Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول اداره آتش‌نشانی و خدمات ایمنی کاشمر گفت: طی بازدیدهای به عمل آمده ۹۰ درصد اماکن عمومی کاشمر سیستم‌های اطفاء حریق ندارند.

به گزارش ایمنا، امیر نژاد رحیم به وضعیت ایمنی اماکن عمومی کاشمر در برابر آتش‌سوزی اشاره و اظهار کرد: اکنون حدود ۳۰ درصد اماکن عمومی کاشمر فقط از تجهیزات اعلام حریق برخوردار هستند و از این میزان شاید ۱۰ درصد سیستم‌های اطفا حریق هم داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بر اساس قانون فقط از چهار سقف به بالا آتش‌نشانی می‌تواند برای بررسی سیستم‌های اعلام یا اطفا حریق ورود داشته باشد و این یک چالش جدی است.

مسئول اداره آتش‌نشانی و خدمات ایمنی کاشمر خاطرنشان کرد: تلاش می‌شود با اخذ مجوزهای لازم از شورای شهر آتش‌نشانی به تمامی سازه‌های در حال احداث ورود کند و همه آن‌ها ملزم به داشتن سیستم اطفا حریق شوند. اینکه ۹۰ درصد اماکن عمومی کاشمر فاقد سیستم اطفا حریق هستند یک تهدید جدی محسوب می‌شود.

نژاد رحیم با بیان اینکه هر مصالحی باید تحمل و مقاومت خاصی به لحاظ زمانی در برابر حریق داشته باشد، اظهار کرد: متأسفانه بافت‌های فرسوده کاشمر هیچکدام این مقاومت را ندارد کما اینکه ساختمان پلاسکو در تهران هم به دلیل فرسوده بودن تخریب شد.

نژاد رحیم در ادامه کم‌عرض بودن معابر شهری به خصوص در قسمت جنوب شهر را یکی از مشکلات جدی در زمان خدمات‌رسانی دانست و گفت: هر چند تعداد خودرو در کاشمر افزایش یافته اما عرض خیابان‌های اصلی تغییری نکرده و این موجب شده در زمان بروز حوادث به دلیل ترافیک دچار چالش‌ها و مشکلات بسیاری شویم.

وی ادامه داد: معابر مناطق پایین شهر به گونه‌ای هستند که در مواقع اضطراری حتی یک خودروی سبک آتش‌نشانی هم برای خدمات‌رسانی با مشکلات جدی مواجه است.

مسئول اداره آتش‌نشانی و خدمات ایمنی کاشمر تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته ۱۵ تا ۲۰ درصد معابر جنوب شهر کاشمر کم‌عرض بوده و خودروهای آتش‌نشانی در زمان بروز حوادث با مشکل مواجه هستند و بعضاً نمی‌توانند وارد این معابر شوند.

نژاد رحیم غیر مقاوم بودن برخی منازل مسکونی را یکی دیگر از مشکلات دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه از چند سال قبل گشت اجراییات شهرداری فعال شده و از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری می‌شود وضعیت ساختمان‌سازی در این شهرستان از نظر مقاومت بهتر شده است.

وی با بیان اینکه دومین گسل بزرگ کشور درونه از پنج کیلومتری کاشمر عبور می‌کند، بر ساخت و سازهای مقاوم در برابر زلزله تأکید کرد و افزود: به رغم تمامی اقدامات صورت گرفته اما در بافت‌های فرسوده شهری و جنوب کاشمر سازه‌های خشت و گلی را داریم.

مسئول اداره آتش‌نشانی و خدمات ایمنی کاشمر اظهار کرد: متأسفانه این نوع سازه‌ها کمترین مقاومت و استاندارد را در برابر زلزله دارند و در صورت بروز زلزله شاهد حوادث ناگواری در این مناطق خواهیم بود.

نژاد رحیم اضافه کرد: می‌طلبد در این خصوص متولیان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی بافت‌های مسکونی را تسهیل کنند تا شاهد افزایش منازل مسکونی مقاوم در برابر زلزله باشیم.

وی تصریح کرد: متأسفانه برخی شهروندان زمانی که صدای آژیر را می‌شوند همکاری ندارند و بدون توجه به اتفاق رخ داده مسیر خود را ادامه می‌دهند و راه را باز نمی‌کنند.

مسئول اداره آتش‌نشانی و خدمات ایمنی کاشمر با بیان اینکه گاهی مواقع حتی به دلیل چند ثانیه دیر رسیدن ممکن است جان یک نفر را از دست بدهیم، تاکید کرد: از شهروندان درخواست می‌شود در زمان بروز حوادث فقط راه را برای نیروهای خدمات رسان باز نگه دارند.

نژاد رحیم گفت: مهمترین مشکل آتش‌نشانی کاشمر علاوه بر مزاحمت‌های تلفنی، ایجاد مزاحمت شهروندان در هنگام انجام عملیات است که اغلب به دلیل ناآگاهی در محل حادثه تجمع‌کرده و مسیر خودروی آتش‌نشانی را سد می‌کنند به طوری که با حضور مردم در محل حادثه، قسمتی از نیرو و انرژی مأموران برای پراکنده‌کردن مردم و دور کردن آن‌ها از محل حادثه صرف می‌شود که از کیفیت عملیات می‌کاهد.

وی از شهروندان خواست با توجه به شروع فصل سرما و پیش رو بودن زمستان نسبت به استفاده از بست، شلنگ و لوله استاندارد در بخاری‌ها، استفاده از وسایل گازسوز و گرمایشی استاندارد و ایجاد تهویه‌های درست و ایمن که باعث کاهش بروز حوادث می‌شود و همچنین تأثیرگذار در ایجاد حوادث است، دقت کافی داشته باشند.

منبع: ایسنا

کد خبر 544220

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی اطفا حریق کاشمر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بروز حوادث اطفا حریق نژاد رحیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۱۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند

مدیرکل پست استان زنجان گفت: ۸۵ درصد از نمایندگان پست روستایی از طریق گوشی‌های هوشمند نسبت به توزیع مرسولات در نقاط روستایی اقدام می‌کنند.

جواد رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان اظهار کرد: طی برنامه عملیاتی اعلام شده در سال گذشته با تلاش و همت همکاران واحد کدگذاری استان طرح ژئوکد به پایان رسید و هم‌اکنون همه شهرهای استان دارای ژئوکد هستند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۲ روستای پرجمعیت در استان دارای ژئوکد شده و به‌روزرسانی اطلاعات کدپستی اکثر روستاهای استان انجام شده است، اضافه کرد: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته با فرمانداران و بخشداران شهرستان‌های تابعه استان، عملیات ژئو کد روستایی آغاز خواهد شد.

مدیرکل پست استان زنجان گفت: همه زیرساخت‌های موجود در استان که نیاز به اطلاعات مکان محور دارند، مشکل آنها با اجرای طرح نشانی استاندارد ملی حل می‌شود که این موضوع بسیار مهم است.

رسولی ادامه داد: جی نف (GNAF) یک استاندارد اطلاعات مکانی در حوزه نشانی و مخفف Geo Coded National Address File به معنی «پایگاه نشانی استاندارد مکان محور» است.

وی ادامه داد: این اداره کل در راستای هوشمندسازی، پست استان در سرویس‌های نوین از قبیل احراز مکانی الکترونیکی تعداد ۱۰۵.۳۴۷ احراز را در سال ۱۴۰۲ انجام داده است.

مدیرکل پست استان زنجان گفت: همچنین پست استان اقدام به هوشمندسازی توزیع روستایی کرده و ۸۵ درصد از نمایندگان پست روستایی از طریق گوشی‌های هوشمند نسبت به توزیع مرسولات در نقاط روستایی اقدام می‌کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته این اداره کل آمادگی راه‌اندازی صنادیق هوشمند توزیع را دارد.

کد خبر 749016

دیگر خبرها

  • دو مصدوم در انفجار گاز در اهواز
  • آتش سوزی آپارتمان ۳ طبقه در خیابان گلزاری قم
  • شستن دست با ماده مشتعل تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت
  • سانحه رانندگی در میاندوآب ۲ مصدوم داشت
  • خریداری ۳ سری دستگاه سیستم برودتی پیش سرد، ویژه کشتارگاه دام
  • تجهیز ماشین‌آلات دهیاری‌های بوشهر به سیستم ردیابی
  • ماشین آلات دهیاری‌های استان بوشهر به ردیاب مجهز می شوند
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند