Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین صفوی امرو در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، اظهار داشت: کشاورزی قراردادی امسال به عنوان یکی از مهمترین اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی است که در دستور کار قرار گرفته است.

وی در تعریف کشاورزی قراردادی، گفت: فرایند تولید محصولات کشاورزی از طریق یک قرارداد مکتوب بین تولیدکننده و خریدار است که در استان کرمانشاه سابقه دیرینه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به کشت قراردادی چغندرقند، گوجه فرنگی و کلزا طی سالیان گذشته، افزود: امسال در خصوص گندم کشاورزی قراردادی اجرا می‌شود.

وی کرمانشاه را به‌عنوان استانی برتر در تولید گندم به خصوص رقم دروم معرفی کرد و گفت: با توجه به خشکسالی‌های پیاپی کشاورزان باید محصولات خود را بیمه کنند که در کشاورزی قراردادی وجهی بابت بیمه پرداخت نمی‌کنند و هنگام تحویل محصول با ۲۰ درصد تخفیف هزینه بیمه از آن‌ها دریافت می‌شود.

صفوی به بحث پاداش بهره‌وری در کشاورزی قراردادی اشاره و بیان کرد: میانگین تولید گندم آبی ۴.۲ تن در هکتار و در مزارع دیم ۱.۲ تن در هکتار است که اگر کشاورزان بالاتر از این میزان تولید داشته باشند براساس شرایط منطقه از پاداش بهره‌وری برخوردار خواهند شد.

وی یادآور شد: الان اکثر کشاورزان اقدام به کشت گندم کرده‌اند که برای استفاده از مزایای این طرح می‌توانند به مرکز جهاد کشاورزی دهستان خود مراجعه کنند تا به اداره تعاون روستایی شهرستان معرفی شوند.

صفوی خاطرنشان کرد: در کشت قراردادی کارشناسانی از سوی سازمان جهاد کشاورزی و تعاون روستایی بر مزارع محصولات گندم نظارت دارند که اثر بسزایی در بهره‌وری دارد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: گندم کرمانشاه کشاورزی کشاورزان فارس کشت قراردادی کشاورزی قراردادی جهاد کشاورزی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۱۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است

سیاوش سلیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به عدم اصلاح ارزش پایه گمرکی توسط گمرک ناچارا هرکیلو شیرخشک را در بازارهای جهانی ۲ دلار عرضه می‌کنیم، درحالیکه با نرخ ۲.۶۵ دلار باید به سامانه نیما برگردانیم.

به گفته او، رفع تعهد ارزی صادرات در برابر واردات محدود شده است به طوریکه صادرات حتما در قبال واردات کالاهای کشاورزی باید باشد که دست تولیدکننده شیرخشک بسته است که همین امر منجر به رکود بازار شده است.

سلیمی با اظهار نگرانی نسبت به افزایش قیمت شیرخام افزود: اگر قیمت شیرخام افزایش غیر متعارفی داشته باشد، بدون تردید صادرات شیرخشک و کره دچار مشکل می‌شود و شیرخام تولیدی بدلیل عدم جذب توسط کارخانجات جذب نخواهد شد.

رئیس هیئت مدیره انجمن شیرخشک ادامه داد: با افزایش قیمت شیرخام، سرانه مصرف داخل تحت تاثیر قرار می‌گیرد، از این رو انتظار می‌رود که تصمیم منطقی در خصوص اصلاح قیمت صورت بگیرد.

او با بیان اینکه سالانه ۱۱ میلیون تن شیرخام در کشور تولید می‌شود، افزود: بنابر آمار ماهانه ۱۸ هزارتن شیرخشک در کشور تولید می‌شود که با ورود به فصل گرما درصدی از تولید کاهش می‌یابد و مجدد در نیمه دوم سال افزایش می‌یابد.

سلیمی با بیان اینکه سالانه ۷۰ تا ۸۰ هزارتن شیرخشک در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: با احتساب مصرف داخل، مابقی شیرخشک تولیدی باید به بازارهای هدف صادر شود که متاسفانه در بحث اصلاح ارزش پایه گمرکی به رغم موافقت وزارت جهاد، تاکنون گمرک اصلاح نکرده است که در صورت تسهیل با نگرانی کمتری به سمت افزایش قیمت شیرخام می‌رویم.

او از دپوی ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات خبر داد و گفت: با اصلاح ارزش پایه گمرکی، میزان دپوی شیرخشک در کارخانجات کاهش می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند