Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، خواجه ای مدیرکل بنیادمسکن استان زنجان  بابیان اینکه زمین لرزه یکی از بلایای طبیعی است که تا به امروز امکان پیش بینی دقیق زمان و مکان آن وجود نداشته، بهترین راهکار برای مقابله با این حادثه، مقاوم سازی ساختمان‌ها در برابر زلزله است تا در صورت وقوع آن آسیب و خسارت جانی و مالی به حداقل ممکن برسد، گفت: در  چند دهه اخیر استاندارد‌هایی برای ساخت ساختمان‌ها در نظر گرفته شده تا مقاومت آن‌ها در برابر نیروی امواج زمین لرزه افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بااشاره به اینکه از استاندارد‌های جدید می‌توان به تقویت مصالح اشاره کرد، افزود: طراحی بنا‌ها باید به شیوه‌ای باشد که از انعطاف پذیری لازم برای جذب ارتعاش‌ها برخوردار باشند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان ادامه داد: حرکت استمراری علم در عرصه مهندسی سازه و مهندسی زلزله موجب شده تا برای بهسازی و مقاوم سازی ساختمان و سازه در سال‌های أخیر از روش‌های نوین و مصالح جدیدی بهره گرفته شود تا بلکه بتوان از این طریق ضمن حفظ جان انسان‌ها، افزایش پایداری سازه‌های مهم در برابر زلزله، حفظ سرمایه‌های ملی و ارتقای توان کشور برای مدیریت مطلوب بحران ناشی از زلزله کمک کرد.

او  همچنین ترویج اصول فنی ساختمان سازی و رشد آگاهی عمومی، هدایت بافت فیزیکی روستا‌ها و بهسازی محیط زیست و سکونتگاه‌های روستایی براساس طرح‌های هادی روستایی، بالا بردن کیفیت ساخت و ساز‌های روستایی، استفاده صحیح از مصالح مقاوم و استاندارد، شناسایی، بکارگیری و ساماندهی نیرو‌های انسانی بومی‌مستعد در فن ساختمان سازی روستایی و بالا بردن سطح دانش فنی و اجرایی ناظرین با آموزش علمی‌و عملی مستمر آنان را امری مهم قلمداد کرد.

خواجه‌ای بر لزوم ساخت واحد‌های مسکونی مقاوم و امن در مقابل خطرات حوادث طبیعی، ترویج مقاوم‌سازی و افزایش آگاهی روستائیان برای بالا بردن کیفیت و اهمیت مکان ساخت بنا‌ها تأکید کرد و ادامه داد: فناوری‌های نوین ساخت و ساز مسکن، سرعت و کیفیت را در ساخت بنا ارتقاء می‌دهد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان مقاوم سازی بافت‌های فرسوده را ضروری‌ترین اقدام در جهت توسعه روستایی دانست و گفت: توسعه مقاوم سازی بافت‌های فرسوده موضوعی است که در حوادث و زلزله‌های ویرانگر کارکرد آن بیشتر مشخص می‌شود، در اکثر زمین لرزه‌های بالای پنج ریشتر و حتی ۶ ریشتر که منجر به خسارت شده است بافت‌های بهسازی شده در روستا‌ها کمترین آسیب را دیده اند و بنیاد مسکن دراین حوزه کارنامه درخشانی دارد.

او نظارت بر ساخت و ساز‌های روستایی به صورت اصولی و ترویج فرهنگ مقاوم‌سازی را از اهداف اصلی بنیاد مسکن دانست و ادامه داد: مهندسان نقش و مسئولیت خطیری در نظارت بر ساخت و ساز‌ها بر عهده دارند تا ساختمان‌ها با اصول فنی و طبق آیین‌نامه مقررات ملی ساختمان بنا شوند.

خواجه‌ای از اعطای تسهیلات طرح ویژه بهسازی و مقاوم سازی با کارمزد ۵ درصد تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان به واحد‌های مسکونی روستایی و و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر خبر داد.

او بابیان اینکه بنیاد مسکن استان زنجان برای مقابله با تهدید سوانح طبیعی، عملیات پیشگیری پیش از وقوع سانحه را با اجرای طرح ویژه بهسازی و نوسازی سکونت گاه‌های آسیب‌پذیر روستایی و همچنین بازسازی مناطق سانحه‌دیده پس از وقوع سانحه همواره در دستور کار خود قرار داده است،  گفت:در استان زنجان ۹۲ هزار و ۶۷۸ واحد مسکونی روستایی شناسایی شده که میتوان گفت تاکنون ۵۵ درصد از واحد‌های مسکونی روستایی استان زنجان معادل ۵۱ هزار واحد در مقابل زلزله مقاوم سازی شده اند.


مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان افزود: تعداد روستا‌های محدوده گسل در استان زنجان ۱۵۳ روستا با ۱۸ هزار و  ۷۳۴ واحد مسکونی است که از این تعداد ۶ هزار و ۸۵۷ واحد مقاوم سازی شده است.



انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بنیاد مسکن خسارت زلزله مقاوم سازی زلزله بنیاد مسکن استان زنجان مقاوم سازی مدیرکل بنیاد ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۲۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت

امتداد - مدیرکل بنیاد مسکن کرمان در دیدار با مدیر شعب بانک مسکن، ضمن قدردانی از اقدامات این بانک در پرداخت تسهیلات بهسازی و مقاوم‌سازی روستایی و تسهیلات‌دهی به پروژه‌های نهضت ملی گفت: بانک مسکن همواره در پرداخت تسهیلات پیشتاز بوده و عملکرد قابل تقدیری دارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مهدی محمدی مدیرکل بنیاد مسکن استان در دیدار با عقیل زینلی مدیر شعب بانک ضمن قدردانی از همکاری و همراهی بانک مسکن در کمک به تحقق اهداف و برنامه‌ها و سیاست‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان گفت: ارتباط بانک و بنیاد مسکن همواره مطلوب و مستحکم بوده است و این موضوع زمینه‌ساز ارائه خدمات بهتر و مناسب‌تر به مردم است.

محمدی ابراز امیدواری کرد که بانک مسکن همچون گذشته در پرداخت تسهیلات مسکن روستایی و کمک به توسعه و بهسازی مسکن روستایی تعامل سازنده‌ای با بنیاد مسکن استان داشته باشد.

مدیر شعب بانک مسکن استان کرمان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از اقدامات بانک مسکن در پرداخت تسهیلات بهسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی و طرح نهضت ملی مسکن گفت: تمام تلاش ما در راستای عمل به رسالت اصلی بانک و کمک به خانه‌دار شدن اقشار مختلف جامعه است.

زینلی یادآور شد: از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تاکنون در استان تعداد ۲ هزار و ۷۶۰ واحد توسط بنیاد مسکن به بانک معرفی شده است که انعقاد قرارداد تعداد یک هزار و ۷۲۳ واحد به مبلغ هفت هزار و ۱۱۷ میلیارد ریال انجام شده است.

مدیر شعب استان گفت: در بخش تسهیلات مسکن روستایی نیز در سال ۱۴۰۲ برای بهسازی و مقاوم‌سازی تعداد ۲ هزار و ۵۷۷ واحد به مبلغ ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص‌یافته که مبلغ ۲ هزار و ۸۹۲ میلیارد ریال برای بهسازی هزار و ۵۱۷ واحد پرداخت شد.

زینلی افزود: مبلغ ۴۵۸ میلیارد ریال نیز از اعتبار سال جاری برای بهسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی توسط بانک مسکن به متقاضیان پرداخت شده است.

وی با اشاره به خدمات ماندگار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به‌ویژه در ساخت مسکن روستایی بیان داشت: با توجه به حوزه کاری مشترک بسیار زیاد بین بانک مسکن و بنیاد مسکن امیدواریم در سایه این همکاری، توسعه و بهسازی مسکن روستایی با سرعت بیشتری ادامه یابد.

مدیر شعب استان با بیان این مطلب که نیمی از تسهیلات مسکن روستایی مربوط به منطقه جنوب استان است، افزود: تمهیداتی با همکاری بنیاد مسکن در حال انجام است تا پرداخت تسهیلات مسکن روستایی تسریع شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!