Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، امامزاده درب امام از بناهای تاریخی  اصفهان است که به ثبت ملی رسیده، ولی این روزها حال و روز خوبی ندارد، کاشی‌های گنبدهای فیروزه‌ای این بنا در حال تخریب است و نیاز به توجه ویژه دارد.

در گزارش قبلی از مسؤولان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری موضوع را جویا شدیم که سرپرست این اداره کل در گفت‌و‌گو با فارس گفت:این بنا به‌طور مستقیم در اختیارمان نیست و به همین علت نمی‌توانیم برای آن‌ها برنامه‌ریزی کنیم؛ اکثر چنین بناهایی یا در اختیار اوقاف هستند، یا هیأت امنا دارند و یا هر ۲ به‌طور مشترک مدیریت آن‌ها را به عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

بودجه مناسبی برای مرمت داریم

به همین جهت سراغ مسؤولان اداره اوقاف رفتیم تا موضوع را از آن‌ها نیز پیگیری کنیم؛ روح‌الله بیدرام، رئیس اداره اوقاف ناحیه ۱ اصفهان در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس با بیان اینکه اوضاع گنبد امامزاده درب امام مناسب نیست و مکاتبات‌ با میراث و مجموعه‌های مختلف انجام شده، اظهار داشت: امامزاده از نظر ریالی اعتباری ندارد و از لحاظ تملک دارایی نیز امسال دولت، بودجه‌ای برای بقاع متبرکه بودجه‌ای اختصاص نداده بود و از این لحاظ نیز محدودیتی داشتیم.

وی با اشاره به اینکه جلسه‌‌ای را  با خیرین داشتیم و برخی خیرین اعلام آمادگی کردند که مساعدت کنند، توضیح داد: در مکاتبات فنی با میراث، ارزیابی‌ها و برآورد خسارات انجام شده و در حال اقدام است؛ امیدواریم بتوانیم زمینه‌سازی اصلاح آن را فراهم کنیم، حدود ۲۰ روز پیش جلسه‌ای با حضور معاون میراث در دفتر مدیرکل برگزار و موضوعات مختلف مکان‌های در حال آسیب را به‌صورت حضوری منتقل کردیم و تلاش شد نماینده میراث پیمانکار مرمتی مخصوص را معرفی کنند تا بتوانیم اقدام کنیم.

 

بقیه امامزاده‌ها نیز وضعیت مناسبی ندارند

بیدارم  با اشاره به اینکه مشکل‌مان تنها امام‌زاده درب امام نیست و در برخی دیگر از بقاع تاریخی مذهبی‌مان این مشکل وجود دارد، خاطرنشان کرد: در خصوص امامزاده اسماعیل با معاون عمرانی استاندار، اعضای شورای شهر جلسه داشتیم و شهردار برای اصلاح آن قول مساعدت داد، علاوه بر آن‌ها، امامزاده جعفر مرتضی و شاهزید را داریم که نقاشی‌های آن در حال از بین رفتن است؛ اماکنی داریم که نیاز به حمایت ویژه دارد و اعتبار استانی جوابگوی اصلاح آن‌ها نیست.

گل‌احمد، از اعضای هیات امنای امامزاده درب امام نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس گفت:یک ماه است با میراث و اوقاف در حال مذاکره و پیگیری هستیم و آن‌ها هم در حال بررسی و آماده‌سازی پروپزال هستند.

انتهای پیام/۶۳۱۲۴/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: امامزاده درب امام اوقاف بقعه میراث فرهنگی گنبد امامزاده درب امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۳۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: کشف شواهدی از آثار تاریخی در عمق ۱.۵ متری زمین، روند اجرای عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر را به طور موقت متوقف کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن خیابان باباطاهر در مرکز شهر و تاریخی‌ترین بافت همدان و پیش‌بینی کشف آثار تاریخی در این مکان، کارشناسان میراث‌فرهنگی از ابتدای اجرای طرح پیاده‌راه‌سازی بر روند اجرای کار نظارت داشتند.

وی افزود: به دنبال اجرای این طرح، روز گذشته و هنگام خاکبرداری شواهدی از آثار تاریخی در این محدوده نمایان شد که به صورت موقت تا اعلام نظر دقیق کارشناسان ادامه اجرای کار متوقف شده است و هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت در صورت نیاز نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان ادامه داد: تلاش داریم در کنار حفظ آثار تاریخی مانع فعالیت‌های عمرانی شهر نشویم و به همین دلیل تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کار کارشناسی و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان یک ظرفیت گردشگری در کنار فعالیت‌های عمرانی و شهرسازی شهرداری برای شهر همدان استفاده کنیم.

وی گفت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، یگان حفاظت میراث فرهنگی ناظر پروژه است تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

کد خبر 751136

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • هشدار در دشت تبریز؛ کدام بناهای تاریخی در خطرند؟
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • صدور سند امامزاده بی بی خدیجه خاتون میبد