Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز به نقل از پایگاه خبری بیزنس اینسایدر، بر اساس داده‌های جدید بدست آمده از سازمان خدمات درمانی ملی انگلیس، ایمنی ایجاد شده ناشی از تزریق دز تقویتی واکسن کووید-۱۹ در برابر سویه اومیکرون در عرض ۱۰ هفته کاهش یافت و از این رو به گفته مقامات بهداشتی مشخص نیست تا پایان سال ۲۰۲۲ به تزریق تعداد دزهای بیشتری نیاز باشد یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سازمان خدمات درمانی ملی انگلیس در این خصوص اعلام کرد که اثربخشی دز تقویتی واکسن مدرنا  همراه با دو دز واکسن فایزر در حد ۷۰ تا ۷۵ درصد برای حداکثر ۹ هفته حفظ می‌شود.

به گفته این نهاد بهداشتی انگلیس، برای افرادی که به طور کامل با واکسن آسترازنکا واکسینه شده اند، اثربخشی دز تقویتی پس از ۱۰ هفته از ۶۰ درصد به ۳۵ درصد با تقویت کننده فایزر و به ۴۵ درصد با تقویت کننده مدرنا کاهش یافت.

در ایالات متحده اعلام شده است که اکثر افراد دارای نقص ایمنی می توانند با گذشت ۶ ماه پس از تزریق سومین دز، چهارمین دز را هم دریافت کنند.

اما «آدام فین» یکی از اعضای گروه کارشناسانی که به دولت انگلیس در مورد نحوه مقابله با ویروس کرونا مشاوره می دهد، دیروز جمعه گفت: «ما باید ببینیم که چگونه از این موج عبور می کنیم. من فکر می کنم افرادی وجود دارند که دزهای تقویتی را زودتر دریافت کرده اند و در گروه های سنی مسن تر و آسیب پذیرتر هستند که ممکن است همچنان نیاز به تزریق دزهای بیشتر داشته باشند. اما در این مورد هنوز تصمیم گیری نشده است».  

در این میان، کارشناسان بر این باور هستند که برای مقابله با سویه جدید اومیکرون همچنان واکسینه کردن افرادی که از تزریق خودداری کرده اند و تزریق دز تقویتی به گروه های حساس باید در اولویت قرار گیرد.

براساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز بیش از ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در انگلیس به کووید-۱۹ مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۱۴۷ هزار و ۴۰۰ نفر جان خود را از دست داده اند. تاکنون ۷۰.۲ درصد جمعیت این کشور هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده اند و ۴۷.۱ درصد هم دز تقویتی را تزریق کرده اند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1123223 برچسب‌ها واکسن کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: واکسن کرونا دز تقویتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۳۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ علیرضا قیطاسی، سرپرست بانک، در نشست بررسی عملکرد معاونت حقوقی و وصول مطالبات، که با حضور معاون، روسای ادارات و کارکنان این معاونت برگزار شد، عملکرد مناسب بانک دی در وصول مطالبات غیرجاری را نشان‌دهنده پیاده‌سازی درست ساختارها در بخش حقوقی، تقویت بدنه کارشناسی و مدیریتی این حوزه و همت جهادی کارکنان در تحقق اهداف دانست.

سرپرست بانک دی در این نشست ضمن قدردانی از عملکرد همکاران معاونت حقوقی و وصول مطالبات گفت: حوزه حقوقی بانک یکی از فعال‌ترین حوزه‌ها در سال گذشته بود که نتیجه فعالیت‌های همکاران این معاونت در شاخص‌های عملیاتی بانک مشهود است.

قیطاسی ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه دکتر قاضی‌زاده هاشمی، معاون رییس جمهور و رئیس بنیادشهید و امور ایثارگران و مدیران بنیاد شهید در سطوح مختلف، از بانک دی گفت: با حمایت‌های این عزیزان و برنامه‌ریزی و اهتمام جدی مدیران بانک، در سال گذشته علاوه بر رشد مناسب منابع در نظام بانکی، در واگذاری املاک مازاد، به‌ویژه املاک بزرگ مقیاس و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی و وصول مطالبات غیرجاری عملکرد مناسبی رقم خورد.

سرپرست بانک دی در پایان تأکید کرد: در پیگیری و تعیین تکلیف پرونده‌های حقوقی باید از تمام ظرفیت‌های موجود و پتانسیل رؤسای شعب و مشاوران حقوقی استفاده کرد.

در ابتدای این نشست اسماعیل عباسی، معاون حقوقی و وصول مطالبات بانک، ضمن قدردانی از حمایت‌های مدیریت ارشد بانک از اقدامات حوزه حقوقی به ارائه گزارشی از عملکرد این معاونت پرداخت و تصریح کرد: توجه ویژه مدیریت ارشد بانک به امور حقوقی و وصول مطالبات حاکی از اهمیت استراتژیک این حوزه در تحقق اهداف بانک است.

 وی افزود: در دو سال گذشته با یک برنامه منسجم و مستمر در حوزه‌های مختلف معاونت حقوقی و وصول مطالبات و تلاش همکاران این حوزه شاهد رشد و بهبود مناسبی در وصول مطالبات، پیگیری پرونده‌های دعاوی و حقوقی، برگزاری مزایده‌ها و بهبود تصویر برند بانک نزد مراجع بالادستی بودیم.

در ادامه این نشست مدیر امور وصول مطالبات و املاک تملیکی و رؤسای ادارت ذیل معاونت حقوقی به ارائه گزارش عملکرد پرداختند.

همچنین مدیر امور بازرسی، طرح و برنامه، بین‌الملل و مدیرعامل شرکت دی ایرانیان نیز به بیان دیدگاه‌های خود درباره مسائل مختلف بانک پرداختند.

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک نتیجه اثربخشی اصلاحات در حوزه حقوقی است
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا