Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور عالی معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این که از ساختار و کارکرد مغز در سازماندهی و مدیریت شرکت ­های دانش بنیان استفاده می­ شود، مغز انسان را به مثابه یک سازمان اقتصادی دانست که با صرف انرژی نسبتا کم، کارکردهای عالی شناختی را برای دستیابی به اهداف وی تامین می­ کند.

به گزارش ایسنا، سیدکمال خرازی در دهمین کنگره بین‌المللی علوم اعصاب پایه و بالینی که به عنوان بزرگ‌ترین رویداد هم‌اندیشی علمی کشور در حوزه علوم اعصاب با حضور تعداد زیادی از محققان، متخصصان و دانشجویان از مراکز علمی و آموزشی داخل کشور و چند پژوهشگر و صاحب نظر حوزه علوم اعصاب از کشورهای مختلف در بستری مجازی به مدت سه روز برگزار شد، با بیان این‌که مغز در قالب شبکه های پودمانی تخصصی (هاب)، اتصالات داخلی هاب ­ها و شاهراه­ های بین هاب ­ها عمل می ­کند، افزود: این ساختار موجب می ­شود انرژی مصرفی مغز کاهش یابد، زیرا اتصالات طولانی بین نورون ­های مغز مستلزم قطر بیشتر آکسون ­ها و افزایش انرژی مصرفی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مشاور عالی معاون علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: بسیاری از فعالیت های مغز به صورت خودکار انجام می گیرد و این انرژی کمتری را نیاز دارد. در موارد عادی هم مغز از طرح واره ­ها، تصورات قالبی، میان­برهای ذهنی استفاده می ­کند که مستلزم پردازش کمتر و بدین ترتیب، انرژی کمتر است.

ساماندهی شرکت های دانش بنیان توسط ساختار مغز

خرازی با بیان اینکه با بهره گیری از دانش عصب شناختی و روان­ شناسی شناختی می ­توان به اقتصاد، سازمان و مدیریت کمک کرد و مدل های اقتصادی نوینی را بر اساس ساختار و کارکرد مغز توسعه داد، گفت: نظریه پردازان اقتصاد رفتاری و شناختی در این مسیر حرکت می ­کنند و به همین دلیل در سال ۲۰۱۷، جایزه نوبل به پروفسور تیلر تعلق گرفت. علاوه بر این، امروز از ساختار و کارکرد مغز در سازماندهی و مدیریت شرکت ­های دانش بنیان استفاده می­ شود.

به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، در بزرگ‌ترین رویداد هم اندیشی علمی کشور در حوزه علوم اعصاب، موضوعاتی از جمله نقشه برداری مغز، علوم اعصاب محاسباتی، بیماری های زوال عقل و صرع، تحریکات مغزی، نوروتکنولوژی، اختلالات ناشی از ضایعات مغزی، نوروژنتیک، توانبخشی شناختی در سالمندان و نیز بیماری کرونا و تاثیر آن بر سیستم عصبی مورد گفت و گو و تبادل نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مغز علوم اعصاب دانش بنیان دانش بنیان علوم اعصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرابادی اظهار داشت: طی این چند روز شاهد برگزاری مهم‌ترین و بزرگترین رویداد صادراتی جمهوری اسلامی ایران در نمایشگاه توانمدی های صادراتی (ایران اکسپو) بودیم. هدف اصلی نمایشگاه، معرفی و نمایش آخرین دستاوردها و محصولات ایرانی برای مجموعه‌های خارجی است.

به گفته او، این رویداد بستر و ظرفیت خوبی را برای ارائه توانمندی شرکت‌ها و صنایع ایرانی به کشورهای مختلف دنیا در قالب بازدید هیأت‌های تجاری فراهم کرده و آی‌هیت نیز به عنوان بستر اصلی شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه نقش موثری را ایفا کرد.

وی “نقش شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور” را یکی از بخش های بسیار مهم در حوزه تعاملات بین‌المللی خواند و افزود: بدون شک دستاوردهای درخشان علمی کشورمان و صنعتی سازی این دستاوردها طی سال‌های گذشته ظرفیتی بی نظیر را برای رشد صادرات ایران فراهم کرده است. نمایشگاه اکسپو با معرفی این تولیدات و دستاوردها به بازار جهانی نقش به سزایی در جهش شرکت های دانش بنیان خواهد داشت.

به گفته رییس سازمان توسعه همکاری های علمی و فناورانه بین‌المللی در ایران اکسپو، شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی حضور فعالی داشتند و تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به نسبت دوره‌ پیشین، رشد ۴۰ درصدی را تجربه کردند.

میرآبادی ادامه داد: در این نمایشگاه، ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان با توانمندی صادراتی، دستاوردهای علمی و فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.

وی، این رشد را تنها از منظر کمی ندانست و به رشد کیفی محصولات نیز اشاره کرد و افزود : در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو کیفیت و تنوع محصولات دانش‌بنیان ایرانی نیز تقویت چشم‌گیری داشت؛ در نمایشگاه ایران اکسپوی امسال هزار و ۵۰۰ محصول فناورانه حوزه‌های مختلف به نمایش درآمده است.

به گفته او، این نمایشگاه علاوه بر اینکه ظرفیت و فرصت بی نظیری را به صنعتگران و شرکت های دانش بنیان ایرانی برای معرفی خود به بازارهای هدف جهانی و مشتریان بین المللی کالا و خدمات آنها می دهد، بستر بی نظیری برای نمایش فرهنگ و تمدن ایرانی به شرکت کنندگان خارجی و همچنین ایجاد و توسعه دیپلماسی فرهنگی و همچنین علمی بین ایران و دیگر کشورهای جهان به شمار می آید.

پر رنگ شدن اقتصاد دانش‌بنیان در سبد اقتصاد کشور

وی ضمن اشاره به رشد سه برابری صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲، گفت: سال گذشته میزان صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان‌ دو میلیارد دلار را رد کرد که نویدبخش اتفاقات بسیار خوبی از جمله نقش آفرینی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کلان کشور است.

میرآبادی ادامه داد: هدف ما در سال ۱۴۰۳ ادامه این مسیر با قوت بیشتر است. در همین راستا موضوع حمایت از تنوع بخشی به مقاصد صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد بازارهای جدید، رفع موانع پیش‌روی شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه صادرات و توسعه بازار بین‌الملل از جمله ظرفیت‌هایی است در دستور اقدام قرار داده‌ایم.

وی افزود: امید است در پایان سال ۱۴۰۳ شاهد رشد ۵۰ درصدی صادرات دانش‌بنیان‌ها به نسبت سال ۱۴۰۲ باشیم.

میرآبادی در بخش پایانی سخنان خود، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در تعاملات خارجی‌ را سبب ارتقا جایگاه جمهوری اسلامی ایران در تعاملات بین‌المللی و شناخته شدن بیشتر کشورمان به عنوان یک کشور پیشرفته فناور دانست و بیان کرد: این موضوع مورد توجه و تاکید بسیار رییس جمهوری اسلامی ایران هم قرار گرفت و در افتتاحیه نمایشگاه اکسپو نیز به این موضوع اشاره داشتند.

کد خبر 6094242 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه