Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@04:08:46 GMT

کریسمس و جولان اومیکرون در قاره سبز

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۸۴۷۶۰

کریسمس و جولان اومیکرون در قاره سبز

کرونا در شب کریسمس با قدرت تمام اروپا را در نوردید و مقامات بهداشتی در انگلیس و فرانسه از ثبت رکوردهای جدید ابتلای روزانه در این کشورها خبر دادند و دولت پرتغال هم غلبه اومیکرون بر این کشور را اعلام کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم ، سویه جدید کرونا موسوم به اومیکرون با سرعت در اتحادیه اروپا در حال گسترش است و در آستانه سال نوی میلادی وضعیت بسیار نگران کننده‌ای را برای مقامات و شهروندان این اتحادیه ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسپانیا، پرتغال و آمریکا در لیست مناطق پر خطر کرونایی آلمان

کشورهای محبوب توریستی برای شهروندان آلمانی یعنی اسپانیا، پرتغال و آمریکا از امروز (شنبه) در لیست مناطق با خطر بالای کرونایی آلمان قرار گرفتند. این قاعده از میانه شب گذشته اعمال شده است.

مسافرانی که از مناطق پر خطر کرونایی به آلمان سفر می کنند و کاملا واکسینه نشده و یا از کرونا بهبود نیافته اند باید به مدت 10 روز در قرنطینه قرار گیرند و 5 روز بعد از آن با یک تست منفی کرونا از قرنطینه خارج شوند.

با طبقه بندی کشورها در مناطق پر خطر کرونایی به صورت خودکار هشدارهای سفر وزارت امور خارجه برای رفتن به سفرهای غیر ضروری به این کشورها داده می شود.

157 مرگ کرونایی روزانه در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان امروز (شنبه) خبر داد که شاخص ابتلای هفتگی به ازای هر 100 هزار نفر در این کشور به 242.9 رسیده است.

بر این اساس در عرض 24 ساعت گذشته 22214 مورد ابتلای جدید به کرونا در آلمان ثبت شده و 157 نفر دیگر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

پلیس هلند تدابیر حفاظتی برای وزیر بهداشت را تشدید کرد

پلیس هلند هم تدابیر امنیتی و حفاظتی برای وزیر بهداشت را تشدید کرده است. دلیل این اقدام چندین مورد اقدامات تهدید آمیز در نزدیکی منزل این مقام دولتی در روتردام است. به گزارش رسانه های محلی روزجمعه یک ایستگاه سیار پلیس با چندین دوربین نظارتی در این منطقه نصب شد. پلیس این مسئله را تایید کرد که در برابر خانه این سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی که معاون نخست وزیر هم هست اقدامات محسوس و نامحسوس امنیتی انجام شده است.

قطعی برق میلیون‌ها نفر در اروپا در بحبوحه بحران انرژی آغاز اقدام حقوقی بروکسل علیه لهستان به اتهام نقض قواعد اروپایی

آدرس خصوصی وزیر بهداشت هلند مدتی است که در شبکه های اجتماعی دست به دست شده است. در روزهای اخیر بسته ای مشکوک در مقابل منزل وزیر دیده شده است. بعدها هم یک مرد نقابدار فیلم های ضبط شده ای را در مقابل خانه وی از خود منتشر کرد. وی خواستار گفتگوی تلفنی با وزیر درباره اقدامات کرونایی اخیر دولت شد. این مرد به دلیل این اقدامات تهدید آمیز دستگیر شد.

در هلند در آستانه کریسمس قرنطینه ای سخت اعمال شده است. دولت این طرح را به دلیل گسترش شدید سویه اومیکرون لازم دانسته است. این محدودیت های سختگیرانه موجبات دلسردی شهروندان را به همراه داشته است.

شیوع گسترده اومیکرون در لندن

کرونا در لندن، پایتخت انگلیس هم به شدت در حال شیوع است و آخرین ارزیابی های روزانه اداره آمار ملی انگلیس نشان می دهد که در لندن از هر 10 نفر یک نفر به این ویروس آلوده است.

کمبود شدید پرسنل در بخش های مختلف انگلیس

در انگلیس هم ویروس کرونا به شدت در حال گسترش است و تعداد زیادی از شهروندان را آلوده کرده است. بسیاری از صنایع مانند شرکت های حمل و نقل با کمبود پرسنل دست و پنجه نرم می کنند و بیمارستان ها تحت فشار زیادی قرار دارند.

معترضان به قواعد کرونایی پارلمان منطقه ای گوادلوپ فرانسه را اشغال کردند

در گوادلوپ فرانسه هم مخالفان طرح واکسیناسیون اجباری بیش از یک روز پارلمان محلی را اشغال کردند. ده ها معترض به این قاعده طی جلسه ای وارد سالن عمومی شورای منطقه ای گوادلوپ شدند.

این اقدام از طرف دولت منطقه ای به عنوان یک خشونت بی سابقه توصیف شده است. معترضان درخواست کردند که دولت طرح اجباری شدن واکسن برای پرستاران و آتش نشانان و جریمه های مرتبط با آن را مجددا مورد مذاکره قرار دهد.

معترضان که پارلمان را اشغال کرده بودند بعد از ساعت ها مذاکره به این اقدام خود پایان دادند. یکی از رهبران مذاکره کننده از اقدامات جدید اعتراضی برای هفته آینده خبر داد.

ماه نوامبر در گوادلوپکه جزء مستعمرات قدیمی فرانسه است اقدامات خشونت آمیز و غارت رخ می دهد. دولت فرانسه برای کنترل اوضاع امنیتی در این منطقه نیروهای بیشتری را به آنجا اعزام کرده است.

نهادهای بهداشتی در آلمان هم به سختی قادر به ادامه کار هستند. "اوته تایچرت"، رئیس انجمن فدرال پزشکان عمومی در آلمان در این باره گفته است که این همچنین منجر به شکاف هایی در ردیابی تماس ها شده است. به گفته وی در حال حاضر دیگر ردیابی جامعی برای تماس های کرونایی وجود ندارد.

تیچرت همچنین گفت: وضعیت پرتنش و دائمی کرونایی در نهادهای بهداشتی کمبود کارکنان را تشدید کرده است.

خطر کمبود کادر درمان در آلمان

وی همچنین گفت: از زمان آغاز همه گیری کرونا علاوه بر نوسانات ما شاهد فرار کارکنان از نهادهای بهداشتی بوده ایم. دستمزدهای نسبتا ضعیف در به وجود آوردن این شرایط نقش داشته اند. شکاف های قابل توجهی در دستمزدها وجود دارد که کار در بخش بهداشت و سلامت را جذاب نمی کند.

اعتراف نخست وزیر هلند به خطا در سیاست های کرونایی

مارک روته، نخست وزیر هلند هم به خطاهای خود در سیاست کرونایی اعتراف کرده و در مصاحبه ای با روزنامه "دی تلگراف" گفت: من در ارتباطات اشتباه کردم. دولت نتوانست مردم را درباره اقدامات اساسی که برای مهار کرونا لازم بود متقاعد کند.

وی همچنین گفت: ما می توانستیم واکسیناسیون را زودتر شروع کنیم. وی عدم اصرار برای اقدامات اجباری در سال گذشته را اشتباه خواند.

نخست وزیر هلند همچنین گفت: اقداماتی که در اواسط نوامبر اعمال شد و بعدا تشدید شد احتمالا به اندازه کافی سختگیرانه نبوده است.

غلبه اومیکرون در پرتغال

با وجود نرخ واکسیناسیون بالا آمارهای آلودگی به سویه اومیکرون به شدت در پرتغال در حال افزایش است. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در این کشور سویه اومیکرون به ویروس غالب کرونا تبدیل شده و 61.5 درصد موارد ابتلا به کرونا در چهارشنبه قبل از کریسمس به سویه اومیکرون آلوده شده بودند.

روز جمعه 12943 مورد ابتلای جدید به کرونا در عرض 24 ساعت در پرتغال ثبت شد که از اواخر ژانویه تا به حال بی سابقه بوده است.

رکورد جدید ابتلای روزانه در فرانسه و انگلیس

در شب کریسمس هم موارد ابتلای روزانه به کرونا در انگلیس و فرانسه مجددا رکورد زد. بر اساس اطلاعات دولت در انگلیس در عرض 24 ساعت 122186 نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شدند و در فرانسه هم رکورد تازه 94.124 ابتلای روزانه ثبت شد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا ویروس کرونا نهادهای بهداشتی ابتلای روزانه سویه اومیکرون همچنین گفت نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۴۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست

وزیر امور خارجه انگلیس تصریح کرد که افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی باعث قطع روابط دیپلماتیک با ایران شده و به سود انگلیس نیست.

به گزارش ایرنا، دیوید کامرون روز سه‌شنبه در نشست کمیته روابط بین‌الملل و دفاعی پارلمان انگلیس عنوان کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به طور کامل در فهرست تحریم‌های این کشور قرار دارد و شناسایی آن به عنوان سازمان تروریستی به مصلحت نیست.

وی ادعا کرد: تمام کارهایی را که باید انجام دهیم تا بر ایران فشار بیاوریم و مطمئن شویم جایی که آنها غیرقانونی عمل می کنند، می توانیم علیه آنها اقدام کنیم، در نظام تحریمی‌ ما لحاظ شده است. اما وقتی از پلیس، سرویس‌های اطلاعاتی و دیگران می‌پرسم که آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است.

وزیر امور خارجه انگلیس با اشاره به اینکه روابط دیپلماتیک انگلیس و ایران در مقطع کنونی «نسبتاً مختصر» است اما هشدار داد که شناسایی سپاه به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی، به این روابط پایان می دهد.

کامرون عنوان کرد:‌ «وقتی صحبت از تلاش برای متوقف کردن تشدید درگیری‌ها می‌شود، وقتی صحبت از ارسال پیامی مستقیم به ایرانی‌ها می‌شود... من می‌خواهم خودم با آن‌ها گفت‌وگو داشته باشم، نمی‌خواهم به همتای فرانسوی‌ام زنگ بزنم و بگویم، آیا می توانید به ایرانیان این پیام را ارسال کنیم؟»

وی افزود: «به نظرم این اقدام (افزودن سپاه به فهرست سازمان‌های تروریستی) به نفع بریتانیا نیست، این اقدام نه تنها رویکرد ما را تقویت نمی‌کند که از بسیاری جهات آن را تضعیف می کند.»

وزیر امور خارجه انگلیس دو هفته پیش هم در سفر به سرزمین‌های اشغالی خطاب به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفته بود که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

بر اساس گزارش‌ها کامرون به نتانیاهو این طور گفته است: وزیر امور خارجه ایران دوست من نیست اما ما باید بتوانیم تلفن را برداریم و با هم گفت‌وگو کنیم. بنابراین تحریم سپاه کمکی به بهبود اوضاع نمی‌کند.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی انگلیس، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

مقام‌های دولت انگلیس همان زمان اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. با این حال گروه های وابسته به رژیم صهیونیستی هر از گاهی تلاش می‌کنند تا این طرح شکست خورده را احیا کنند.

چندی پیش گروه دوستی پارلمانی انگلیس-اسرائیل طی نامه‌ای خطاب به نخست وزیر انگلیس، این درخواست غیرقانونی را دوباره تکرار و ادعا کرد که اقدامات فرامرزی سپاه، باعث نگرانی جامعه انگلیس شده است.

در همین پیوند سفارت جمهوری اسلامی ایران در انگلیس ضمن محکوم کردن تلاش‌ها برای سیاه‌نمایی سپاه اعلام کرد که این فشارها از سوی عناصری اعمال می‌شود که درصدد کاهش و تخریب روابط ایران و انگلیس هستند.

سفارت کشورمان در بیانیه‌ای برای نشریه میدل‌ایست‌آی نوشت: ما معتقدیم که فشار برای تحریم سپاه تحت تأثیر بازیگران خارجی، به ویژه رژیم اسرائیل است که سابقه خصومت با ایران دارد. این تلاش به جای ارتقای صلح و ثبات در منطقه، در خدمت تشدید تنش ها و ایجاد تقابل است.

در این بیانیه با اشاره به اینکه سپاه پاسداران در مقابله با «تهدیدات تروریستی و گروه های افراطی» خاورمیانه، نقش بسیاری مهمی را ایفا کرده است، افزود: «اتهامات تروریستی علیه سپاه فاقد دلیل و مدرک است و با گرایش‌های سیاسی مطرح می‌شود.»

تحلیلگران در انگلیس هم معتقدند که قرار دادن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی، تنش‌ها بین لندن و تهران را در میان تحولات غرب آسیا تشدید و هر گونه امید در خصوص تلاش‌های دیپلماتیک برای نجات توافق سال ۹۴ را پیچیده خواهد کرد. از این رو به نظر می‌رسد که انگلیس تمایلی به چنین اقدام تنش‌زایی ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناک
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • خطر شورش‌های درون حزبی بیخ گوش نخست وزیر انگلیس
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به یک هدف مهم در جولان اشغالی
  • حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به جولان اشغالی
  • انگلیس: شناسایی سپاه به عنوان «سازمان تروریستی» به سودمان نیست
  • مخالفت کامرون با شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی
  • کامرون: شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود انگلیس نیست
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو