Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مشاور امور بانوان وزیر صنعت، معدن و تجارت از پیگیری راه‌اندازی مکانی دائمی برای عرضه محصولات بانوان خبر داد و گفت: ظرفیت ایجاد این نمایشگاه در استان وجود دارد، ضمن اینکه راه‌اندازی این نمایشگاه علاوه بر حمایت از تولیدکننده از مصرف‌کننده نیز حمایت می‌کند.  

فاطمه‌ سادات حسینی در نشست بررسی مشکلات بانوان کارآفرین استان کرمان به میزبانی اتاق بازرگانی این استان، پس از شنیدن مشکلات و مسائل این بانوان بیان کرد: ظرفیت‌های اتاق‌های بازرگانی بسیار زیاد است و آن طور که مشاهده می‌شود مشکلاتی که زنان کارآفرین دارند به عرضه و صادرات محصولات برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور امور بانوان وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: برخی مشکلاتی که بانوان کارآفرین مطرح می‌کنند مربوط به مسائل داخلی کشور است بنابراین با تعامل میان مسئولین و استفاده از اعتبارات حل می‌شود.

وی افزود: جنس مشکلات را می‌شناسیم اما متأسفانه آن‌طور که باید به آن‌ها نگاه نمی‌شود. باید بپذیریم که با وجود شرایط کنونی در حوزه اقتصادی، کرونا و... اگر خانم‌ها وارد فعالیت‌های اقتصادی می‌شوند این کار جهاد است و باید کارگروه ویژه‌ای برای حل مشکلات آن‌ها تشکیل شود.

حسینی ادامه داد: زمان آغاز شیوع ویروس کرونا ظرفیت تولید ماسک و دیگر اقلام بهداشتی در کرمان بیش از باقی استان‌ها وجود داشت که این نشان‌دهنده ظرفیت‌های بسیار خوب استان است.

وی با ارائه پیشنهاداتی برای حل مشکلات بانوان کارآفرین استان گفت: در ابتدا باید کارگروهی ویژه‌ برای رفع موانع تولید ایجاد شود تا مسائل و مشکلات را شناسایی و حل کند زیرا برخی موضوعاتی که بانوان در این حوزه مطرح می‌کنند مربوط به مسائل داخلی کشور است؛ اگر تعامل میان مسئولین مختلف استان صورت گیرد می‌توان از اعتبارات موجود برای کمک به این مشاغل استفاده کرد.

حسینی اضافه کرد: دوره‌های فرآیند کار باید برای خانم‌هایی که وارد این حوزه شدند برگزار شود تا با مراحل کار به خوبی آشنا شوند؛ همچنین باید به مرد و زن در این حوزه به شکل برابری نگاه کرد زیرا شکایت‌های زیادی وجود دارد که به مردان بیش از زنان بها داده می‌شود.

وی تأکید کرد: افرادی که این راه را رفته‌اند، مهارت‌ها و پیچ و خم گرفتن تسهیلات و استفاده از ظرفیت‌ها را یاد گرفته‌اند باید به کسانی که تازه در این راه قدم گذاشتند کمک کنند تا پیشرفت هر چه سریع‌تر اتفاق بیفتد.

وی با اشاره به نمایشگاه اکسپو که شرکت در آن مشکل بسیاری از بانوان کارآفرین بود توضیح داد: اکسپو محل عرضه محصول نیست بلکه عرضه محتوا است که در همین راستا همکاری‌ها و پیگیری‌هایی آغاز شده تا بانوان از شرکت در این نمایشگاه هم عقب نمانند.

حسینی با انتقاد به اینکه در کشور ما علی‌رغم تأکید بر حجاب و چادر هنوز چادر از خارج از کشور وارد می‌شود،  گفت: در قم و شهرکرد زمینه برای تولید پارچه چادر مشکی ایجاد شده که در حال رایزنی هستیم تا پارچه را با ۱۰ درصد تخفیف در اختیار بانوان کارآفرین استان قرار دهند.

وی اضافه کرد: تا زمانی که پراکنده هستیم و موازی‌کاری می‌کنیم مطالبات به نتیجه نمی‌رسد درست است که گاهی قوانین وضع شده خود مانع می‌شوند اما دلیلی ندارد مدیران و مسئولان مشکلات را حل نکنند.

حسینی تصریح کرد: در برخی شهرک‌های صنعتی مشاهده می‌کنیم افرادی اقدام به گرفتن زمین و ساختن سوله کردند، سپس آن را با قیمت بالا اجاره می‌دهند؛ در این خصوص نیز علاوه بر نظارت‌های جدی باید امتیاز ویژه‌ای برای بانوان در نظر گرفته شود.

وی تأکید کرد: معضل دیگر بانوان در این زمینه در راستای اخذ مجوز است که گاهی به شدت خسته‌کننده بوده و فرد را از ادامه راه منصرف می‌کند؛ برای این موضوع نیز باید فکری شود.

حسینی همچنین به بازارهای فروش اینترنتی و فضای مجازی اشاره کرد و گفت: از آغاز شیوع ویروس کرونا بازار فروش در فضای مجازی فعال شده اما هیچ‌ تسهیلاتی به آن ارائه داده نشده بنابراین این زمینه نیز باید مورد عنایت ویژه قرار گیرد.

حسینی تصریح کرد: نظارت در کل کشور ضعیف است درحالی که باید دید اموری که تصویب می‌شود عملیاتی شده یا نه و مصوبات چقدر اجرا شده است.

وی با تأکید بر اینکه مسائل اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جامعه از یکدیگر جدا نمی‌شوند، عنوان کرد: امیدواریم در هفته گرامیداشت مقام زن حرکت‌های نمایشی نه بلکه عملی انجام بدهیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بانوان اخبار اجتماعی کرمان بانوان کارآفرین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۵۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست

به گزارش قدس آنلاین، «رمضان بهرامی» درباره برگزاری ششمین نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران افزود: در دولت سیزدهم شاهد فصل جدیدی از ارتباطات و تعاملات سیاسی و اقتصادی بین ایران و ترکمنستان هستیم و در ماه‌های آینده به طور قطع این شرایط بهبود بیشتری خواهد یافت.

وی اضافه‌کرد: امسال برای نخستین بار پس از مدت‌ها «مرگن گوردوف» رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ترکمنستان که در کابینه این کشور جایگاه وزیر را دارد به همراه یک هیات بلندپایه تجاری به ایران آمد و از ششمین نمایشگاه اکسپو بازدید کرد.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان با اشاره به اینکه تبادلات تجاری بین دو کشور بین ۴۰۰ تا ۴۵۰ میلیون دلار است، تصریح کرد: بخش عمده محصولات صادراتی ایران به ترکمنستان انواع میوه‌جات است که این کشور می‌تواند مصرف‌کننده سایر محصولات کشاورزی از ایران نیز باشد.

وی اظهار داشت: با توجه به بازدید از نمایشگاه اکسپوی تهران مقرر شد که ترکمنستان بتواند علاوه بر میوه، محصولات فلزی، آهن، مصالح و لوازم ساختمانی، مواد لبنی، مواد غذایی، پلاستیک و کالاهایی در بحث پیمانکاری و مواد معدنی از ایران تامین کند.

بهرامی اضافه کرد: سفرهای وزرا و روسای جمهوری به کشورهای یکدیگر، نشان‌دهنده روابط خوب بین کشورهاست و فصل جدیدی در روابط تجاری بین بازرگانان و تجار ایجاد کرده است.

وی بیان داشت: در گذشته گوشت مرغ و سایر محصولات دیگر به ترکمنستان صادر می‌شد، اما تعلل در صادرات یا تصمیم‌گیری‌های خلق‌الساعه و توقف ناگهانی صادرات، باعث شد ما این موقعیت‌ها را از دست بدهیم و کشورهای دیگر جایگزین ما در بازار این کشور همسایه شوند.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان بیان داشت: در طول چهار تا پنج سال گذشته تجارت بین ایران و ترکمنستان سالیانه بین ۱۳۰ تا ۴۵۰ میلیون دلار بوده است که این امر نشان دهنده ناپایداری این بازار تجاری است.

وی با بیان اینکه اکسپو ویترینی برای ادامه فعالیت‌های تجاری است، افزود: به نظر می‌رسد برای عملیاتی شدن اکسپو باید وزرای کشورها وارد عمل شوند تا با حمایت‌های دولتی خود از تصمیم‌گیری‌های خلق‌الساعه برای تبادلات تجاری خودداری کنند.

بهرامی، تعلل و توقف در صادرات محصولات کشاورزی را برای تجار و بازرگانان ایرانی مخرب دانست و اظهار داشت:

تعرفه‌گذاری برای محصولات کشاورزی مناسب است، اما این تعرفه‌گذاری و برخی بخشنامه‌ها نباید ضربه‌ای به صادرات کشور بزند.

بخشنامه‌های خلق‌الساعه مانع تاثیرگذاری تلاش‌های دولت در توسعه روابط تجاری

وی بر این باور است که با اتمام اکسپو، تازه کار تجار و بازرگانان کشور ما شروع می‌شود؛ بنابراین از مسوولان می‌خواهیم با ممانعت از صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه اقدامات دولت را برای حفظ روابط تجاری با دیگر کشورها به هدر ندهند.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان گفت: در سفر مرگن گوردوف رئیس اتاق بازرگانی و صنایع ترکمنستان به ایران و بازدید از ششمین نمایشگاه اکسپو ۱۴۰۳ قرار شد برخی مشکلات تجار و بازرگانان دو کشور در زمینه ویزا، ترانزیت کالا برطرف شود.

وی اضافه کرد: همچنین قرار شد مشکلات حوزه بازرگانی دو کشور در اتاق‌های مشترک و اتاق بازرگانی ایران حل و فصل شود.

بهرامی معتقد است: برای اکسپو یک نسخه وجود دارد که دولت در کنار تجار و بازرگانان باشد و با پیگیری دیدارهای اخیر و ایجاد تفاهمنامه‌هایی بین دو کشور خروجی این نمایشگاه، منتج به قراردادهای مناسب تجاری دو کشور شود.

فرصتی برای توسعه صادرات محصولات کشاورزی به ترکمنستان

وی درباره برگزاری نمایشگاه تخصصی «ایران‌اگروفود» در ترکمنستان گفت: این نمایشگاه بزرگ شهریورماه در عشق‌آباد (پایتخت ترکمنستان) برگزار می‌شود که می‌تواند به توسعه روابط تجاری بین دو کشور کمک کند.

به گفته این مسوول، ترکمنستانی‌ها برای اعلام حمایت و پشتیبانی نمایشگاه تخصصی ایران اگروفود ترکمنستان به تهران آمدند و برگزاری این نمایشگاه نشان دهنده عزم دو کشور و جذب و خواسته مخاطب ترکمنستانی است.

وی اضافه کرد: حضور تجار و بازرگانان ایرانی در ترکمنستان و همچنین دستگاه‌های مختلف و اتاق‌های مشترک می‌تواند بازارهای جدیدی را برای کالاهای ایرانی فراهم کند.

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان گفت: جلسات B To B اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان با حضور ۱۵۰ تاجر ترکمنستانی و جمعی از بازرگانان ایرانی از سراسر کشور در ۹ اردیبهشت در ساختمان جدید اتاق بازرگانی ایران برگزار شد که به نظر می‌رسد تا پایان سال ۱۴۰۳ یک تعامل تجاری خوب و یک جهش بسیار زیادی در زمینه مراودات تجاری بین دو کشور ایجاد شود.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران - اکسپو ۲۰۲۰۴، رویدادی برجسته و تاثیرگذار به عنوان یکی از معتبرترین نمایشگاه‌های بین‌المللی در ایران، بستری منحصربه‌فرد برای تبادل فرهنگی تجاری و فناوری میان ایران و جهان است و این نمایشگاه به صورت سالیانه برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • با اختراع جید سونی هرکجا که هستید خنک می‌شوید!
  • خروجی اکسپو فرصتی برای پیگیری قراردادهای تجاری مناسب بین کشورهاست
  • باشگاه پرسپولیس: رفتار زشت تماشاگران سپاهان نسبت به زنان پرسپولیسی را پیگیری می‌کنیم
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۶ قرارداد برای صادرات محصولات تولیدی همدان در نمایشگاه ایران اکسپو امضاء شد