Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه روابط عمومی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، محسن محمدی معین در مراسم معارفه سرپرست جدید مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی این استان افزود: با هماهنگی دستگاههای ذیربط به ویژه سازمان تعزیرات حکومتی پرونده کالای قاچاق سرعت بیشتری به خود می گیرد.

وی با بیان اینکه بازدید سران قوا از انبارهای کالاهای قاچاق، نقطه عطفی در روند فعالیت ها و گامی برای حل موانع و چالش های فراروی سازمان است؛ بر تسریع در روند تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای این سازمان تاکید کرد و گفت: در این زمینه ارگان های مختلفی نقش آفرین هستند و روند کارها از فیلترهای متعددی عبور  می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور با ابراز امیدواری از اینکه شاهد تحولات خوبی به نفع مردم و نظام باشیم افزود: با توجه به اینکه هرمزگان، بوشهر، آذربایجان غربی، تهران و خوزستان بیشترین حجم کاری کالای قاچاق، ضبطی و متروکه را دارند استان های هدف سازمان اموال تملیکی محسوب می شوند و یزد نیز در کنار آن به جهاتی دیگر مورد توجه ویژه می باشد.

جمشید ارشادیان مشاور سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کشور هم در این مراسم با قدردانی از دستگاههای متولی امر تعیین تکلیف کالاهای قاچاق، متروکه و ضبطی، تعامل و همراهی این مجموعه ها در استان را خوب توصیف کرد و گفت: این سازمان نقش ضابط اجرایی دستگاه قضایی در تعیین تکیلف پرونده کالاهای یاد شده است.

علی نمازی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد هم در این مراسم با بیان اینکه اقدامات خوبی در بخش اموال تملیکی استان طی سالهای اخیر صورت گرفته از تلاش های این مجموعه در استان قدردانی کرد.

مدیر سابق جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان یزد هم با ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان گفت: در سالجاری ۱۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق به فروش رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۵ درصد افزایش دارد.

محسن شهبازی افزو.د: همچنین ۷۷ میلیارد ریال کالای قاچاق به صاحبان آنها مسترد و ۱۳ میلیارد ریال کالای غیر استاندارد و غیر بهداشتی نیز منهدم شد.

در این مراسم از تلاش های محسن شهبازی سرپرست قبلی قدردانی و علی محمد زمانی علی آباد به عنوان سرپرست جدید این سازمان معرفی شد.

برچسب‌ها یزد اقتصادی دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد اقتصادی دولت سیزدهم یزد اقتصادی دولت سیزدهم جمع آوری و فروش اموال تملیکی کالای قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۵۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان، گفت: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه بامدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی بر روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش چهار درصدی دستگیری متهمان جرائم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رحیمی در تشریح عملکرد یکساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز تعداد ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز نیز اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی در سال ۱۴۰۲

رحیمی با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی نیز گفت: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به‌ صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قراردارد.

وی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نیز گفت: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و همچنین رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: در  سال ۱۴۰۲ ارزش  پرونده های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه تعداد پرونده های تشکیل شده از طریق رصد سامانه های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد  ۱۰۰ درصد ی برخوردار است، بیان داشت:۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد ۱۰۰ درصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود