Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اتاق خبر، به نقل از خانه ملت، نشست مجمع نمایندگان استان تهران امروز با حضور مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، حسین توکلی فرماندار شهرستان ری، کاوه حاجی علی‌اکبری رئیس سازمان نوسازی شهر تهران، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، سیدمحمدناظم رضوی شهردار منطقه ۲۰، سیدافضل شامی قائم مقام تولیت آستان حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، نماینده صندوق توسعه حرم‌ها و نماینده شورای عالی معماری و شهرسازی و سایر مسئولان متولی مرتبط در خصوص موضوع ساماندهی بافت فرسوده اطراف حرم به محوریت محله نفرآباد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی خضریان سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در تشریح این نشست، عنوان کرد: در این نشست معضلات و مسائل مهم محله نفرآباد که در مجاورت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) قرار دارد و پیش‌تر مورد بازدید نمایندگان مجلس قرار گرفته بود، مورد بررسی قرار گرفت. یکی از موضوعات مهمی که باید در این منطقه مورد توجه قرار گیرد، ضرورت نوسازی و بهسازی این بافت فرسوده است که متاسفانه با توجه به اینکه اکثر ساکنین این محله از اقشار ضعیف جامعه هستند، قادر به نوسازی املاک خود نبوده نیاز به مشارکت دستگاه‌های متولی با عنایت به محدودیت‌های ایجاد شده در طرح مصوب احساس می‌شود.

وی تاکید کرد: برخی دستگاه‌ها از جمله وزارت میراث فرهنگی و گردشگری به دلیل تاریخی بودن این بافت و مجاورت آن با حرم، ساخت و ساز در این منطقه را برای ساکنین محدودیت ایجاد کرده‌اند و اگر مجوزی صادر می‌شود، اجازه ساخت به ساختمان‌ها بیشتر از ۳ طبقه داده نمی‌شود که با توجه به هزینه ساخت این موضوع به هیچ عنوان برای اهالی محله نفرآباد به صرفه نخواهد بود.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران تصریح کرد: بر همین مبنا در نشست امروز تصمیمات مهمی به منظور نوسازی و بهسازی بافت فرسوده محله نفرآباد با حضور مسئولان اجرایی اتخاذ شد.
اختصاص وام ۳۰۰ میلیونی ساخت به اهالی نفرآباد

خضریان تصریح کرد: در نشست امروز مقرر شد نظر به ایجاد مشوق‌های مربوطه برای ارتقای سطح مشارکت مردم در ساخت و نوسازی منازل، نسبت به پرداخت وام و تسهیلات بانکی ۳۰۰ میلیون تومان برای هر واحد با بهره ۱۱.۶ درصد از محل اعتبارات صندوق توسعه حرم‌ها با هماهنگی شهرداری منطقه ۲۰ اقدامات لازم صورت گیرد.
جزییات پرداخت وام ۳۰۰ میلیونی به اهالی نفرآباد برای نوسازی مسکن خود

این نماینده مردم در مجلس یازدهم، اضافه کرد: نظر به انعقاد تفاهم‌نامه مشترک سه جانبه شرکت بازآفرینی شهری، صندوق توسعه حرم‌ها و بانک مسکن مقرر شد مردم این محله در مراجعه به شهرداری جهت اخذ پروانه ساختمانی نسبت به ارائه معرفی‌نامه به صندوق توسعه حرم‌ها برای هر واحد مسکونی مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات در یک دوره بازپرداخت ۱۰ ساله با سود ۱۱.۶ درصد و با ضمانت سند ملکی مالک و ۳۶ ماه تنفس در بازپرداخت دریافت کنند.

عضو هیات رییسه مجمع نمایندگان استان تهران اضافه کرد: همچنین مقرر شد شهرداری تهران در سبد تشویقی بهسازی و نوسازی منطقه میزان تسهیلات پرداختی به هر واحد را از محل اوراق قرضه دولتی مشخص کند.

خضریان یادآور شد: نظر به طرح ۲۳۷ هکتاری برای منطقه حاشیه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، مقرر شد هر سرپرست خانواده که تحت پوشش کمیته امداد یا سازمان بهزیستی می‌باشد و ساکن این منطقه است، می‌تواند مبلغ ۲۷۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه از محل بانک رسالت را با معرفی‌نامه صندوق توسعه حرم‌ها دریافت کند.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران تصریح کرد: نظر به حمایت از قشر کم درآمد و ضعیف محله نفرآباد مقرر شد صندوق توسعه حرم در راستای حمایت از اجرای پروژه‌های غیرانتفاعی اعم از ساخت زائرسراهای ارزان قیمت در محله نفرآباد در جلسه‌ای که با محوریت سازمان نوسازی شهرداری تهران برگزار می‌شود نسبت به تملک املاک یا مشارکت مردم و ساخت پروژه‌های مربوطه (برای هر پروژه ۱۵ میلیارد تومان) تسهیلات کم بهره و با سود یارانه اختصاص دهد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تاکید کرد: مقرر شد جهت اختصاص تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی در اختیار شرکت جهت نوسازی مسکن در قالب نهضت ملی مسکن با اولویت اسکان مستاجران محله نفرآباد و مشارکت سازمان نوسازی شهر تهران اقدام شود.

خضریان افزود: همچنین به منظور حمایت از احیای بناهای تاریخی در محله نفرآباد و بر اساس تفاهم نامه مشترک صندوق توسعه حرم و صندوق احیای وزارت میراث فرهنگی و گردشگری مقرر شد به هریک از بناهای تاریخی معرفی شده از سوی شهرداری تهران که تاکنون ۵ مورد از آن‌ها شناسایی شده‌اند اقدام شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: همچنین مقرر شد نظر به درخواست شهرداری تهران مبنی بر افزایش اوراق قرضه از ۲۵۰ میلیارد تومان تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ این موضوع از سوی مجمع نمایندگان استان تهران برای افزایش میزان واگذاری اوراق از سوی سازمان برنامه و بودجه و وزارت کشور پیگیری شود.

خضریان اضافه کرد: همچنین با توجه به حذف این بند در بودجه ۱۴۰۱ به منظور جذب مشارکت مردم در ساخت، دولت بازپرداخت ۵۰ درصد از سود و اصل اوراق مشارکت طرح‌های بازآفرینی طرح‌های فرسوده را تضمین کند و این موضوع در قانون بودجه دیده شود.
نشست مشترک با ضرغامی برای رفع موانع میراث فرهنگی جهت نوسازی محله نفرآباد

خضریان ادامه داد: در این نشست همچنین تاکید شد با عنایت به محدودیت‌های اعلام شده از سوی اداره میراث فرهنگی و گردشگری مبنی بر حفظ آثار تاریخی و جلوگیری از بلندمرتبه‌سازی در محله نفرآباد، مجمع نمایندگان تهران نسبت به برگزاری نشست مشترک با حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نمایندگان شهرداری تهران و مجمع نمایندگان استان نسبت به موارد مذکور برای بررسی تغییر مجوز طبقات تا ۴ طبقه اقدام لازم صورت گیرد.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران ادامه داد: با عنایت به ضرورت اتخاذ تسهیلات فرهنگی، اجتماعی، مذهبی و امنیتی آستان مقدس حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) مقرر شد طرح بازآفرینی محله تاریخی نفرآباد از سوی شهرداری تهران جهت بررسی به آستان مقدس حرم عبدالعظیم حسنی تحویل و ظرف مدت یک هفته نظرات آستان اخذ شود.

خضریان افزود: همچنین مقرر شد سازمان نوسازی شهرداری تهران موضوع افزایش حریم حرم عبدالعظیم حسنی (ع) از ۶۰ متر به ۱۰۰ متر را با لحاظ قرار دادن نیازهای آتی آستان مقدس حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با هزینه خود آستان جهت تملک بررسی کند.

وی اضافه کرد: در این جلسه تاکید شد برای جمع بندی دقیق از اقدامات به عمل آمده دستگاه‌های مختلف اعم از فرمانداری ری، شهرداری تهران، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، وزارت راه و شهرسازی و دیگر مراجع مربوطه گزارشی از عملکرد ۱۰ ساله گذشته در این رابطه در خصوص اقدامات صورت گرفته در محله نفرآباد ظرف مدت ۲ هفته به مجمع نمایندگان ارائه شود.

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران تصریح کرد: همچنین مقرر شد سازمان نوسازی شهرداری تهران با همکاری صندوق توسعه حرم‌ها، جلسه تهیه برنامه اقدام مشترک نوسازی محله مذکور را ظرف مدت یک هفته برگزار و ظرف حداکثر یک ماه در ستاد بازآفرینی شهر تهران به تصویب برساند تا به دبیرخانه ستاد ملی ارسال شود.

وی تصریح کرد: تدوین بسته تشویقی شهرسازانه جهت ترغیب و جلب مشارکت در نوسازی محله توسط معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران و ارسال به دبیرخانه شورای عالی شهرسازی و معماری با همکاری شرکت بازآفرینی شهری ظرف مدت ۲ ماه یکی دیگر از مصوبات نشست امروز بود.

خضریان استفاده از ظرفیت قرارگاه سازندگی امام حسن مجتبی (ع) در قالب تفاهم نامه مشترک با شرکت بازآفرینی شهری ایران را یکی دیگر از تصمیمات در نشست امروز دانست و گفت: در اولویت قرار گرفتن محله نفرآباد برای انجام این طرح نیز پیگیری خواهد شد.

   

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: حرم عبدالعظیم حسنی ع وام ۳۰۰ میلیونی سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران حرم حضرت عبدالعظیم حسنی سازمان نوسازی شهر محله نفرآباد بازآفرینی شهر شهرداری تهران میلیون تومان میراث فرهنگی ۳۰۰ میلیون نشست امروز شهر تهران ظرف مدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان

معاون شهردار رفسنجان گفت: در حال حاضر ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیدعباس حسینی داورانی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های مدیریت شهری در دوره جدید، اظهار کرد: در دو سال و نیم گذشته مهمترین راهبرد شهرداری، رسیدن به آرامش شهروندان بود و بر همین اساس سیاست روی خوش آرامش را آغاز و برای پیشبرد آن مدیریت مشارکتی را تعریف کردیم.

وی با اشاره به انجام بررسی‌ها و مطالعات صورت گرفته در حوزه مدیریت مشارکتی، افزود: نخستین گام ما در آغاز دوره شهرداری، رونمایی از سامانه نظام جامع پیشنهادات برای دریافت نظرات خلاقانه شهروندان بود که نتیجه آن ارائه و ثبت بیش از دو هزار ایده بود.

مشاور رسانه‌ای شهردار رفسنجان در ادامه از اجرای طرح محله‌محوری در شهرداری رفسنجان خبر داد و گفت: برای تدوین سیاست‌های شهرداری در محلات با همراهی ساکنان، رفسنجان به ۵۰ محله تقسیم شد و جلسات در هر محله با محوریت مسجد و امام جماعت برگزار شد.

وی با اشاره به برپایی جلسات مشترک با شهردار برای پیشبرد امور محلات، تصریح کرد: تصمیمات اخذ شده در این جلسات موجب شناسایی شهروندان پویا به عنوان بازوی مهم شهرداری و شهر رفسنجان و تشکیل ۵۰ محله و ۵۰ شورای محله و فعالیت ۳۵۰ نفر در شورای محله، شورای بانوان و ائمه جماعات شد.

حسینی با اشاره به فعالیت اداره امور بانوان، راه‌اندازی آن را در راستای رویکرد شهرداری نسبت به بانوان و قرار گرفتن آنان در رأس کارها بیان کرد و افزود: پس از تشکیل شورای بانوان، در آخرین فاز از فعالیت‌های مشارکتی، پویش رقابتی «شهردار شو» را تعریف کردیم تا هر محله یک شهردار داشته باشد.

وی وجه تمایز شهرداران محله در رفسنجان را نسبت به سایر شهرها در دهه هشتادی بودن آنان دانست و گفت: از آنجایی که دهه هشتادی‌ها نوجوانان و آینده‌داران کشور هستند، پویش «شهردار شو» با هدف توانمندسازی و ایجاد نشاط و امید در آنان و تجربه فعالیت در محیط کاملاً واقعی راه‌اندازی شد.

معاون هنری شهردار سپردن امور محلات به شهرداران دهه هشتادی را جسارت بزرگ شهردار رفسنجان عنوان کرد و گفت: پس از فراخوان و ثبت نام پویش «شهردار شو» ۳۵۹ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند و براساس شاخص‌های انتخاب شده از شوی شورا، شهردار محله انتخاب شد.

وی با اشاره به ارائه آموزش‌های تخصصی به شهرداران محله در ماه‌های اخیر، افزود: امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم که هرکدام دارای یک تیم نه نفره هستند، داریم و در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمده‌اند و کار خود را شروع کردند.

حسینی با اشاره به الگوی حکمرانی مردمی در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: تلاش کردیم در راستای منویات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت مردم و حکمرانی مردمی و سیاست‌های دولت سیزدهم، الگوی مدیریت مشارکتی و حکمرانی مردمی شهرداری را در سالی که به نام مشارکت مردمی نامگذاری شده است، ارائه دهیم.

به گزارش ایمنا، آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان و آغاز رسمی فعالیت شهرداران دهه هشتادی با حضور دستیار رئیس‌جمهور در امر مردمی سازی دولت و مسئولان استانی و محلی در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد.

کد خبر 748887

دیگر خبرها

  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • ۱۰۴۰ دهه هشتادی پای کار محلات رفسنجان
  • از آغاز عملیات احداث خط ۱۱ تا نوسازی ۱۴۵۷ تاکسی
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • آرزو‌های شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ /دروازه ری در انتظار لباس نو
  • در این روستا یک شب در سال همه کوفته می خورند | مراسم «اوکوز قوربانی» در روستای اسفنجان شهرستان اسکو
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو