Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@10:33:25 GMT

چرا افسران موساد خودکشی می‌کنند؟

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۸۷۶۴۷

چرا افسران موساد خودکشی می‌کنند؟

دست کم سه افسر سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل هر ساله خودکشی می‌کنند و سال جاری میلادی نیز از این قاعده مستثنی نبود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه 12 تلویزیون اسرائیل در گزارشی در این رابطه فاش کرد، سالانه به طور میانگین سه نفر از افسران دست به خودکشی می‌زنند، این در حالی است که اعضای خانواده این افسران موساد را متهم می‌کنند بعد از استفاده از آنها به تعبیری از شرشان خلاص می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه عبری زبان در گزارش خود که در تارنمای آن منتشر شده با اشاره موردی به سه افسر اسرائیلی که طی سال 2020 دست به خودکشی زده اند،  تاکید دارد، در حالی که در داخل موساد جنگ و جدل بر سر ثبت میانگین بیشتر خودکشی در میان افسران سایبری یا ماموران میدانی است، خانواده این افسران تاکید دارند موساد هیچ توجهی به فرزندان آنها نداشته و آنها را در تنگناها و مشکلات روحی و روانی شان تنها می‌گذارد.

این رسانه عبری زبان به ایالون شاپیرا یکی از افسران موساد اشاره می‌کند که در سن 26 سالگی دست به خودکشی زد.

پدر این افسر می‌گوید او در واحد 8200 (یگان سایبری موساد) مشغول به کار بود، موساد او را فریب داده و به کار گمارد بدون آن که به روحیات وی توجهی داشته باشد، آنها بدون توجه به شرایط فرزندمان هر آنچه می‌خواستند از او گرفتند و حتی در زمان استخدام با دستگاه دروغ سنج هم از وی بازجویی کردند.

اما او بعد از مدتی دچار مشکلات روحی شد و حتی به روانپزشک مراجعه می‌کرد.

پدر این افسر موساد در بخش دیگری از این سخنان تاکید می‌کند: من این پرسش را دارم چگونه یک سرویس که ادعا می‌کند شرایط روحی پسر نصر الله را هم می‌داند از شرایط روحی و روانی کارمندان خود آگاهی ندارد؟

وقتی هم از افرادی همچون یوسی کوهن رئیس سابق موساد در رابطه با عملکردشان در قبال چنین مشکلاتی سئوال شد، به خود نمره 9 از 10 را دادند.

رسوایی جدید صهیونیست‌ها؛ رئیس سابق موساد اسرار را در اختیار معشوقه خود قرار می‌دادپای رئیس موساد هم به پرونده زوج جاسوس اسرائیلی باز شدعلت استعفای دسته جمعی در موساد چه بود؟3 مقام ارشد موساد استعفا کردندنخست وزیر رژیم صهیونیستی و رئیس موساد به جان هم افتادنداولین واکنش رژیم صهیونیستی به خبر ربایش دو افسر موساد

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۷۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد

همشهری آنلاین – گروه سیاسی: در شرایطی که گسترش همکاری‌های امنیتی و ضدتروریستی میان ایران و پاکستان را می‌توان یکی از اصلی‌ترین محورهای سفر اخیر رئیسی به پاکستان دانست، به‌نظر می‌رسد با توجه به وجود تهدیدهای مشترک، تهران و اسلام‌آباد در حال انجام اقدام‌های موثرتری به‌منظور پیشبرد راهبردهای ترسیمی در این حوزه هستند.

برهمین اساس هم بود که وبگاه خبری «نیشن» پاکستان روز دوشنبه در گزارشی دراین زمینه نوشت: در تحولی قابل توجه پس از سفر ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور ایران به پاکستان، تهران و اسلام‌آباد تصمیم گرفتند افسران رابطی را برای هماهنگی در اقدام‌های مشترک ضد تروریستی در مرزها منصوب کنند.

این پایگاه خبری به نقل از منابع خبری «بلندپایه» خود ادعا کرده‌است که افسران مرزی ایران و پاکستان پس از انجام برخی تشریفات، در چند روز آینده وظایف خود را برعهده خواهند گرفت؛ «افسر رابط پاکستانی از ارتش پاکستان و همتای ایرانی از سپاه‌پاسداران خواهد بود».

گام‌های مثبت ضد تروریستی

وبگاه خبری «نیشن» همچنین با اعلام اینکه براساس توافق انجام شده میان دوجانبه، افسر رابط پاکستانی در زاهدان ایران و افسر رابط ایرانی در تربت بلوچستان پاکستان مستقر خواهند شد، افزوده‌است که تصمیم انتصاب افسران رابط در سفر ۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ (۲۹ ژانویه ۲۰۲۴) وزیر امورخارجه ایران به پاکستان اتخاذ شده‌است.

حسین امیرعبداللهیان در جریان آن سفر با مقام‌های پاکستانی، ازجمله عاصم منیر، فرمانده ستاد ارتش، انورالحق نخست‌وزیر و جلیل عباس جیلانی وزیر امور خارجه گفت‌وگو کرد؛ دیدارهایی که توسعه مناسبات دوجانبه در زمینه تجاری، اقتصادی، علم و فناوری، انرژی، سیاسی، امنیتی و مرزی از اصلی‌ترین محورهای آن بود.

این درحالی است که براساس گزارش وبگاه «نیشن» پاکستان، مقام‌های دفاعی پاکستان، انتصاب افسران رابط مرزی را به‌عنوان گامی مثبت در راستای تلاش‌های ضد تروریستی دوطرف ارزیابی کرده‌اند. این وبگاه به نقل از منابع خود تاکید کرده‌است که انتصاب افسران رابط به هر دو کشور این امکان را می‌دهد در مقابله با تروریسم، که بزرگ‌ترین چالش برای هر دو کشور است، به‌صورت مؤثرتر و با همکاری بیشتر کار کنند.

در ادامه گزارش «نیشن» پاکستان آمده‌است: مقام‌های پاکستان و ایران به نهایی کردن یک توافقنامه امنیتی نزدیک هستند. این توافقنامه شامل تبادل اطلاعات اطلاعاتی و همکاری متقابل در تلاش‌های ضد تروریستی خواهد بود.

کد خبر 848171 برچسب‌ها امنیت ایران و پاکستان خبر ویژه تروریسم در ایران

دیگر خبرها

  • جریمه ۳ میلیارد ریالی برای قاچاق کود شیمیایی
  • ببینید | مرگ سه افسر پلیس؛ اولین تصاویر از تیراندازی خونین در ایالت کارولینا
  • ۲ افسر دیگر اسرائیل در غزه کشته شدند
  • توافق مهم ضد تروریستی ایران و پاکستان چه بود؟ | محل استقرار افسران رابط نظامی مشخص شد
  • حمله به یک کشتی در سواحل یمن
  • حادثه دریایی جدید در غرب یمن
  • نماهنگ «نحن المنتقمون» منتشر شد/ یک موسیقی برای نمایش اقتدار
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • یک هواپیمای اسرائیلی در ریاض فرود آمد
  • از روان تا درمان