Web Analytics Made Easy - Statcounter

باربد یزدانی خوشنویس و هنرمند عرصه نقاشیخط درباره نمایشگاه «زمستان» که به تازگی در نگارخانه پردیس باغ موزه هنر ایرانی افتتاح شده است به خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان،  گفت: مجموعه‌ای از آثار نقاشیخط عنایت اله نوری، علیرضا کرمی، اسرافیل شیرچی، خلیل کوئیکی، احمد آریامنش، رضا عمادی، محمد غفوری منش، علی گنجی، جعفر سروری، غلامحسین الطافی، پیمان پیروی، حسن صالح ریاحی، شمس الدین مرادی، محمدرضا جوادی نسب، یادگار خیام، علیرضا سعادتمند، هانی شرار، اسماعیل رضایی، امید خاکباز، کیارش یعقوبی، عظیم فلاح، احسان رسول منش، باربد یزدانی و امیر سیف آبادی با رویکرد و رنگ و نقش زمستانی به نمایش درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به الهام گیری هنرمندان از شاخصه‌هایی مانند آب وهوا، جو حاکم بر جامعه و اکتساب از ادبیات برای خلق آثار زمستانی توضیح داد: مسن‌ترین هنرمند حاضر در نمایشگاه متولد ۱۳۱۶ و جوان‌ترین آن‌ها متولد ۱۳۶۵ است، در واقع ترکیبی از پیشکسوتان، نسل میانه و نسل جوان نقاشیخط در این نمایشگاه گردهم آمده اند.

این هنرمند با بیان اینکه هماهنگی و انجام کار گروهی با توجه به حساسیت برخی از هنرمندان تقریبا امر دشواری است، ادامه داد: تعدادی از این دوستان همراهی و همدلی بسیار خوبی دارند، اما نمایشگاه گردانی توام با استرس برای فروش هم همراه است. فروش آثار در ایران به روابط، حلقه و باند وابسته است که به راحتی نمی‌توان بین آن‌ها رسوخ کرد. من خود هیچ گاه اهل باند بازی نبودم و بر حسب سلیقه خریداران کار انجام داده ام.

این مدیر هنری در پاسخ به اینکه چرا از بانوان هنرمند برای حضور در این رویداد استفاده نکرده اید گفت: من زن ستیز نیستم، از طرفی نگاهم به نمایشگاه جنسیتی نبوده است. به دلیل سلیقه برخی از خریداران که آثار بانوان زیر ۵۰ سال را نمی‌خرند از زنان هنر دعوت نکردیم. استدلال خریداران برای تصمیمشان هم این است که بانوان با توجه به شرایط زندگی ممکن است زودتر از آقایان هنر را رها کنند، بنابراین تا اثبات حضور و فعالیت یک خانم در هنر، رغبتی برای خرید اثرش دیده نمی‌شود.

وی درباره استقبال از نمایشگاه گفت: خوشبختانه در ۴ ساعت روز افتتاحیه هرگز گالری را خالی ندیدم.

گفتنی است نمایشگاه زمستان تا تاریخ ۹ دی در باغ موزه هنر ایرانی برقرار و بازدید برای عموم آزاد است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایشگاه هنری هنرهای تجسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مالیات بر عایدی سرمایه از نقل و انتقال طلا، به معنای سرمایه‌ای بودن طلا از نگاه مصوبه اخیر مجلس است؛ اما به واقع جامعه‌ای که برای حفظ اندک سرمایه‌های خود در مقابل تورمی که دولت در ایجاد آن بی تاثیر نبوده است، با این سوال مواجه شده که چرا باید چنین مالیاتی پرداخت کند؟ برخی در این بین مدعی اند که اجرای این مصوبه اولین ضرر بزرگ را به بازار طلا خواهد زد.

انتخاب در گزارشی نوشت: محمدولی، کارشناس صنعت طلا، درباره مصوبه اخیر مجلس مبنی بر اخذ مالیات بر عایدی سرمایه از نقل و انتقال طلا گفت: این مصوبه فعالیت بازار را کند می‌کند و مصرف‌کننده دیگر تمایلی ندارد به سمت طلا بیاید. الان هم اگر مردم طلا می‌خرند، خواهان حفظ ارزش پول خود هستند و بعضا این خرید را مورد استفاده شخصی نیز قرار می‌دهند. این اتفاق که بیفتد، دیگر به سمت خرید طلا هم نمی‌آید و رونق بازار بسیار کم می‌شود. مردم به سمت و سوی طلای آبشده و دست دوم می‌روند که در آن صورت تولید طلا در کشور به شدت کاهش پیدا می‌کند.

وی در ادامه درباره ابهام اخذ مالیات از طلا اشاره کرد: مشخص نیست منظور از مالیات بر طلا چیست؛ آیا منظور متقاضیان عادی است؟ یا اینکه مالیات بر همکاران ما در واحدهای صنفی بر روی حجم قابل توجه اخذ می‌شود؟ مالیات مشخص نیست بر چه بخشی اعمال می‌شود. اگر بر واحدهای صنفی باشد، همکاران ما در حوزه شفافیت باید فعال باشند و در مقابل قانون اطاعت کنند، اما همکاران ما بحث مالیات را همین الان هم پرداخت می‌کنند؛ چه مالیات بر مشاغل و چه مالیات بر ارزش افزوده که عموماً پرداخت می‌کنند. ممکن است برخی مالیات واقعی را پرداخت نکنند، اما بیش از نود درصد مالیات پرداخت می‌کنند. اگر مالیات برمصرف‌کننده است، سازمان امورمالیاتی باید به طور شفاف بگوید که مردم در این بین چه کنند؟

ولی درباره راهکار مناسب برای مالیات بر طلا گفت: راهکار حل مشکل دست ما نیست، اما در نهایت ما به عنوان پیشنهاد می‌گوییم که بهتر است خرید و فروش طلا مثل گذشته جریان داشته باشد. حالا اگر یک فرد بخواهد یک گوشواره و انگشتر ۲ گرمی بخرد دیگر قدرت ندارد و تمایلی هم ندارد. رونق هر بازار و شهری، چراغ‌های طلا فروش هاست. مجلس بهتر است شرایط به قبل برگرداند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899745

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • برنامه ریزی نمایشگاه آثار موزه ایران در آذربایجان شرقی
  • سینما اسیر سندرم فتوشاپ
  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان
  • نمایشگاه «در ستایش سعدی» به موزه خوشنویسی ایران می‌آید
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • «آرامش در سکوت» هنرمند ناشنوا برپا می‌شود