Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@00:30:25 GMT

خوشه طلایی در معرض نابودی است/از حمایت خبری نیست

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۸۸۳۰۸

خوشه طلایی در معرض نابودی است/از حمایت خبری نیست

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، حسین پرویزی شب گذشته در گفتگو با خبرنگاران پس از شکست خوشه طلایی مقابل ملوان، با گلایه از عدم حمایت ها از این تیم گفت: شش سال است بدون یار و یاور پا در این عرصه گذاشته‌ام چون دوست داشتم نام ساوه را در فوتبال مطرح کنم اما دیگر مثل گذشته رغبت و تمایلی برای ادامه ندارم.

وی با بیان اینکه ساوه جوانان و استعدادهای خوبی در فوتبال دارد که می‌توانند در سطح کشور مطرح شوند افزود: شعار دادن کافی نیست و در عمل هیچ کسب ما یا همراهی نکرده، لذا اگر این روند تداوم داشته باشد تا نابودی این تیم چیزی باقی نمانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل خوشه طلایی ساوه تصریح کرد: در تابستان بدلیل عدم توانایی در تامین نیازهای باشگاه، مراحل واگذاری تیم به همدان نهایی شده بود اما با وعده و وعیدهایی که در لحظات آخر دادند از این انتقال منصرف شدیم اما بازهم اتفاقی رخ نداد و همه وعده های پوچ بود.

وی با بیان اینکه این تیم از لیگ سه تا جایگاه فعلی با همراهی مردم موفق بوده گفت: اگر باشگاهی بخوانید از لیگ دسته سه تا این جا پیش برود باید بیش از ۳۰۰ میلیارد هزینه کند لذا باید از داشتن چنین تیمی در لیگ دسته اول به درستی حمایت کرد.

وی با اشاره به داستان تکراری ممنوعیت برگزاری بازی در زمین شهید چمران ساوه گفت: چمن فعلی ورزشگاه ساوه در سال ۵۹ هم که افتتاح شد مناسب نبود و با توجه به اینکه از نوع مرق است در فصل سرد زرد و خشک می‌شود و امکان بازی در آن وجود ندارد.

پرویزی با بیان اینکه میزبانی تیم ما در شهرهای دیگر انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: از رییس هیات فوتبال استان خواستیم دیدار ما را در ورزشگاه آرام میزبانی کند اما وی قبول نکرد درحالیکه چند روز بعد برای بازی پرسپولیس و سپاهان در همان ورزشگاه اعلام آمادگی کرد.

مدیرعامل خوشه طلایی ساوه تصریح کرد: هرچه داشتم برای این تیم و اعتلاب نام ساوه در فوتبال گذاشتم اما برخی بدنبال آن هستند که جلوی فعالیت این تیم را بگیرند.

حسین پرویزی با اشاره به اینکه این تیم در دو فصل حضور در لیگ یک نشان داد که از بخت های اصلی صعود به لیگ برتر است گفت: تامین زیرساخت ها از مهم‌ترین اولویت‌ها و نیازهای این تیم است کمااینکه اگر خوشه طلایی نبود همین تعمیرات اخیر در ورزشگاه شهید چمران نیز اتفاق نمی افتاد.

وی با بیان اینکه سهم صنایع در توسعه ورزش از محل درآمدها یک درصد است گفت: ساوه به دلیل بهره مندی از بزرگترین شهر صنعتی و بهره گیری از این قانون باید بزرگترین ورزشگاه را دارا باشد اما نمی‌دانیم این یک درصد کجا هزینه می‌شود. 

وی خاطرنشان کرد: بدلیل نبود استخر مناسب، زمین تمرین و هتل همواره در میزبانی از تیم ها دچار ضعف بوده ایم که این موضوع برای این شهر کسر شان است.

مدیرعامل خوشه طلایی با اشاره به اینکه برای کشف استعدادهای جوانان و نوجوانان این شهر اقدام به راه اندازی تیم های پایه کرده است، گفت: بعد از بیست و پنج سال با پرورش فوتبالیست های این شهر موفق شدیم در سه رده سنی قهرمان استان شویم و نشان دادیم که می‌توانیم در سطح کشور با تیم های رده بالا نیز رقابت کنیم.

وی تصریح کرد: تقویت زیرساخت های ورزشی هم باعث تشویق جوانان به سوی ورزش خصوصا فوتبال و هم باعث رونق اقتصادی خواهد شد.

پرویزی در پایان از استاندار، نماینده و سایر مسئولان خواست یک‌بار برای همیشه مشکل زیرساخت‌های  ورزشی و فوتبالی را در این شهر بررسی کرده و جهت حل آن چاره اندیشی اساسی کنند.

به گزارش فارس تیم خوشه طلایی ساوه بدلیل مشکلات زیرساختی و نبود امکانات در شهر ساوه برای چندمین بار از امتیاز میزبانی محروم شد و دیدارهای خود را در سایر شهرها میزبانی می‌کند.

هم اکنون این تیم با 16 امتیاز در رده هشتم جدول رده بندی جای دارد.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: فوتبال خوشه طلایی لیگ برتر ساوه خوشه طلایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مواد شیمیایی سمی اضافه شده به مواد پلاستیکی برای مقاوم کردن آنها در برابر شعله می‌توانند از راه پوست یعنی تماس با میکروپلاستیک‌ها وارد بدن شوند.

به گزارش ایسنا، این تحقیق اولین ارائه‌کننده شواهد تجربی است که نشان می‌دهد مواد شیمیایی موجود به‌عنوان افزودنی در میکروپلاستیک‌ها می‌توانند به عرق انسان نفوذ کنند و سپس از طریق پوست جذب جریان خون شوند.

بسیاری از مواد شیمیایی که به‌عنوان ضد حریق و نرم‌کننده‌ها استفاده می‌شوند، به‌دلیل شواهدی مبنی بر اثرات نامطلوب سلامتی ازجمله آسیب به کبد یا سیستم عصبی، سرطان و خطراتی برای سلامت باروری ممنوع شده‌اند، با این حال، این مواد شیمیایی هنوز در وسایل الکترونیکی قدیمی، مبلمان، فرش‌ها و مصالح ساختمانی در محیط وجود دارند.

در حالی که آسیب‌های ناشی از میکروپلاستیک‌ها به‌طور کامل شناخته نشده است، نگرانی فزاینده‌ای در مورد نقش آنها به‌عنوان کانال قرار گرفتن انسان در معرض مواد شیمیایی سمی وجود دارد.

یافته‌های تحقیق در مورد جذب مواد شیمیایی

گروه تحقیقاتی در مطالعه‌ای که سال گذشته منتشر شد، نشان داد که مواد شیمیایی از میکروپلاستیک‌ها در عرق انسان  فروشسته می‌شود. نتایج تحقیق کنونی نیز نشان می‌دهد که این مواد شیمیایی می‌توانند از طریق عرق در سد پوستی، جذب بدن شوند.

این گروه در آزمایش‌های خود، از مدل‌های نوآورانه پوست سه بعدی انسان به‌عنوان جایگزینی برای حیوانات آزمایشگاهی و بافت‌های بریده شده انسانی استفاده کردند. این مدل‌ها طی دوره ۲۴ ساعته در معرض ۲ شکل متداول میکروپلاستیک حاوی دی‌فنیل اترهای پلی‌برومینه، یک گروه شیمیایی که اغلب برای پلاستیک ضد حریق استفاده می‌شود، قرار گرفتند.

نتایج و پیامدها برای سلامتی

نتایج نشان داد که 8 درصد از مواد شیمیایی در معرض پوست جذب می‌شوند و پوست هیدراته‌تر یا عرق‌آورتر سطوح بالاتری از مواد شیمیایی را جذب می‌کند. این تحقیق اولین شواهد تجربی را در مورد نحوه کمک کردن این فرآیند به سطوح مواد شیمیایی سمی موجود در بدن، ارائه می‌دهد.

دکتر اووکرویه آبافه، محقق این تحقیق از دانشگاه بیرمنگام انگلستان می‌گوید: میکروپلاستیک‌ها در همه جای محیط زیست وجود دارند و با این حال ما هنوز در مورد مشکلات سلامتی که می‌توانند ایجاد کنند، اطلاعات به نسبت کمی داریم.

نتایج تحقیقات ما نشان می‌دهد که آنها به‌عنوان «حاملان» مواد شیمیایی مضر هستند که می‌توانند از طریق پوست وارد جریان خون ما شوند. این مواد شیمیایی پایدار هستند، بنابراین با قرار گرفتن مداوم یا منظم در معرض آنها، انباشتگی تدریجی وجود خواهد داشت تا جایی که شروع به ایجاد آسیب کنند.

دکتر محمد عبدالله، دانشیار علوم محیطی در دانشگاه بیرمنگام و محقق اصلی این طرح، بیان کرد: این یافته‌ها شواهد مهمی را برای نهادهای نظارتی و سیاست‌گذاران به منظور بهبود قوانین پیرامون میکروپلاستیک‌ها و محافظت از سلامت عمومی در برابر مواجهه مضر فراهم می‌کند.

پروفسور استوارت هاراد، یکی از محققان، افزود: این تحقیق گام مهمی  در درک خطرات مواجهه با میکروپلاستیک‌ها برای سلامتی ماست. با تکیه بر نتایج، تحقیقات بیشتری برای درک کامل مسیرهای مختلف قرار گرفتن انسان در معرض میکروپلاستیک‌ها و چگونگی کاهش خطرات ناشی از این مواجهه مورد نیاز است.

این گروه قصد دارد در تحقیقات آینده، مسیرهای دیگری را که از طریق آنها میکروپلاستیک‌ها می‌توانند مسئول ورود مواد شیمیایی سمی به بدن باشند، از جمله استنشاق و بلع، بررسی کنند. این کار توسط فلوشیپ تحقیقاتی ماری کوری در برنامه تحقیقات و نوآوری افق ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا تامین می‌شود.

یافته‌های این تحقیق در Environment International منتشر شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فیلم کامل از حمله بزرگ با موشک خوشه‌ای به مواضع ارتش روس
  • ابزار ۱۳ سانتی دندانپزشکی در معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • خارج کردن ابزار ۱۳ سانتی دندان پزشکی از معده دختر ۲۰ ساله در ساوه
  • ببینید | لحظه اصابت 3 موشک خوشه‌ای اوکراینی به ارتش روسیه
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد
  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • نمایش راز خوشه‌ی پروین در تبریز به روی صحنه‌ می‌رود
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • کشف خطر جدید میکروپلاستیک‌ها بر سلامت