Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@23:42:00 GMT

ثبت جهانی هگمتانه یک مطالبه ملی است

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۸۸۴۲۴

ثبت جهانی هگمتانه یک مطالبه ملی است

استاندار همدان گفت: ثبت جهانی محوطه باستانی هگمتانه یک مطالبه ملی و استانی است که همه دستگاه‌ها باید با آن همراه باشند.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد در نشست بررسی ثبت جهانی محوطه باستانی هگمتانه که با حضور مشاور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برگزار شد، افزود: محوطه تاریخی هگمتانه با توجه به قابلیت و ظرفیت هایی که دارد باید پیش از این در فهرست آثار جهانی ثبت می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: هگمتانه خشت و بنای تاریخ و تمدن ایران زمین است و باید زمینه های ثبت جهانی آن به سرعت فراهم شود.

قاسمی فرزاد تصریح کرد: مشکلاتی که در راه جهانی شدن این اثر ارزشمند تاریخی وجود دارد، قابل حل و رفع شدن است.

وی گفت: قرار گرفتن آرامگاه بوعلی و باباطاهر، مسجدجامع و بافت قدیمی و معماری بازار همدان از جمله ویژگی‌های بارز پرونده ثبت جهانی هگمتانه است.

استاندار همدان خاطرنشان کرد: حمایت از بافت قدیمی همدان و بازار سنتی این شهر باید مورد توجه وزارت میراث فرهنگی قرار گیرد.

وی گفت: برخی از صنوف بازار همدان در پیرامون محوطه تاریخی هگمتانه قدیمی و با آلایندگی هوا و صوتی هستند که  این موضوع باید چه سریعتر تعیین تکلیف شود.

قاسمی فرزاد تاکید کرد: منظر تاریخی هگمتانه باید با ویژگی محیط‌های تاریخی سازگار باشد و وجود برخی از مشاغل در اطراف آن زیبنده نیست.

وی اظهار داشت: میراث فرهنگی باید در اطراف بناهای تاریخی، معماری سنتی ایرانی را به کار گیرد و محیط بازار و پیرامون محوطه تاریخی هگمتانه نیز باید برهمین اساس مرمت شود.

استاندار همدان افزود: ثبت جهانی هگمتانه مطالبه ملی و استانی است  که همه دستگاه‌ها باید برای تحقق آن همراه باشند.

وی گفت: شرایط و ویژگی های لازم برای ثبت جهانی هگمتانه باید فراهم و برنامه های لازم در این راستا با حفظ پیاده راه و محدوده بازار سنتی اجرایی شود.

وی با اشاره به اینکه باید اعتبارات لازم برای ثبت جهانی هگمتانه جذب شود، تصریح کرد: نخستین حکومت سیاسی مدرن دنیا در هگمتانه راه اندازی شده و همین امر ضرورت ثبت هگمتانه به عنوان یک میراث جهانی را نشان می دهد.

استاندار همدان گفت: در بین پنج اثر نامزد برای ثبت جهانی، محوطه باستانی هگمتانه از اولویت و اهمیت بالایی برخوردار است.

وی اظهار داشت: هگمتانه نشان و برند همدان است و با جهانی شدن آن، ظرفیت‌های گردشگری این اثر تاریخی نیز ارتقا می‌یابد.

قاسمی فرزاد گفت: هگمتانه به عنوان یک اثر ملی اهمیت بالایی دارد و با جهانی شدن آن، سند تمدن پنج هزار ساله کشورمان امضا می‌شود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار همدان بافت قدیمی علیرضا قاسمی فرزاد ثبت جهانی هگمتانه ثبت جهانی هگمتانه استاندار همدان تاریخی هگمتانه قاسمی فرزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی فرار مالیاتی ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی، شاهین مستوفی سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور پیرامون نحوه شناسایی فرار مالیاتی مجریان ذیصلاح ساختمان خوزستان و میزان مطالبه مالیاتی از آنان، اظهار کرد: متعاقب دریافت گزارش سامانه سوت زنی مبنی بر فرار مالیاتی شرکت‌های سازنده مسکن در این استان و باتوجه به وجود اطلاعات مربوط به میزان فعالیت این اشخاص در سازمان نظام مهندسی استان مذکور (از جمله حق تعرفه هر متر مربع متراژ واگذار شده به هر شخص حقیقی یا حقوقی، قراردادهای منعقده فی‌مابین کارفرمایان و مجریان ذی‌صلاح) و عدم همکاری کامل آن مجموعه، انجام بازرسی موضوع ماده (۱۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم در دستور کار قرار گرفت.

مستوفی گفت: با بررسی اسناد و مدارک به دست آمده از بازرسی انجام شده، مشخص شد حق‌الزحمه واقعی ۵۷۳ مجری ذی‌صلاح ساختمان در استان طی سال‌های ۱۳۹۸ لغایت ۱۴۰۲ قریب به ۱۳ هزار میلیارد ریال بوده (بعضی از مجریان ذی‌صلاح در سنوات مختلف کارکرد داشته اند) لیکن درآمد ابرازی آنها در اظهارنامه‌های مالیاتی تسلیمی بسیار کمتر از این مبالغ اعلام شده بود که با¬ عنایت به مستندات مذکور و با رعایت قوانین و مقررات، بالغ بر ۳ هزار میلیارد ریال مالیات و عوارض در منابع مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده طی اوراق مطالبه و تشخیص صادره، از مودیان مذکور مورد مطالبه قرار گرفته است.

کد خبر 6100485 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز
  • فیلم| کشف پیکر ۶۲ شهید در محوطه بیمارستان الشفاء
  • طرح نور در راستای مطالبه مردمی
  • شهرداری قزوین به مطالبه شورا برای ساماندهی معابر شهری توجه کند
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد