Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اجرایی سندیکای چای شمال گفت: بنابر مذاکرات صورت گرفته قرار است ۷ قلم کالا از جمله چای با بدهی نفت مربوط به ۱۲ سال پیش تهاتر شود.

صادق حسنی مدیر اجرایی سندیکای چای شمال گفت: بنابر آخرین آمار بدهی نفتی سریلانکا مربوط به ۱۲ سال پیش است که طبق مذاکرات صورت گرفته قرار است، تهاتر شود.

او ادامه داد: سریلانکا در ازای بدهی که به دولت ایران دارد، قرار است ۷ قلم کالا از جمله چای دهد که با این وجود تجار پول را به بانک مرکزی می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسنی گفت: بنابر آمار ۲۶ درصد چای مورد نیاز از سریلانکا وارد می‌شود که با این وجود میزان واردات و صادرات چای تغییری نخواهد داشت.

به گفته این مقام مسئول، سالیانه ۶۰ تا ۷۰ هزار تن چای وارد می‌شود که هند مقام نخست، سریلانکا مقام دوم و امارات مقام سوم را داراست.

مدیر اجرایی سندیکای چای شمال گفت: در ازای بدهی نفتی تنها یک قلم کالا نیست، بلکه ۷ قلم کالا تهاتر می‌شود.


/باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: بدهی نفتی ، سریلانکا ، مذاکرات لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Q7c

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بدهی نفتی سریلانکا مذاکرات ۷ قلم کالا بدهی نفتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، ایران به عنوان یک کشور پیشرو در صنعت آب و برق، جایگاه نخست منطقه را در صدور خدمات فنی و مهندسی در این صنعت در اختیار دارد و این امر بیانگر دانش و توان بالای فنی و مهندسی متخصصان کشور است.
 تلاش متخصصان داخلی کشورمان در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی موجب شده است تا ایران در میان پنج کشور برتر سازنده توربین نیروگاهی جهان قرار گیرد و بیش از ۹۱ درصد قطعات مورد نیاز صنعت نیروگاهی خود را بومی‌سازی کند.
توان فنی و مهندسی کشور در حوزه ابزار‌های مدیریت منابع آب از جمله شبکه آبیاری زهکشی، تونل‌ها و سد سازی نیز ۱۰۰ درصد است و ایران در بین چهار کشور برتر جهان در این حوزه قرار دارد.
 این در حالی است که پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، هیچ توانی برای اجرای پروژه‌های فنی-مهندسی آب در ایران وجود نداشت و کشور در صنعت آب به شرکت‌های خارجی وابسته بود، اما امروز نه تنها جزو چهار کشور برتر دنیا در خدمات مهندسی آب است، که در این حوزه رقیب سرسخت شرکت‌های خارجی محسوب می‌شود.

گزارش از ناهید خدادادی خبرنگار خبرگزاری صداوسیما

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی
  • تصمیم مهم مجلس ؛ تخصیص ۱.۸ میلیارد یورو به نیروهای مسلح از فرابودجه تهاتر نفت + جزئیات
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • ضربه مهلک قاچاق کالا بر پیکر اقتصاد
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • واردات چای از کشور سریلانکا
  • فرصت برای تعیین تکلیف املاک ادارات کرمان
  • درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد