Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اولین چالش حمید سجادی در وزارت ورزش وقتی ایجاد شد که جعفر سمیعی از مدیریت باشگاه پرسپولیس کناره گیری کرد (۱۴ شهریورماه). سریعترین تصمیم وزیر ورزش در مواجه با بحران هم درست بعد از این استعفا و با انتخاب مجید صدری به عنوان سرپرست باشگاه اتخاذ شد (۱۶ شهریورماه)؛ بعد از آن اما تصمیم گیری های اساسی و نقش پرداز در ساختمان وزارت ورزش وارد فرآیندی طولانی شد که هنوز به نتیجه نرسیده است مثل فرآیند مربوط به تعیین معاون اول و مدیر عامل سرخ پوشان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استعفایی که کاتالیزور نشد

همزمان با حضور حمید سجادی در ساختمان وزارت ورزش نام گزینه های زیادی دست به دست می شد که بعضا به صندلی های معاونت این وزاتخانه نسبت داده می شدند. حتی فراگیری برخی از این نام ها و صندلی های پیش بینی شده برای آنها به قدری زیاد بود که تصور می شد کادر مدیریتی و همراهِ وزیر ورزش خیلی زود چیده و کامل خواهد شد در حالیکه بعد از چهار ماه هنوز «دو دوتا چهار تای» وزیر در مورد کارسازترین صندلی کناریِ خود ادامه دارد و حتی استعفای صورت گرفته در مورد آن هم نتوانست کاتالیزور آن باشد.

مهدی علی نژاد ۲۰ آذرماه از معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش کناره گیری کرد در حالیکه نام محمد پولادگر به عنوان جایگزین وی خیلی واضح تر از قبل در راهروهای وزارت ورزش به گوش می رسید طوریکه تصور می شد عن قریب او از فدراسیون تکواندو خداحافظی می کند و حکم به دست وارد این وزارتخانه می شود اما بعد از دو هفته نه تنها از این حکم و جابه جایی به خاطر آن خبری نشده بلکه گزینه موردنظر (پولادگر) از صندلیِ هدف دورتر هم شده است.

البته پولادگر یکی از گزینه هایی بود که قبل از استعفای علی نژاد هم نامش در فهرست گزینه های محتمل برای معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای در کنار علی رغبتی، مهرزاد حمیدی، محمد علیپور و ... قرار گرفته بود اما تا به امروز نه او و نه رقیبان اسمی‌اش، متصدی این معاونت نشده اند.

محمد پولادگر یکی از گزینه های اصلی بود که هنوز به صندلی معاونت نرسیده است

گزینه ای تمام عیار در دسترس نیست

به نظر می رسد دلیل کش و قوس زیادی که در انتخاب کلیدی ترین معاونت وزارت ورزش ایجاد شده، نبودِ گزینه تمام عیار برای آن است. البته که اهمیت این معاونت در تاخیر برای تصمیم گیری قطعی بی تاثیر نبوده است اما باید توجه داشت که همیشه در همین مواقع یعنی گرفتن تصمیم برای مقرهای مهم، خلا بزرگ ورزش به لحاظ داشتن مدیران کارکشته عیان می شود.

مدیرانی که در ماه های اخیر نام‌شان به عنوان گزینه های معاونت وزارت ورزش بر سر زبان ها افتاد هر یک از قدیمی های ورزش هستند که در حوزه مربوط به خود تخصص و تجربه چندساله دارند و اتفاقا امروز به نوعی درگیر با همین حوزه‌های‌شان هستند طوریکه رفتن‌شان به ساختمان سئول باعث ایجاد یک «جای خالی جدید» در بخش دیگری از بدنه آسیب پذیر ورزش می شود.

احتمالا در نظر گرفتن این مهم و جلوگیری از ایجاد خلاهای جدید در ادامه تردید وزیر ورزش برای انتخاب نهایی متصدی معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای بی تاثیر نبوده است اما نگاه دقیق به این موضوع از زوایه دیگر بازهم به در دسترس نبودن گزینه کارکشته ختم می شود که باعث می شود برای تعیین تکلیف یک صندلی دست روی گزینه هایی گذاشته شود که خود صاحب صندلی هستند، اتفاقی که در مورد علی رغبتی رخ داده است.

مدیریتِ بدون حکم در وزارت ورزش

رغبتی مدیر دفتر برنامه ریزی و نظارت وزارت ورزش است که با وجود گزینه بودن برای معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای، حکمی بابت آن نگرفت اما طی دو هفته اخیر یعنی درست پس از استعفای علی نژاد در تمام نشست ها و بازدیدها به جای او و به عنوان دست راست وزیر ورزش شرکت داشته است. حتی خبرنگار مهر کسب اطلاع کرده که پیشنهاد شده رغبتی حداقل تا زمان بازی های آسیایی متصدی این پست باشد تا بعد از آن، تعیین تکلیف قطعی در مورد او و صندلی اش انجام شود.

اینکه این پیشنهاد چقدر با استقبال وزیر مواجه شود و اصلا رغبتی تمایلی به پذیرش آن داشته باشد یک روی سکه است، روی دیگر همان چالش همیشگی است و اینکه در مواقع حساس و ضروری، ورزش خالی بودن خود از مدیران متخصص و متبحر را یادآور می شود.

علی رغبتی از مدیران باتجربه ورزش فعلا بدون حکم مسئولیت های معاون وزیر را انجام می دهد

پرسپولیس هم قربانی چالش بزرگ ورزش شده است

در هر صورت اینکه وزیر ورزش در ماه های اخیر بخش زیادی از تمرکز خود را روی انتخاب معاون اولش گذاشته اما به نظر می رسد دلیل اصلی اینکه وی هنوز با خود و گزینه های موردنظر برای انتخاب نهایی به جمع بندی نرسیده به مشکل ورزش و کمبودی که از حیث مدیران اصلح و زبردست دارد، مربوط می شود. مشکلی که در رابطه با پرسپولیس و انتخاب مدیرعامل برای این باشگاه هم دست وزیر را در پوست گردو گذاشته است.

بیش از سه ماه است که پرسپولیس با سرپرستی مجید صدری مدیریت می شود. در این فاصله سرخپوشان علاوه بر لیگ برتر، در لیگ قهرمانان آسیا هم شرکت داشتند و همزمان با مصائب حاصل از بسته بودن پنجره نقل و انتقالات هم مواجه بودند. در این شرایط پرسپولیس بیشتر از همیشه به مدیریت با ثبات نیاز داشت و همین مسئله کافی بود تا تلاش وزیر ورزش برای تعیین زودهنگام مدیریت باشگاه بیشتر شود.

به واقع انتخاب مدیرعامل برای باشگاه پرسپولیس هم از دغدغه های پررنگ حمید سجادی در ماه های گذشته بوده است که به خاطر آن رایزنی های زیادی جهت بررسی وضعیت گزینه های محتمل داشت و نشست های مختلفی را هم با آنها برگزار کرد اما هیچ یک به نتیجه نرسیده است چون مدیریت پرسپولیس هم مسئولیتی نیست که به هر فردی با هر تخصص و میزان تجربه ای سپرده شود.

به هر حال انتخاب متصدی جایگاه های تعیین کننده همیشه در ورزش با گره مواجه شده طوریکه زمان و انرژی زیادی برای بازکردن شان به هدر رفته است مگر اینکه با یک انتخاب سرسری از کنار پرونده و اهمیت آن گذشته باشند. شاید اینبار قرار نیست این راه در مورد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای و مدیریت باشگاه پرسپولیس تکرار شود.

کد خبر 5383749

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان وزیر ورزش و جوانان علی رغبتی مهدی علی نژاد حمید سجادی تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران فوتبال کاراته لیگ قهرمانان فوتبال آسیا تيم فوتبال پديده باشگاه پرسپولیس تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان لیگ برتر والیبال تیم ملی کاراته تیم ملی فوتسال ایران سردار آزمون والیبال معاونت توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش وزیر ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!

به گزارش ورزش سه ژاوی هرناندز سرمربی بارسا ماه ژانویه اعلام کرد که در پایان فصل جاری از این باشگاه جدا خواهد شد و در تمام چهار ماه گذشته روی این موضوع تاکید می کرد که نظرش تغییر نکرده است اما به یکباره بعد از اینکه تمام جام‌ها را از دست داد متققاعد شد تا برای ادامه پروژه‌ای که با جوان‌ها آغاز کرده در تیم خودش باقی بماند.

از سوی دیگر ژابی آلونسو که در بایرلورکوزن دست به کار بزرگی زد و ضمن جابجا کرد برخی رکوردهای بزرگ موفق شد تیمش را شش هفته زودتر از پایان فصل بوندس لیگا به عنوان قهرمانی این رقابت‌ها برساند تاکید کرد که در این تیم می‌ماند تا رویاپردازی‌هایش را فصل آینده در لیگ قهرمانان ادامه دهد.

ژابی در حالی با بایر ادامه خواهد داد که در تمام ماه‌های اخیر گفته می‌شد رئال مادرید، بایرن مونیخ و لیورپول سه غول فوتبال اروپا که هر سه باشگاه های آلونسو در دوران بازیگری بوده اند به شکلی جدی برای سپردن سکان هدایت تیم خود به این گزینه جذاب و موفق فکر می‌کنند.

در عین حال ژاوی هرناندس هم با وجود ناکامی در این فصل به خاطر دستاوردهای حضورش در بارسلونا و البته قهرمانی فصل قبل لالیگا مورد توجه منچستریونایتد و آژاکس قرار گرفته بود و گفته می شد اگر او در بارسلونا نماند این باشگاه‌ها برای به خدمت گرفتنش اقدام خواهند کرد.

گزینه دیگری که بحث جدایی‌اش مطرح شد اما حالا  نظرات را نسبت به خود تغییر داده کسی نیست جز توماس توخل.این مربی آلمانی به خاطر وا دادن بایرن در بوندس لیگا بعد از دوازده سال قهرمانی و البته کنار رفتن از جام حذفی از چشم هواداران و مسوولان باشگاهش افتاد اما با رساندن تیمش به نیمه نهایی لیگ قهرمانان ، جایی که در آن با چلسی سابقه قهرمانی  دارد نگاه‌ها را به خود تغییر داد تا جایی که چیزی حدود دو ماه بعد از اینکه گفته شد او  فصل بعد در بایرن نخواهد ماند حالاهواداران این تیم برای نگه داشتنش طومار جمع می‌کنند!
توخل هم در شرایطی دوباره محبوب باواریایی‌ها شده که یکی از گزینه‌های بارسلونا در صورت جدایی ژاوی بود و البته بدون مشتری نمی‌ماند.

در عین حال سرجیو کونسیسائو  سرمربی پورتو هم در این باشگاه ماندنی شد در حالی که بحث جدایی‌اش به شکلی جدی مطرح بود و به نوعی مجوعه این اتفاقات  و چیدن آنها در کنار هم این مهم را به ذهن متبادر می‌کند که شرایط در فوتبال اروپا و باشگاه‌های بزرگ و پرطرفدارش به شکل عجیبی پیش می‌رود به طوری که مربیان بزرگ دوست ندارند پروژه‌هایی که آغاز کرده‌اند را نیمه کاره رها کنند، باشگاه‌ها و هواداران نیز به آنها دوباره اعتماد کرده‌اند و با وجود ناکامی در کسب جام  تصور می‌کنند فصل بعد می‌توان با همین گزینه‌ها شرایط بهتری را تجربه کرد.

همچنین اگر نیمه خالی لیوان را ببینیم به این مهم پی خواهیم برد که انگار فوتبال باشگاهی اروپا خالی از مربیان صاحب نام ،بزرگ و تعیین کننده شده و باشگاه‌ها ریسک سپردن تیم‌های خود به مربیان جدید و نوظهور را نمی‌پذیرند یا هواداران این باشگاه‌ها از اسامی جدید استقبال نمی‌کنند کما اینکه هواداران بارسا در مقایسه با ماندن ژاوی تا سپردن هدایت تیم محبوب‌شان به مربی‌ای مثل رافا مارکز رای به ماندن ژاوی دادند.

همین مساله باعث شده تا اکنون باشگاه‌های بزرگ و پرافتخاری مثل لیورپول، منچستریونایتد و میلان که فصل آینده یورگن کلوپ، اریک تن هاخ و پیولی را همراه خود نخواهند داشت برای انتخاب جانشین‌های آنها با چالش بزرگی مواجه شوند و گزینه‌ای در خور نام و اعتبار باشگاه شان که مورد قبول هواداران شان هم باشد برای سپردن مسوولیت کادر فنی پیدا نکنند.

این مهم در موضوع ادامه همکاری باشگاه رئال مادرید با کارلو آنچلوتی هم نمود داشت و در شرایطی که همه تصور می کردند آخر همین فصل نقطه پایان همکاری او با مادرید خواهد بود و کارلتو برای هدایت تیم ملی برزیل آماده می شود اما گفته شد او فصل آینده هم جایی نخواهد رفت.

با در نظر گرفتن چنین شرایطی به نظر می‌رسد باشگاه های بزرگ اروپایی با کمترین ریسک یا با همان مربیان قبلی خود به مسیر ادامه خواهند داد و چنانچه چاره‌ای در حفظ آنها نداشته باشند نیز احتمالا سراغ مربیان بزرگ و موفقی مثل هانسی فلیک، آنتونیو کونته، یواخیم لوو و ژوزه مورینیو می‌روند که در کارنامه هر کدام چند جام قهرمانی  و عنوان دیده می‌شود.

دیگر خبرها

  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • الساندرو دل پیرو و انجام چالش انتخاب های دوگزینه ای فوتبالی / فیلم
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • سوال بزرگ در اولدترافورد؛ چه تصمیمی در انتظار اریک تن هاخ است؟
  • فوتبال اروپا مربی بزرگ کم آورده!
  • وزارت ورزش: فعلا این دو مدیر را برکنار نکنید!
  • بازدید معاون وزیر ورزش از اردوی ملی‌پوشان جوجیتسو
  • بازدید معاون وزیر نفت از طرح بزرگ پتروشیمی بوشهر
  • آاس رم مدیر ورزشی جدید خود را پیدا کرد؛ نیکولاس بوردیسو در آستانه بازگشت به جالوروسی