Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@16:37:45 GMT

ناوگان حمل بتن نیاز به نوسازی دارد

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۸۸۶۷۵

ناوگان حمل بتن نیاز به نوسازی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، روز چهارشنبه ۱ دی ماه در ساعات ابتدایی شب یک دستگاه کامیون حامل بتن (بونکر) در مسیر شمال به جنوب بزرگراه ستاری حوالی پل همت با برخورد با ۱۳ دستگاه خودروی سواری، منجر به تصادفی مرگبار شد.

بر اساس اعلام سردار حمیدی رئیس پلیس راهور تهران بزرگ این تصادف رد ساعت ۱۸:۴۹ دقیق رخ داده که طی آن یک دستگاه کامیون میکسر که در مسیر شمال به جنوب ستاری تقاطع مخبری در حال حرکت بوده پس از این برخوردهای شدید با ۱۱ دستگاه سواری به سمت چپ منحرف شده و پس از شکستن چندین شاخه گاردریل و درختان و عبور از آنها به لاین مخالف رفته و به سمت تقاطع مخبری رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کامیون میکسر در ادامه حرکت خود در لاین مخالف با یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ که در مسیر صحیح خود از محدوده جنوب به شمال در حال تردد بوده از ناحیه جلو برخورد و این خودرو را با خود تا پل عابر پیاده می‌کشاند و در نهایت با برخورد با پایه‌های این پل متوقف شد.

در این حادثه متأسفانه راننده پژو ۲۰۶ که فردی ۲۹ ساله بوده در محل حادثه فوت و ۶ نفر دیگر نیز مصدوم و به ۱۱ خودرو، گاردریل ها، درختان و ابنیه راه خسارات شدید وارد شد.

پلیس راهور: راننده میکسر در خارج از ساعت تعیین شده حرکت کرده است

طبق آنچه پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرده است: شرکت مربوطه به علت عدم نظارت بر رفتار راننده و حمل اضافه بار و همچنین حرکت در ساعات غیر مجاز خارج از زمان تعیین شده که از سوی شورای حمل و نقل و ترافیک تهران اعلام شده و همچنین به راننده میکسر به دلیل عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه سهم تقصیر داده شد.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی (۱۸ مهر امسال): امکان تردد روزانه کامیون‌های حمل بتن فراهم شد

این در حالی است که محمد شکرچی زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ۱۸ مهر ماه امسال از امکان تردد روزانه کامیون‌های حمل بتن آماده در سطح شهر تهران با همکاری پلیس راهور و شهرداری تهران برای ارتقای کیفیت بتن خبر داده بود.

وی در مراسم رونمایی از طرح تردد روزانه کامیون‌های حمل بتن آماده، اظهار کرد: ۱۷ درصد جمعیت کشور در تهران ساکن هستند، از سوی دیگر پایتخت مساحت معادل یک درصد کشور است.

وی افزود: این تمرکز جمعیتی در تهران علاوه بر اهمیت ارتقای کیفیت بتن، در خصوص مقابله با لرزه خیزی مهم است.

وی درباره دلایل تلاش برای تردد روزانه کامیون‌ها اظهار کرد: به دلیل سرمای شب کیفیت بتن کاهش می‌یابد و برای حفظ تازگی آن، آب به بتن اضافه شده و کیفیت بتن کاهش می‌یابد. بنابراین باید این بتن مخصوص در زمان تولید به پروژه منتقل شود. در شهرهای بزرگ دنیا اجازه تردد بونکرهای بتن داده می‌شود از سوی دیگر مردم نباید در ترافیک بمانند. از این رو کمیسیون حمل و نقل شهرداری تهران با امکان تردد روزانه کامیون‌های حامل بتن آماده در ساعات به خصوصی از روز موافقت کرد.

دبیر کانون سراسری سازندگان بتن آماده: بونکرها ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعدازظهر امکان تردد در تهران را دارند

محرم کریمی دبیر کانون سراسری انجمن‌های بتن آماده در گفت وگو با خبرنگار مهر درباره بروز این سانحه تصادف پس از تغییر ساعت تردد کامیون‌های بونکر در تهران از نیمه دوم مهر ماه امسال به بعد اظهار کرد: این دو موضوع به هم ارتباطی ندارند و پیش از مصوبه شورای عالی ترافیک هم کامیون‌های میکسر امکان تردد در روز را داشتند و تنها در برخی مناطق محدودیت داشتند.

وی افزود: به علت اینکه ممنوعیت قانونی ۶ صبح تا ۱۱ شب برای تردد کامیون‌های میکسر وجود داشت، مصوبه شورای ترافیک تهران را اصلاح کردیم تا در برخی ساعات و با برخی محدودیت‌ها، این امکان فراهم شود.

این فعال صنعت بتن ادامه داد: یکی از اقداماتی که باید انجام می‌شد نصب جی پی اس روی کامیون‌ها بود و بدون جی پی اس تردد ممنوع بود.

کریمی درباره اینکه آیا با توجه به تصادف اخیر تهران، احتمال لغو مصوبه شورای ترافیک تهران و بازگشت ممنوعیت تردد روزانه بونکرها وجود دارد یا خیر؟ گفت: بر فرض اگر این مصوبه لغو شود و بونکرها تنها بتوانند شبانه تردد کنند، چه حُسنی دارد؟ شب که خطرناک‌تر است؛ اگر آمار بگیرید، این اتفاقات همواره وجود داشته است؛ مثلاً وقتی هواپیمایی سقوط می‌کند، همه رسانه‌ها به آن می‌پردازند اما در حال حاضر تلفات سوانح هوایی بسیار کمتر از تلفات سوانح جاده‌ای است.

بتن به سرعت فسادپذیر است و چاره‌ای جز حفظ تازگی آن نداریم

دبیر کانون سراسری انجمن‌های بتن آماده گفت: اینکه امکان تردد روزانه بونکرها لغو شود، ارتباطی به این تصادف ندارد؛ مقصریابی سانحه هم در اختیار پلیس راهور است. اما ناوگان حمل بتن ناوگان فرسوده‌ای است و باید بازسازی و نوسازی شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ناوگان حمل بتن از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ بعدازظهر اجازه تردد در محدوده دوم طرح ترافیک را دارند؛ برای ساعات دیگر و محدوده‌های غیر این محدوده مذکور، باید مجوز اخذ شود. تعداد کامیون‌های میکسر در استان تهران حدود ۱۲۰۰ دستگاه است.

کریمی گفت: البته بتن آماده تولیدی در برخی شهرهای اطراف تهران مانند دماوند و فیروزکوه در همان محل مصرف می‌شود و به تهران نمی‌رسد چون بتن فسادپذیر است و با توجه به طول مسیر، این امکان فراهم نیست که بتن برخی شهرهای با فاصله بالا از تهران، در پایتخت مصرف شود.

کد خبر 5383983 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: انجمن بتن ایران بتن ارز 4200 تومانی لایحه بودجه 1401 دلار 4200 تومانی وزارت جهاد کشاورزی مرکز مدیریت راه های کشور وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت کالاها بانک مرکزی ایران وزارت نیرو وزارت راه و شهرسازی رستم قاسمی صادرات غیرنفتی وزارت امور اقتصادی و دارایی قیمت دلار تردد روزانه کامیون تردد روزانه کامیون ها امکان تردد روزانه پلیس راهور بتن آماده کیفیت بتن حمل بتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!

نهضت ساخت و ساز و نوسازی به ویژه در بافت فرسوده در دولت سیزدهم جانی تازه به خود گرفت، این مهم در منطقه ۱۰ تهران که از بافتی قدیمی و فرسوده رنج می‌برد، ضرورتی انکارناپذیر است که البته نوسازی آن با جدیت دنبال می‌شود.

به گزارش ایرنا، نوسازی مسکن یکی از اولویت‌های مهم دولت سیزدهم است که از ابتدای کار با جدیت شروع و پیگیری شد؛ این مهم بویژه در کلانشهر تهران که با خطر وقوع زلزله روبروست با همتی دوچندان در حال انجام است.

شهرداری تهران دوشادوش دولت مردمی و در راستای سیاست‌های آن، نوسازی بویژه در بافت فرسوده را با اتخاذ بسته‌های تشویقی از اعطای تراکم بیشتر تا تسهیل و تخفیفات ویژه در صدور پروانه دنبال کرده است.

کاهش زمان صدور پروانه ساخت در این دوره مدیریت شهری علی الخصوص در بافت فرسوده و اعطای تراکم بیشتر در صورت تجمیع املاک هم در دستور کار قرار گرفته و به صورت کلی شاهد رونق گرفتن ساخت و ساز در این نزدیک سه سال دوره مدیریت شهری هستیم.

این بسته‌های تشویقی در حوزه تسهیلات و وام‌های اعطایی در بافت فرسوده تهران نمود بیشتری هم داشته و سیاست‌ها به شکلی بوده که سازندگان عمده برای ساخت و ساز رغبت بیشتری پیدا کنند.

شهرداری در برخی محله‌های قدیمی تهران از جمله نفرآباد خودش دست بکار شده و با ساخت مسکن و ایجاد زیرساخت‌های رفاهی، عزمی جدی برای نوسازی دارد و تا حدی توانسته مردم را با خود برای این امر مهم همراه کند بویژه اینکه یک طبقه اضافی تشویقی به سازنده داده می‌شود.

منطقه ۱۰ تهران هم از این قاعده مسثنی نیست و در راستای سیاست‌های ابلاغی و تشویقی برای نوسازی به ویژه در بافت فرسوده، آستین بالا زده، این موضوع زمانی اهمیت بیشتری می‌یابد که بدانیم این منطقه برغم وسعت کم خود یکی از پرتراکم ترین مناطق ۲۲ گانه پایتخت به لحاظ جمعیت است.

کوچه‌های باریک و تو در تو و عرض کم معابر در منطقه ۱۰ تهران موجب شده که اگر اتفاقی مثل زلزله یا بحران‌های احتمالی رخ دهد، کار امداد رسانی در این نقطه پایتخت با مشکلات جدی روبرو خواهد شد.

در این راستا شهرداری منطقه سعی کرده با اعطای تراکم بیشتر و عقب نشینی خانه‌های جدید، عرض معابر را بیشتر کند تا در صورت وقوع بحران، امدادرسانی با سهولت بیشتری انجام شود.

شهردار منطقه ۱۰ تهران در این رابطه گفته است: پارسال برای ۲ هزار و ۸۱۴ واحد مسکونی پروانه نوسازی صادر شده که از این میزان ۲ هزار و ۱۸۳ واحد مسکونی در بافت فرسوده واقع شده است.

مهدی اخ‌الصنایع با اشاره به روند نوسازی بافت فرسوده در این منطقه ادامه داد: منطقه ۱۰ از نخستین مناطق دارای بافت فرسوده، ریزدانه و ناپایدار شهر تهران محسوب می‌شود که ۵۷ درصد از وسعت آن در بافت فرسوده قرار دارد.

او افزود: با توجه به رویکرد ویژه شهرداری تهران مبنی بر احیا، نوسازی بافت‌های فرسوده و بهبود و ارتقای خدمات و سرانه‌های محله‌ای، مدیریت شهری منطقه توانست با استفاده از تمهیدات اتخاذ شده، مشوق‌های نوسازی و تسهیل در روند صدور پروانه در سال ۱۴۰۲ رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده شهر تهران در ۱۰ سال گذشته را رقم بزند.

شهردار منطقه ۱۰ با اشاره به ۹ مورد از گام‌های اساسی صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ با هدف تسریع در امور صدور پروانه تاکید کرد: تعیین تکلیف تعریض شاخه جنوب‌شرقی بزرگراه یادگار امام (ره) پس از ۱۴ سال بلاتکلیفی، پیشرفت ۷۵ درصدی تغییر پهنه خیابان آذربایجان از S به M و پیشرفت ۵۰ درصدی تغییر پهنه محله بریانک و دستغیب به منظور تشویق و ترغیب شهروندان به نوسازی، پیشرفت ۸۰ درصدی پروژه کاهش عرض خیابان کمیل و اعطای تسهیلات طبقه چهارم به ۲۵۰ پلاک در ۶۰ درصد معابر از جمله اقدامات شاخص مدیریت شهری منطقه ۱۰ در سال گذشته است.

اخ‌الصنایع ادامه داد: مدیریت شهری منطقه ۱۰ سال گذشته، در حوزه صیانت از آرای کمیسیون ماده ۱۰۰و نظارت بر کنترل و ساخت و سازهای غیرمجاز با اجرای ۹۲ درصد از آرا، موفق به کسب رتبه دوم در بین مناطق ۲۲ گانه شهر تهران شد.

او بیان کرد: سال گذشته حدود ۶۵۱ پروانه ساختمانی صادر شد که از این میزان ۴۹۶ پروانه صادره در بافت فرسوده واقع شده است.

اخ‌الصنایع افزود: به منظور مشارکت در طرح جهادی قرارگاه مسکن با استفاده از ظرفیت اراضی ناکارآمد و ذخیره توسعه شهری اقدام به شناسایی ۴۳ پروژه املاک بزرگ مقیاس با هدف احداث یک هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی در سال ۱۴۰۳ کرده است.

او اظهار امیدواری کرد: روند نوسازی به ویژه در بافت فرسوده و توسعه زیرساخت‌های لازم در سال جاری با قدرت و شتاب بیشتری پیگیری شود.

منطقه ۱۰ شهرداری تهران از شمال به خیابان آزادی منطقه۲، از جنوب به خیابان قزوین منطقه ۱۷، از شرق به بزرگراه نواب صفوی منطقه ۱۱ و از غرب به خیابان شهیدان، بزرگراه یادگار امام، خیابان هرمزان و خیابان امامزاده عبدالله منطقه ۹ محدود می‌شود

از مهم‌ترین خیابان‌های این منطقه خیابان جیحون، خوش، قصر الدشت، کارون و رودکی (سلسبیل) و خیابان جمهوری اسلامی و خیابان سینا (محبوب مجاز) می‌توان اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خدمات اتوبوسرانی برای بازی فوتبال استقلال و ذوب‌آهن
  • افزایش ۸۱ درصدی صادرات از پایانه مرزی بیله سوار
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • ۵۹۰۰ پلاک مسکونی نوسازی شد/کلنگ زنی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی
  • تردد ۶ هزار کامیون خارجی از  مرز نوردوز
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • احداث تیرپارک کامیون‌ های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • احداث تیرپارک کامیون‌های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!