Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی فولیان روز یکشنبه در شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین: افزود: بارها تاکید کرده ایم که پیشگیری از وقوع جرم امری مشارکتی است و وظیفه همه دستگاه بوده و انجام آن به تنهایی از عهده دستگاه قضایی بر نمی آید.
وی گفت: دستگاه قضا در این زمینه نقش مدیریتی، هماهنگ کننده و نظارتی دارد و همه مدیران دستگاه ها باید با باور و اعتقاد به پیشگیری از وقوع جرم در این زمینه سیاست گذاری کنند و همه تلاش داشته باشند که جرایم صورت نگیرد یا به حداقل برسد چون خروجی آنها در قالب پرونده قضایی نمود پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فولیان گفت: معضل ما تعدد و تکثر پرونده ها بوده که ناشی از آسیب های اجتماعی می باشد که خود دستگاه قضا نقشی در شکل گیری آنها نداشته است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شاهد اهتمام دستگاه ها در این حوزه هستیم، گفت: برخی مدیران در این خصوص اهتمام جدی دارند اما واقعیت این است که عمده مدیران برنامه راهبردی ندارند.
فولیان گفت: ۲۲ نهاد از بودجه سالانه پیشگیری بهره مند هستند اما در پاسخگویی به مطالبات مردمی در این حوزه تنها نگاه ها به دستگاه قضا و پلیس است و کارآمدی دستگا ها در پیشگیری را کم مشاهده می کنیم.
وی افزود: باید سالانه شاهد کاهش ۱۰ درصدی جرایم باشیم درحالیکه نه تنها دستگاه ها به ما کمکی نمی کنند بلکه باری بر روی دوش ما گذاشته اند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین گفت: هیچ ترک فعلی در انجام وظایف مقرر پذیرفتنی نیست و اگر مدیری به وظایف خود عمل نکند مجبور به انجام مسوولیت خود در این زمینه هستیم.
وی گفت: جلسات شورای پیشگیری به منظور هماهنگی و انسجام برنامه ها انجام می شود و باید ضمن هماهنگی بین دستگاه ها علل وقوع جرایم بررسی شود و عملکرد دستگاه های متولی ارزیابی گردد.
فولیان اضافه کرد: امسال ۳۹ برنامه با اولویت جرایم داشته ایم که تاکنون ۷۰ درصد آنها اجرایی شده و مابقی نیز تا پایان سال اجرایی خواهد شد.
وی گفت: با این اقدامات از رتبه ۱۶ کشوری پیشگیری از وقوع جرم در سال ۹۸ به رتبه چهارم در سال ۹۹ ارتقا پیدا کرده ایم که ناشی از هماهنگی و وحدت رویه اعضای شورای پیشگیری از وقوع جرایم است.
فولیان با بیان اینکه جرم اولویت دار استان سرقت بوده که شایع ترین جرایم است، افزود: این جرم در ردیف اول جرایم است و امنیت و رفاه شهروندان را در مخاطره قرار می دهد و افزایش این جرم علاوه بر حس نا امنی موجب تخریب عملکرد دستگاه ها می شود و باید راهکار لازم را برای کاهش آن داشته باشیم.
وی گفت: سرقت اموال و تجهیزات دولتی یکی از این سرقت ها است که براثر پراکندگی دستگاه ها و نداشتن اهتمام لازم برای تامین امنیت ادارات صورت می گیرد و باید برنامه ریزی لازم در این حوزه صورت گیرد.

برچسب‌ها دادگستری سرقت استان قزوین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری سرقت استان قزوین دادگستری سرقت استان قزوین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه پیشگیری از وقوع جرم دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است

اولین جلسه هیئت نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان لرستان امروز با حضور مدیر ستاد اقامه نماز لرستان، نمایندگان دفتر نماینده ولی فقیه در استان، سازمان برنامه ریزی، استانداری، آموزش و پرورش، ارشاد اسلامی ،علوم پزشکی و شرکت گاز برگزار شد.

حجت الاسلام محمدجواد چراغی، مدیر ستاد اقامه لرستان امروز در جلسه هیئت نظارت ارزیابی ستاد اقامه نماز استان اظهار داشت: این کارگروه با عنایت به مفاد بند ب ماده ۸ نظام نامه جامع ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی کشور و با هدف نظارت بر میزان تحقق برنامه‌های مصوب دستگاه‌های اجرایی، نظارت بر وضعیت برگزاری نماز جماعت دستگاه و همچنین نگهداشت فضاهای اقامه نماز تشکیل شده است.

وی گفت: بسیاری از آسیب های اجتماعی ناشی از بی توجهی به امر نماز است و اگر جوانان بیشتر به سمت نماز گرایش یابند بسیاری از این آسیب ها مرتفع می شود.

مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان خاطرنشان کرد: همچنین نماز برای همگان فرصتی ارزشمند است و همه باید از این فرصت و ظرفیت مهم جهت برطرف کردن دغدغه ها و منویات رهبر معظم انقلاب که همان کاهش آسیب‌های اجتماعی است، استفاده کنند.

حجت الاسلام چراغی با بیان اینکه باید از خداوند متعال و ائمه اطهار(ع) بخواهیم تا آثار و برکات نماز را در وجود و نهاد افراد نمایان کنند، خاطرنشان کرد: نماز به فرد نمازگزار اطمینان قلبی و آرامش بی نظیری می دهد که این نیاز گمشده امروز بشریت است.

وی در پایان گفت: اقامه نماز اول وقت به جماعت و در دستگاه های اجرایی باید از اولویت برنامه‌های هر فرد مسلمان باشد تا با برنامه‌ریزی و حضور به موقع، نماز را اول وقت در ادارات استان و با جماعت اقامه کنند.

دیگر خبرها

  • تشکیل ۳ پرونده جرایم انتخاباتی خراسان رضوی در دور اول
  • برخورد جدی با هنجارشکنان مهم‌ترین اولویت دستگاه قضایی است
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • جرایم مدیران شهری در البرز تحت رصد معاونت پیگیری پرونده‌های خاص
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان