Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

این یافته‌ها به دنبال تجزیه و تحلیل نمونه خون و فعالیت ژنتیکی بیش از ۱۰۰ داوطلب که قبل و بعد از مدیتیشن صورت گرفت، به دست آمده است. این مطالعه نشان می‌دهد مدیتیشن فعالیت صدها ژن را که به طور مستقیم در تنظیم پاسخ ایمنی نقش دارند، افزایش می‌دهد.

به گزارش ایرنا از ساینس، محققان علوم اعصاب دانشگاه فلوریدا تاکید کردند که آزمایش آن‌ها شامل جلسات ۱۰ ساعته مدیتیشن بود که به مدت هشت روز متوالی در سکوت کامل انجام شد که انجام آن برای افراد عادی مشکل است؛ ولی می‌توان آن را بیش از هشت روز، ولی در مدت زمان کمتری در روز انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج بدست آمده نشان می‌دهد مدیتیشن می‌تواند نقش مهمی در درمان بیماری‌های مختلف مرتبط با ضعف سیستم ایمنی داشته باشد.

محققان در تلاشند تا نتیجه مدیتیشن ۲۰ دقیقه‌ای را در یک بازه ۴۸ روزه مورد بررسی قرار دهند که انجام آن برای تمام افراد امکان‌پذیر باشد.

این محققان در ادامه آزمایش دیگری ترتیب دادند که در آن ۱۰۶ مرد و زن با میانگین سنی ۴۰ سال شرکت کردند. در این مطالعه نمونه خون بیمار چندین بار مورد بررسی قرار گرفت. از این افراد پنج تا هشت هفته قبل از مراقبه، دقیقا قبل از شروع مراقبه و سه ماه پس از مراقبه آزمایش شد. جلسات مراقبه هم ۱۰ ساعت در روز در سکوت کامل بود.

نتایج نشان داد فعالیت ۲۲۰ ژن مرتبط با ایمنی، شامل ۶۸ ژن که به اصطلاح در فعالیت سیگنال‌دهی اینترفرون شرکت دارند، افزایش می‌یابد. این سیگنال‌دهی برای ایجاد ایمنی موثر در برابر شرایط مختلفی از جمله سرطان، بیماری ام‌اس و کرونا موثر است.

نتایج این مطالعه در نشریه Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مدیتیشن آرامش درونی سیستم ایمنی بدن صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان سن آتشفشان‌ها را در قمر آیو تعیین کردند

مجله ساینس اخیراً مقاله‌ای علمی را منتشر کرده که در آن توضیح داده است گروهی از ستاره شناسان با انجام مطالعه‌ای بر روی قمر Io دریافتند که فعالیت‌های آتشفشانی در این قمر حداقل ۴.۵ میلیارد سال است که ادامه دارد.

این مجله به نقل از دانشمندانی که این مطالعه را انجام داده اند، می‌نویسد: ترکیب متقارن اتم‌های فرار در جو آیو، از جمله ترکیبات گوگرد و کلر، منعکس کننده تاریخچه فعالیت‌های آتشفشانی در این قمر است. ما نسبت این ایزوتوپ‌ها را اندازه گیری کردیم و دریافتیم که انتشارات صادره از آتشفشان‌های آیو حاوی سطوحی بسیار بالا از اشکال سنگین هر دو عنصر است و این نشان می‌دهد که آتشفشان‌های آیو از زمان‌های خیلی دور به شدت فعال بوده اند.

مطالعات انجام شده توسط دانشمندان نشان داد که انتشارات ناشی از آتشفشان‌های آیو حاوی نسبت‌های بی سابقه ایزوتوپ‌های سنگین عناصر "سولفور-۳۴" و "کلر-۳۷" است و حدود ۹۹.۹ ٪ از ذخایر اولیه این مواد از اعماق قمر آیو، در نتیجه فعالیت‌های آتشفشانی، به فصا پرتاب شده اند.

این نتایج توسط گروهی از دانشمندان آمریکایی و نیوزلندی به سرپرستی کاترین دی کلر دانشیار موسسه فناوری کالیفرنیا به دست آمد. این گروه قمر آیو را با استفاده از تلسکوپ میلیمتری ALMA در رصدخانه Liano de Chajnantor در صحرای اتاکامای شیلی زیر نظر گرفتند.

منبع: روسیا الیوم

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • CPU چیست؟ به زبان ساده و نحوه کار
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • هدف دولت سیزدهم تقویت گردشگری در استان‌های غربی است
  • دانشمندان سن آتشفشان‌ها را در قمر آیو تعیین کردند
  • پایان تحقیقات درباره اتوپایلوت تسلا پس از 13 تصادف مرگبار
  • انجام عملیات راه‌سازی محورهای مختلف استان/۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • برای تقویت میدان کتاب کودک و نوجوان چه باید کرد؟
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است