Web Analytics Made Easy - Statcounter

مطلب دریافتی یکشنبه ایرنا از روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی شیراز حاکی است که نادر طیبی اعلام کرد:در یک سال گذشته ۴۶ جواز تاسیس توسط اداره صنایع منطقه ویژه اقتصادی شیراز صادر شده است و در حال حاضر و برای تسریع در امور سرمایه گذاران و صنعتگران جواز تأسیس برای متقاضیان یک روزه صادر می‌شود.
وی گفت: کمیته ای با عنوان واگذاری برای اختصاص زمین شهرک صنعتی خصوصی منطقه ویژه اقتصادی به سرمایه گذاران و صنعتگران تشکیل شده که قطعا فراهم کردن زیرساخت ها برای صنعتگران و سرمایه گذاران باعث رونق و توسعه اقتصادی و اشتغال استان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز وعده افتتاح چند واحد تولیدی در آینده ای نه چندان دور در منطقه ویژه اقتصادی شیراز داد و افزود: راه اندازی و احداث این واحدهای تولید نقش بسزایی در رونق اشتغال و اقتصاد استان و کشور ایفا خواهد کرد.
طیبی در ادامه با تاکید بر اخذ جواز تاسیس واحدهای تولیدی قبل از واگذاری زمین گفت:  صدور جواز تاسیس برای واحدها از موضوعاتی است که باید در اسرع وقت وارد مرحله عملیاتی شود.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی شیراز گفت: واحدها و کارخانه های تولیدی که از گذشته تاکنون حق و حقوق کارگران و پرسنل را سر موعد پرداخت کردند پیشرفت و رونق قابل توجهی داشتند و این واحدها به دلیل توجه به حق و حقوق کارگران و نیروی کار توانستند تمام سختی ها و موانع را پشت سر بگذرانند زیرا توجه به نیروی کار سبب افزایش بهره وری می شود.
طیبی ادامه داد: ۸۰ درصد زیر ساخت های فاز سه منطقه ویژه اقتصادی شیراز تکمیل شده و در حال حاضر اجرای شبکه گاز، آسفالت معابر و تکمیل زیر ساخت های این بخش در حال انجام است و عمده اقدامات زیر ساختی تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد.
وی در ادامه به وضعیت پیشرفت فیزیکی شهرک صنعتی خصوصی منطقه ویژه اقتصادی شیراز هم اشاره کرد و افزود: پیش بینی می شود در ۶ ماه نخست سال آینده بخش قابل توجهی از زیر ساخت های شهرک آماده شود و طبق برنامه ریزی های انجام شده تا دو سال آینده این میزان به حدود ۷۰ الی ۸۰ درصد خواهد رسید.

اهداف ایجاد منطقه ویژه اقتصادی شیراز چنین اعلام شده است: توسعه صادرات و ایجاد تحرک در صنعت و تجارت، حضور در بازارهای جهانی و تولید و صادرات کالا،  رشد و توسعه اقتصادی استان فارس و بهره گیری از توانایی های بالقوه استان، تشویق سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای ورود به عرصه تولید،  اقدام عملی برای ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری در استان، جذب سرمایه های داخلی و خارجی و  استفاده از حجم عظیم نقدینگی موجود در استان فارس که در حال حاضر پس از تهران مقام دوم کشور را داراست،جذب دانش و انتقال فناوری از طریق همکاری علمی و صنعتی با شرکت های بین المللی و حمایت از صنایع و صنعتگران داخلی و ایجاد تسهیلات برای آنها.

منطقه ویژه شیراز در ۱۵ کیلومتری جنوب شـرق شـهر شـیراز است که اواخر سال  ۱۳۷۵ تاسیس شد.
 

برچسب‌ها شیراز منطقه ویژه اقتصادی سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز منطقه ویژه اقتصادی سرمایه گذاری شیراز منطقه ویژه اقتصادی سرمایه گذاری منطقه ویژه اقتصادی شیراز سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۸۸۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • محور اصلی کار خود را توجه به کسب‌وکار و اشتغال مردم گذاشته‌ام