Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه ورود مسافر از ۱۲ کشور ممنوع است، درباره سایر کشورها توضیحاتی ارائه کرد.

«حسین قاسمی» دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به برگزاری جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: کرونا اولین بار نیست که با یک سویه جدید دوباره خود را رونمایی می‌کند و قطعا آخرین بار هم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین سویه‌های جدید نباید باعث وحشت شوند، اما باید توجهات ما را افزایش دهند.

وی ادامه داد: نکته اول که در خصوص سویه امیکرون مطرح است، رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، عدم حضور در اماکن شلوغ برای مسائل غیرضروری،‌ عدم برگزاری دورهمی‌ها و تجمعات فامیلی و خانوادگی و ضرورت تهویه هوا در محیط است و این موارد از مهمترین نکاتی است که باید به آن توجه کرد.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی  و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا تصریح کرد: همچنین براساس آنچه که وزارت بهداشت اعلام کرده است باید تزریق واکسن انجام شود و افرادی که واکسن دوز اول را زده‌اند، حتما نوبت دوم را تزریق کنند و کسانی که بیش از سه ماه از تزریق دوز دوم واکسن‌شان می‌گذرد حتما برای تزریق دوز سوم یا بوستر واکسن اقدام کنند.

قاسمی درباره محدودیت‌ها گفت: یک سری محدودیت در ترددهای مرزی ابلاغ شده است و ممنوعیت ورود مسافر از ۱۲ کشور در نظر گرفته شده است، این ۱۲ کشور شامل ۸ کشور آفریقایی که منشاء عامل سویه امیکرون هستند و همچنین ۴ کشور اروپایی که سویه امیکرون در این کشورها گردش بیشتری نسبت به سایر کشورها داشته است.

وی با بیان اینکه در جلسه روز گذشته ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت اعلام کرد ۱۱۰ کشور درگیر سویه امیکرون هستند، تصریح کرد: ما در مورد مرزهای زمینی که با کشورهای همسایه داریم محدودیت ۱۵ روزه‌ای را در نظر گرفته‌ایم. این محدودیت شامل ۷ گروهی که دارای ضرورت هستند کمافی‌السابق نمی‌شود. ورود این ۷ گروه نیز براساس رعایت پروتکل‌ها و الزامات بهداشتی صورت می‌گیرد و برای سایر گروه‌ها نیز در حال حاضر ممنوعیت ورود در نظر گرفته شده است.

دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی  و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا خاطرنشان کرد: در مورد ورود مسافران از سایر کشورها نیز مقرر شد همراه داشتن کارت واکسیناسیون و تست پی‌سی‌آر منفی برای آنها الزامی باشد. همچنین رعایت پروتکل‌ها و بهداشت فردی و اجتماعی نیز الزامی است و افراد مشکوک شناسایی شده و از آن‌ها تست فوری اخذ می‌شود همچنین در صورت نیاز از این افراد تست پی‌سی‌آر اخذ خواهد شد و در نهایت اگر مشکلی داشتند به قرنطینه منتقل خواهند شد.

قاسمی گفت: همچنین مقرر شد چنانچه محدودیت‌هایی برای حوزه‌های ۵ گانه نیاز باشد در ستاد مطرح و در خصوص آن تصمیم‌گیری شود. در حال حاضر نیز مدیریت هوشمند همچنان در حال انجام است و کنترل‌ها در بستر سامانه امید انجام می‌شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا دبیر کمیته امنیتی سویه امیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۰۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ استان درگیر سیل و آبگرفتگی 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما بابک محمودی، با اشاره به امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی از چهارم تا هشتم اردیبهشت ١٤٠٣ و تا ساعت هفت صبح، گفت: ١٢ استان (اصفهان، البرز، تهران، خراسان جنوبی، سمنان، سیستان و بلوچستان، فارس، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد) و ۵۶ شهرستان، نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.
وی با بیان اینکه امدادگران در این مدت زمان، به ۳۰۷۱ نفر امدادرسانی کردند، ادامه داد: ۱۸۰ تیم عملیاتی، شامل ۶۹۰ امدادگر، در ۸۷ عملیات شرکت کردند، ۱۹۱ نفر را اسکان اضطراری دادند و ۱۲۲ نفر را به مناطق امن منتقل کردند.
محمودی افزود: امدادگران با کمک دستگاه پمپاژ، آب تجمیع شده در ۲۸۷ واحد مسکونی را تخلیه کردند.
رئیس سازمان امدادونجات گفت: ٢٥ دستگاه چادر، ٤٢١ تخته پتو، ٢٤٦ تخته موکت، ٥٩١ کیلوگرم نایلون، ٢٣٠ بسته غذایی، ٣٥٦ قوطی کنسروجات، ١٩٤ قرص نان و ٥٤٠ کیلوگرم برنج بین افراد متاثر از سیل و آبگرفتگی توزیع شد.

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • ۱۲ استان درگیر سیل و آبگرفتگی 
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • اصفهان موفق‌ترین استان در اجرای مأموریت ساماندهی اتباع خارجی است
  • توضیح سردار رادان درباره گشت ارشاد/ مهمتر از طرح نور، پلیس ماموریتی ندارد!
  • امدادرسانی آتش‌نشانان یزد به خودروهای درگیر در فرونشست زمین
  • سلیمی نمین: مسائل فرهنگی را نمی‌توانیم یک سویه حل کنیم/ صفارهرندی: نسل ما انقلاب را از معبری دریافتند که پیشانی آن امام بود؛ خدشه به امام کل آن معبر را نابود می‌کند
  • طرح ارتقاء امنیت اجتماعی وپاکسازی نقاط جرم خیزدر کهگیلویه اجرا شد
  • ببینید | رفع فیلتر اپلیکیشن پرطرفدار پس از ۲ سال؟؛ وزیر ارتباطات توضیح داد