Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/قزوین مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان قزوین گفت: نمی‌توان انتظار داشت همه مراکز همه واکسن‌ها را داشته باشد، در حال حاضر سالن بحران استانداری همه نوع واکسنی دارد و اگر مردم با مراجعه به مراکز بهداشت واکسن موردنظر خود را پیدا نکردند به مرکز دیگری بروند یا به مرکز تجمیعی کوثر مراجعه کنند، مردم برای دریافت واکسن حتی به ارمنستان می‌روند بنابراین رفتن به مرکز دیگر برای تزریق واکسن کار سختی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفر فیض اللهی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تاکنون بیش از یک‌میلیون و ۹۲۰ هزار دز واکسن کرونا در استان قزوین تزریق‌شده است که از این تعداد ۹۸۱ هزار دز نوبت اول، ۸۵۵ هزار دز نوبت دوم و ۸۴ هزار دز نوبت سوم است، در حال حاضر واکسیناسیون در تمام مراکز خدمات جامع سلامت در سطح استان، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت روستایی از صبح تا ساعت ۱۴ انجام می‌شود.

وی افزود: در هر شهرستان نیز یک پایگاه تجمعی داریم که در ۲ نوبت صبح و عصر کار می‌کند، در شهر قزوین واکسیناسیون در سالن بحران استانداری قزوین واقع در فلکه سوم کوثر تا ساعت ۱۸ عصر و دانشگاه فرهنگیان در ساعت اداری انجام می‌شود، علاوه بر آن هر فرد می‌تواند در ساعت اداری به مراکز بهداشت منطقه خود مراجعه و واکسن دریافت کند.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان یادآور شد: ویال واکسن‌های کرونا در برخی از واکسن‌ها ۱۰ و در برخی ۱۶ دز است، بنابراین هر ویالی که باز می‌شود باید ۱۶ یا ۱۰ دز آن به‌صورت کامل تزریق شود با توجه به اینکه هر ویال واکسن باید ظرف ۶ ساعت مصرف شود نباید اجازه دهیم واکسن پرت شود و هر مرکز با توجه به ویال بازشده و با توجه به تعداد مراجعین واکسن تزریق می‌کند.

وی تأکید کرد: نمی‌توان انتظار داشت همه مراکز همه واکسن‌ها را داشته باشد، در حال حاضر سالن بحران استانداری همه نوع واکسنی دارد و اگر مردم با مراجعه به مراکز بهداشت واکسن موردنظر خود را پیدا نکردند به مرکز دیگری بروند یا به مرکز تجمیعی کوثر مراجعه کنند، مردم برای دریافت واکسن حتی به ارمنستان می‌روند بنابراین رفتن به مرکز دیگر برای تزریق واکسن کار سختی نیست.

فیض اللهی بیان کرد: این‌که همه اتفاقات بر اساس خواسته همه افراد رقم بخورد امکان‌پذیر نیست، برای هر دز واکسن ۱۲ دلار هزینه می‌شود به لحاظ اخلاقی نمی‌توانیم واکسن را پرت کنیم باید طوری برنامه‌ریزی کنیم که وقتی یک ویال واکسن باز شود  تمام آن تزریق شود و مردم باید سعه‌صدر داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: ۳۰۰ مرکز در حال حاضر واکسیناسیون انجام می‌دهند و هرکدام انواع واکسن را دارند، اما اگر همه نوع واکسن را می‌خواهید باید به سالن مدیریت بحران مراجعه کنید، در حال حاضر همه نوع واکسن وجود دارد اما با توجه به تعداد واکسن آسترازانکا این واکسن برای نوبت سوم تزریق نمی‌شود و اولویت ما تزریق آن به‌عنوان دز دوم است.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر استان بیان کرد: همه افراد بالای ۱۸ سال که سه ماه از نوبت دوم واکسنشان گذشته باشد مشمول دریافت دز سوم هستند؛ ترجیحاً افراد برای دز سوم همان واکسنی را دریافت کنند که در نوبت اول و دوم تزریق کرده‌اند، اگر واکسن دیگری مدنظرشان است صرفاً می‌توانند پاستوکوک پلاس دریافت کنند؛ در حال حاضر نیز تنها ۸ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال استان دز سوم را دریافت کردند.

وی یادآور شد: با توجه به همه‌گیری احتمالی امیکرون که دور از انتظار نیست در کنار واکسن مهم‌ترین اصل استفاده از ماسک است، اگر رعایت پروتکل‌ها در استان به ۸۰ درصد نرسد مجدد شاهد ایجاد محدودیت‌های کرونایی خواهیم بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی قزوين همه باهم علیه کرونا واکسن کرونا کرونا در ایران همه نوع واکسن حال حاضر واکسن ها هزار دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۱۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید19 که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت های کم منجر شود.

به گزارش مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: محققان: نگران لخته خون ناشی از تزریق واکسن آسترازنکا نباشید واکسن آسترازنکا از چرخه تزریق خارج شد بزرگ‌ترین سازنده واکسن، تولید واکسن آسترازنکا را متوقف کرد

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال