Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: بازنگری در قانون توزیع عادلانه آب کشور از طریق همسویی و مشارکت تمامی ذینفعان و بهره‌برداری از منابع آب مشترک با تأکید بر توسعه پایدار امکان‌پذیر است.

خبرگزاری میزان - به نقل از پاون، سید حسن رضوی صبح امروز یکشنبه در نشست تخصصی مدیران صنعت آب و آبفا که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، با اشاره به طرح‌های اجراشده در شرکت آب و نیرو به تشریح سیاست‌ها و راهبرد‌های جدید در حوزه آب کشور پرداخت و افزود: تولید انرژی الکتریکی پاک و کمک به پایداری شبکه برق کشور، مهارسیلاب‌های مخرب، توسعه منطقه‌ای و رونق کشاورزی، کاهش آلاینده‌های محیط زیست و ارتقای ظرفیت فنی و مهندسی کشور از دستاورد‌های شرکت آب و نیرو در طول بیش از ۳ دهه فعالیت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضوی یادآور شد: در طول ۳۲ سال فعالیت شرکت آب و نیرو بیش از ۷۳ درصد از ظرفیت تولید انرژی برق‌آبی کشور و همچنین حدود ۳۷ درصد از ظرفیت ذخیره‌سازی آب در مخازن سد‌های کشور توسط این شرکت ایجادشده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رویکرد‌های جدید تأمین منابع آبی، اظهار داشت: مدیریت سیلاب، کاهش تبخیر از سدها، طراحی و احداث آب‌شیرین‌کن‌های ساحلی، بازچرخانی آب‌های خاکستری، طراحی سد‌های زیرزمینی، تولید آب از هوا و بارورسازی ابرها، استفاده از منابع آب نامتعارف (دریا) و پتانسیل موجود در توسعه اراضی شور ورزی از رویکرد‌های نوین شرکت آب و نیرو در حوزه تأمین منابع آب جدید است.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، با اشاره به طرح‌های نیمه‌تمام این شرکت گفت: اگر نتوانیم طی برنامه ششم توسعه و در دولت سیزدهم این طرح‌ها را به سرانجام برسانیم عدم النفع این پروژه‌ها در طول سال اعداد و ارقام بسیار بالایی است که از بودجه وزارت نیرو نیز بالاتر خواهد بود.

وی در پایان به نقاط قوت و چالش‌های پیش روی بخش آب کشور پرداخت و افزود: با توجه به اینکه آب، محور اصلی توسعه زیرساخت سایر بخش‌ها است و پتانسیل بسیار گسترده در طرح‌ها و پروژه‌های بخش آب به‌منظور تولید انرژی، مصرف شرب، کشاورزی، محیط‌زیست، گردشگری و اشتغال‌زایی وجود دارد و همچنین تغییر نگرش عمومی نسبت به ارزش واقعی آب و منافع حاصل از ذخیره و نگهداری آن و مدیریت مصرف آب و انرژی حاصل‌شده، نیاز است که سیاست‌گذاران دولت در بخش توسعه‌ای به مقوله آب و انرژی‌های پاک توجه ویژه‌ای داشته باشد.

 

بیشتر بخوانید: تقویت اعتبارات استانی در بخش آب و آبفا، ویژگی مهم بودجه پیشنهادی ۱۴۰۱

 

انتهای پیام/

برچسب ها: وزارت نیرو آبفا آبفای تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت نیرو آبفا آبفای تهران شرکت آب و نیرو منابع آب آب کشور طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۲۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان

  مدیرکل دفتر سرمایه انسانی وزارت نیرو در این آیین با بیان اینکه بهره‌گیری از دانش در حل مسائل شرکت توزیع برق همدان جای قدردانی دارد، گفت: مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان پیش نیازهایی، چون تفکر، دانش‌ورزی و ارتقای بهره‌وری را پشت سر گذاشته و حرکت به سمت بهره‌گیری از علم و دانش در حل مسائل دارد.

مصطفی شاه بوداغیان با بیان اینکه تصمیمات آینده ما بر مبنای داده‌ها و هوش مصنوعی است که باید به بهترین شکل از آن‌ها برخوردار شد، اظهار کرد: ستادی در وزارت نیرو شکل می‌گیرد که نیرو‌های شرکت توزیع برق استان همدان می‌تواند با ارتباط‌گیری با آن سرعت پیشرفت کار خود را را در پیشبرد برنامه‌های مورد نظر بیشتر کنند.

شاه بوداغیان با بیان اینکه امیدواریم به سمتی حرکت کنیم که در حوزه‌های مختلف پیش‌بینی‌هایی را با درصد خطای بسیار پایین داشته باشیم، گفت: شرکت توانیر و مجموع شرکت توزیع در این مسیر قدم گذاشتند و امیدواریم در آینده نزدیک به سمتی حرکت کنیم که همه فرآیند‌ها بر مبنای واقعیت‌ها و داده‌ها باشد و تصمیمات کاملا علمی شکل گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز در این آیین گفت: سال گذشته ناترازی در صنعت برق داشتیم بنابراین باید تغییر در حوزه مصرف صورت بگیرد و به اعتدال در مصرف برسیم.

امیرضا یوسفیان با بیان اینکه امروز حرکت به سمت انرژی تجدیدپذیر اجتناب‌ناپذیر است، گفت: از صرفه‌جویی می‌توانیم به سمت تامین تولید برویم تا نیازی به واردات نداشته باشیم.

او با تاکید بر اینکه در موضوع مصرف در همه حوزه‌ها ناترازی وجود دارد بر فرهنگ مصرف انرژی در کشور تاکید کرد و گفت: در خیلی از حوزه‌ها از جمله آب اهل اسراف هستیم و امروز فروچاله‌هایی که به وجود آمده، نتیجه مصرف بی‌رویه ماست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان با اشاره به تامین آب شرب شهر همدان با تلاش‌های انجام شده و اهتمام دولت، گفت: سال گذشته با وجود خشکسالی و کمبود ذخایر منابع آبی توانستیم آب لازم را تامین کنیم تا مشکل آب همدان حل شود، با این حال از آب برای شستشوی منازل و خودرو‌ها استفاده می‌کنیم که این مسائل نیاز به تحلیل رفتار‌های فرهنگی دارد.

او با بیان اینکه کارگر ماهر و پرانگیزه رکن جهش تولید است، افزود: نگاه وزارت نیرو به کار و کارگر و نیروی انسانی منطبق بر نگاهی است که دین اسلام تبیین و تاکید کرده است.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • گام عملی برای جهش تولید
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • سیاست‌های خلاف تولید، بازنگری شود
  • بازاندیشی نظری و روشی در شناخت کلان مفهوم عدالت اجتماعی