Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان فرماندار اسدآباد از برگزاری  همایش بزرگداشت سیدجمال الدین اسدآبادی، منادی وحدت در ۱۸ اسفند سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، سعید کتابی در جلسه هماهنگی برنامه بزرگداشت سیدجمال الدین اسدآبادی اظهار کرد: برنامه همایش امسال سیدجمال الدین اسدآبادی باید با انسجام و قوت بیشتری نسبت به سال‌های گذشته برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره ضرورت تشکیل و راه اندازی بنیاد سیدجمال الدین اسدآبادی افزود: در صورت تشکیل بنیاد سیدجمال بدون شک برنامه‌های بزرگداشت سیدجمال هر ساله با روال منسجم‌تری با فعالیت‌های گسترده تر برگزار خواهد شد.

کتابی با اشاره به بنای یادبود سیدجمال تصریح کرد: در بازدیدهای اخیر معاون امور عمرانی استانداری، مدیر کل میراث فرهنگی و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی راهکارهایی برای تکمیل و ساماندهی و فضا سازی بنای یادبود قبل از مراسم همایش ارائه شد که با اعتباراتی که از استان قول آن گرفته شده باید برای تحقق و به سرانجام رسیدن این امر پیگیری شود.

معاون فرهنگی و رسانه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان هم افزود: با توجه به فرصت کم باقی مانده تا زمان ۱۸ اسفند ماه هدف ما برگزاری کنگره نیست چرا که برگزاری کنگره در این مدت زمان کوتاه پاسخ نخواهد داد و باید برای برگزاری کنگره یک زمان برای فراخوان داشته باشیم و با فراخوان انجام شده ضمن دریافت آثار و  مقالات آثار مورد نظر داوری شود که برای این کار فرصت محدود است.

مجید فروتن با بیان اینکه همایش سیدجمال الدین اسدآبادی در سال جاری یک برنامه با جنبه عمومی و فرهنگی خواهد بود و به احتمال بسیار در این برنامه دو وزیر شامل علوم و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور خواهند داشت، تصریح کرد: در برنامه بزرگداشت امسال  سیدجمال الدین اسدآبادی سه برنامه چیدمان و در نظر گرفته شده که حضور در همایش، بازدید از یادمان سیدجمال و جلسه تخصصی بنیاد سیدجمال با حضور دو وزیر ذکر شده خواهد بود.

وی هدف از برگزاری این برنامه را شناساندن و معرفی سیدجمال الدین اسدآبادی و تجلیل از استاد هادی خسرو شاهی برشمرد و یاد آور شد: در بازدید دو وزیر از یادمان سیدجمال در روز بزرگداشت سیدجمال الدین اسدآبادی قطعا مشکلات ساختمان یادمان را نیز در حضور این وزیران برای مرتفع شدن مشکل بررسی خواهیم کرد.

فروتن در ادامه با اشاره به بنیاد سیدجمال الدین اسدآبادی نیز گفت: بنیاد سیدجمال یکی از جمله موارد مهمی است که مغفول مانده و درخواست داریم فرماندار و نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی و امام جمعه شهر نسبت به این امر با حضور دو وزیر علوم و فرهنگ و ارشاد به شهرستان در روز بزرگداشت سیدجمال توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی با بیان اینکه اساسنامه بنیاد در شورای عالی فرهنگ عمومی در سال‌های قبل مصوب شد و با بازگشت مصوبه به استان اینکه چه کسی مسئولیت بنیاد را برعهده بگیرد این امر ابتر باقی مانده است، خاطر نشان کرد: در صورت تشکیل و به سرانجام رسیدن بنیاد  سیدجمال برنامه‌های بزرگداشت سیدجمال و فعالیت‌ها در رابطه با سیدجمال مانند بنیاد بوعلی سینا بر روی روال انجام خواهد شد و بودجه‌هایی نیز از محل ملی و استانی  برای آن تعریف می‌شود.

فروتن خروجی برنامه‌ها در زمینه سیدجمال الدین اسدآبادی را لزوم تشکیل بنیاد سیدجمال الدین دانست و خاطر نشان کرد: نمایشگاه عکس و کتاب سیدجمال و تجلیل از یکی از خادمان و بزرگان اصحاب حوزه فرهنگ اسدآباد از دیگر چارچوب‌های برنامه‌ها در بزرگداشت سیدجمال الدین اسدآبادی در شهرستان اسدآباد خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانها شهرستانها سیدجمال الدین اسدآبادی همايش كنگره سیدهادی خسروشاهی بزرگداشت سیدجمال الدین اسدآبادی بنیاد سیدجمال فرهنگ و ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در نشست خبری شصت و دومین جایزه البرز اظهار داشت: جایزه البرز به عنوان قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور، بیش از ۶۰ سال پیش پایه گذاری شد و در طول شش دهه بیش از ۶ هزار نخبه را شناسایی و از آنها حمایت کرد. این بنیاد با سه هدف کاهش آلام بشری، ارتقای زندگی انسانی و اعتلای نام ایران فعالیت می کند.

وی با بیان اینکه جایزه البرز به عنوان نوبل ایرانی شناخته می‌شود، گفت: ویژگی مهم دیگر این جایزه اتکای آن به سنت حسنه وقف است و همه هزینه های آن از محل بنیاد و عواید آن تأمین می شود. همچنین پرونده ثبت جایزه البرز در یونسکو به عنوان جایزه ای جهانی در دست انجام است.

ارشدی با بیان اینکه تا کنون بیش از ۶۰ دوره اعطای جایزه البرز رخ داده است، گفت: از سال ۱۳۴۲ شمسی بیش از سه هزار دانشجو وام تحصیل و اشتغال و ۴۶۵۰ نفر جایزه البرز را دریافت کرده اند. از اوایل دهه ۹۰ شمسی هم آیین اعطای سالانه جایزه هم در قالب دو مراسم نخبگانی (در اردیبهشت ماه) و دانش آموزی (در آبان ماه) برگزار می شود.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز از رشد ۵۰ درصدی جایزه البرز در شصت و دومین دوره برگزاری خبر داد و تأکید کرد: در این دوره قریب به ۹ میلیارد تومان جایزه در بخش های مختلف به برندگان اعطا می شود؛ در دانشجویی و طلاب هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس فناوران، در بخش مخترعان و شرکت های دانش‌بنیان هر یک ۱۵۰ میلیون تومان همراه با گواهی و تندیس جایزه به برگزیدگان اعطا می شود. با توجه به افزوده شدن بخش دانشمند جوان به جایزه ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه ها با شرط سنی زیر ۴۰ سال، به دانشمند جوان جایزه ۳۰۰ میلیون تومانی همراه با نشان و تندیس جایزه البرز، و به چهار دانشمند هم هر کدام ۵۰۰ میلیون تومان همراه با نشان و تندیس جایزه اعطا خواهد شد.

وی ادامه داد: همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت ماه با حضور وزرای علوم و بهداشت، رئیس بنیاد ملی نخبگان، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و جمعی از شخصیت های علمی فرهنگی در سالن همایش های بین المللی سازمان صدا و سیما برگزار می شود.

ارشدی درباره میزان استقبال از فراخوان جایزه در دوره شصت و دوم، اعلام کرد: طی مدت یک ماهه فراخوان، دو هزار و ۳۴۸ نفر شرکت کردند که از این تعداد ۵۴ درصد به بخش دانشجویی غیرپزشکی، ۱۵ درصد حوزویان، ۱۱ درصد دانشجویان پزشکی، ۱۲ درصد دانشمندان جوان، ۸ درصد هم به دانش بنیان ها، مخترعان و فناوران مربوط می شود که با شروطی همچون معدل بالا، رزومه قوی علمی و پژوهشی و نقش آفرینی های اجتماعی مجوز ورود در جایزه را یافتند.

وی تأکید کرد: اگرچه بنابر اساسنامه هر سال به تناسب افزایش سن جایزه بر میزان برندگان نیز افزوده می شود و برای مثال در شصت و دومین دوره، جایزه به ۶۲ نفر تعلق می گیرد اما تأکیدی بر تکمیل همه این ظرفیت نیست و باید افراد شرکت کننده واجد دریافت جایزه باشند، چنان که در بخش دانش آموزی در دوره شصت و یکم علی رغم ظرفیت ۶۱ نفری، تنها ۴۲ نفر موفق به دریافت جایزه البرز شدند.

کد خبر 6093269 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۲ کمیته فرهنگی برای برگزاری اجتماع ۲۰ هزار نفری امام رضایی ها در البرز
  • برگزاری مراسم گرامیداشت فردوسی ترکمن‌ها در همه شهرستان‌های گلستان
  • رئیس مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما معرفی شد
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • برگزاری مراسم گرامیداشت تولد مختومقلی فراغی شاعر شعر ترکمن در همه شهرستان‌های گلستان
  • برگزاری آزمون طرح شهید زین الدین
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • ۳۷۰۰ برنامه ویژه بزرگداشت هفته معلم در هرمزگان اجرا می‌شود
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول