Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - کشف بازارهای جدید و ثبات بازارهای صادراتی کنونی از مهم‌ترین مسائلی است که کارشناسان همواره بر آن تاکید دارند و نشست بررسی بازار صادراتی سوریه با این هدف در اتاق بازرگانی استان فارس برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، صادرات یکی از مفاهیم اقتصادی است که همواره نقش مهمی در رونق اقتصادی استان‌ها داشته است، استان فارس نیز از این قاعده مستثنی نیست و تمرکز بر صادرات به ویژه در کشورهای هدف و همسایه می‌تواند جایگزین مناسبی برای کشاورزی باشد چراکه با طولانی شدن مدت خشکسالی کشاورزی استان فارس همواره در معرض تهدید بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس آخرین آماری که گمرک استان فارس در اختیار خبرگزاری تسنیم گذاشته و در 11 آذرماه نیز منتشر شده است؛ از ابتدای سال تا پایان آبان ماه 284 هزار و 18 تُن کالا به ارزش 126 میلیون و 773 هزار و 219 دلار از طریق گمرکات استان فارس به خارج از کشور صادر شده است.

بر این اساس کالا‌های صادراتی به 49 کشور جهان صادر شده که عمده کشور‌هایی که کالا طی این مدت از گمرکات استان فارس به آن‌ها صادر شده عبارتند از عراق، افغانستان، پاکستان، امارات متحده عربی، کویت و ترکیه است. 

کشف بازارهای جدید و ثبات بازارهای صادراتی کنونی از مهم‌ترین مسائلی است که کارشناسان همواره بر آن تاکید دارند و به همین دلیل اتاق بازرگانی استان فارس به عنوان یکی از ارکان اصلی اقتصادی استان به عناوین مختلف اقدام به معرفی فرصت‌های صادراتی و سرمایه‌گذاری می‌کند که برگزاری جلسه استفاده از فرصت های صادرات، سرمایه گذاری تجاری و گردشگری در کشور سوریه یکی از این اقدامات است. 

در این جلسه مقرر شد بانک اطلاعاتی تجار و واردکنندگان کشور سوریه با هدف گسترش مبادلات اقتصادی بین فعالان اقتصادی فارس و کشور سوریه در اختیار اتاق بازرگانی فارس قرار گیرد همچنین به پیشنهاد اعضا، مقرر شد طرح خواهر خواندگی شیراز و شهر حلب سوریه پیگیری شود.

بسیج تخصصی اتاق‌های بازرگانی به دنبال تسهیل معیشت مردم است 

محمد جواد اسلامی، دبیر کل بسیج تجار و فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی ایران در این جلسه اظهار داشت: هدف بسیج تخصصی اتاق‌های بازرگانی ایجاد رونق اقتصادی، اشتغال‌زایی و آسان‌سازی معیشت مردم است. 

وی با بیان اینکه رونق صادرات یکی از ابزارهای رسیدن به این هدف است، گفت: بازار سوریه فرصت خوبی برای کالاهای ایرانی است که تلاش می‌شود با رایزنی و همت فعالان اقتصادی این مهم محقق شود. 

مقداد ده نمکی رئیس دفتر تسهیل خدمات تجاری بین ایران و سوریه هم در این جلسه استفاده از بازار سوریه را فرصتی دانست که از تحریم‌ها به دست آمده است و گفت: این کار آسان نیست اما فرصت مغتنمی برای کشور ما است که از بازار سوریه برای رونق صادرات استفاده کنیم. 

وی با تاکید بر سختی کار در این زمینه گفت: باید برای ورود به بازار سوریه و افزایش صادرات محصولات ایرانی تلاش کنیم که این موضوع جز با همکاری دو طرف ماجرا محقق نمی‌شود. 

بازار سوریه فرصتی برای تجار ایرانی

علی عوض‌پور، دبیر کل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس با اشاره به اینکه بازار سوریه یک فرصت برای ایران است، اظهار داشت: برقراری ارتباط تجاری دو سویه و متقابل در حوزه واردات و صادرات با کشور سوریه هدفی است که باید دنبال شود و فعالان اقتصادی استان فارس آماده همکاری با تجار سوریه هستند. 

وی با اشاره به توانمندی‌های استان فارس در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی و گردشگری گفت: باید به گونه‌ای رفتار و عمل شود که حضور بخش خصوصی برای تجارت تسهیل شود که ارائه راهکارهای مراودات مالی و نقل و انتقال پول یکی از آن موارد است. 

کمیته بین‌الملل در اتاق بازرگانی ایجاد شود

خسرو فروغان رئیس کمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی فارس نیز با اشاره به سابقه تجارت با سوریه افزود: جنگ سوریه تمام شده و اکنون فرصت خوبی برای مراودات تجاری است که هم منجر به رونق اقتصادی این کشور می‌شود و هم بازار خوبی برای صادرات استان فارس است. 

رئیس اتاق بازرگانی ایران و ترکمنستان: اصلاً صادرات سیب زمینی به ترکمنستان نداریم که برگشت بخوردآغاز خرید تضمینی فرش دستباف در کشور/ چرا صادرات فرش دستباف ایران کم شد؟رکورد بالای صدور مجوز صادرات تسلیحات آلمان در روزهای آخر دولت مرکل

وی پیشنهاد داد که کمیته‌ای تحت نظر بخش بین‌الملل اتاق بازرگانی فارس ایجاد شود تا فعالان اقتصادی فارس که علاقه‌مند به همکاری و حضور در کشور سوریه هستند بتوانند از طریق این کمیته اقدام کنند.

هادی حنایی نائب رئیس کمیسیون صادرات، واردات و گمرک اتاق بازرگانی فارس نیز با بیان اینکه استان فارس یکی از تولیدکنندگان اصلی مرکبات ایران است، گفت: باید بستری برای صادرکنندگان فراهم شود تا صادرکننده با خیال آسوده صادرات خود را انجام دهد. 

انتهای پیام/424/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتاق بازرگانی فارس فعالان اقتصادی بازار سوریه استان فارس کشور سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۳۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد

محبوبه منفرد رییس انجمن صادر کنندگان صنایع دستی اتاق بازرگانی قزوین گفت: تفاهم نامه صادرات محصولات از سوی اتاق بازرگانی قزوین با هیات تجاری بازدیدکننده چین در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ بین المللی تهران، مبنی بر صادرات محصولات قزوین به چین منعقد و به امضا رسید.

وی ادامه داد: طبق این تفاهم نامه، فروشگاهی در منطقه ویژه اقتصادی غرب چین تجهیز و فراهم می‌شود تا کالا‌های مورد نظر در این منطقه به نمایش گذاشته و به فروش برسد.

منفرد اضافه کرد: یکی از اهداف مهم صادرکنندگان استان قزوین این است که برند‌های ایرانی در کنار سایر برند‌های اروپا و جهان در منطقه آزاد چین که یک منطقه ویژه اقتصادی در مرز مشترک قزاقستان و چین است به نمایش گذاشته شود تا بازار فروش این محصولات نیز به وضعیت مناسبی دست یابد.

رییس انجمن صادرکنندگان صنایع دستی اتاق بازرگانی قزوین بیان کرد: این نمایشگاه از هشتم تا ۱۲ اردیبهشت ماه از ساعت ۹ تا ۱۶ برپا است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه صادرات محصولات قزوین به چین امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری زنجان با سوریه
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد
  • رشد اقتصادی در گرو صلح جهانی است
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌های اصفهان درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • موضوعات مشترک کشور‌های عضو ACD پیگیری شود
  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد
  • تعطیلی پنج‌شنبه‌ یا شنبه؛ کدام یک برای تحقق «شعار سال» سودمند است؟