Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی خبرگزاری فارس: جمهوری اسلامی ایران سردمدار و پرچم‌دار ایستادگی در مقابل ظالمان به خصوص رژیم جنایتکار و کودک‌کش صهیونیستی است و بسیاری از ملت‌ها و کشورهای مسلمان و آزادیخواه دنیا امروزه با الگو گرفتن از انقلاب اسلامی علَم مبارزه با رژیم صهیونیستی را برافراشته‌اند.

از سویی امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب همواره صلح کشورهای اسلامی با رژیم غاصب اسرائیل و عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها را خیانت به اسلام و مسلمین دانسته‌اند و مسلمانان جهان را به مبارزه با این رژیم جنایتکار فراخوانده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی وقتی بحث پیمان صلح بین اسرائیل و مصر در سال ۱۹۷۹ میلادی مطرح شد، در پیامى رسمى صلح مصر و اسرائیل را خیانت به اسلام و مسلمین و برادران عرب نامیدند.

اوج صهیونیسم ستیزى امام راحل و حمایتشان از مردم فلسطین در تعیین روز قدس با عنوان روز جهانى مبارزه با مستکبران، ظالمان و صهیونیسم بود. امام در حرکتى ابتکارى و نمادین، آخرین جمعه‌ ماه مبارک رمضان را روز قدس نامیدند و در بخش‌هایى از پیام خود در همین راستا فرمودند: «روز قدس یک روز جهانى است، روزى نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد، روز مقابله‌ مستضعفین با مستکبرین است، روز حمایت از ملت‌هایى ] است[ که در زیر فشار ظلم آمریکا و غیر آمریکا بودند ... تمام ملت‌ها قیام کنند و این جرثومه‌ى فساد را به زباله‌دان‌ها بریزند ... روزى است که باید همّت کنید و همّت کنیم که قدس را نجات بدهیم و برادران لبنانى را از این فشارها نجات بدهیم ... روز قدس روز اسلام است، روز قدس روزى است که اسلام را باید احیا کرد و احیا بکنیم و قوانین اسلام در ممالک اسلامى اجرا بشود ... روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است، روز حکومت اسلامى است ... روز امتیاز حق از باطل است، روز جدایى حق از باطل است».

سالها از روزی که امام راحل جمعه آخر ماه رمضان را با عنوان روز قدس نامگذاری کردند می‌گذرد و طی این سال‌ها ملت‌های مسلمان در روز قدس با لبیک به فرمان امام خمینی(ره) با برگزاری برنامه‌های مختلف خشم و انزجار خود را نسبت به رژیم صهیونستی و حامیان آنها نشان می‌دهند.

امام خمینى(ره) چه بعد و قبل از انقلاب همواره نسبت به اهمیت مسئله فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی تاکید کرده‌اند، یکى از محکم‌ترین و تندترین موضع‌گیرى‌هاى سیاسى امام در برابر شاه و اسرائیل، سخن‌رانى مشهور ایشان در مسجد اعظم قم، پس از آزادى از زندان بود. در این سخن‌رانى شاه را از توسعه‌ روابط نظامى و اقتصادى با اسرائیل بر حذر داشتند و به زیان‌آور بودن آن تأکید کردند. در ضمن، دولت‌هاى ترکیه و ایران را به دلیل جدایى از جمیع ممالک اسلامى، بسیار ملامت کردند و در بخشى از این سخن‌رانى، امام فریاد برآورند : «اى مردم عالم، بدانید ملت ما با پیمان ]با[ اسرائیل مخالف است، این ملت ما نیست، این روحانیت ما نیست، دین ما اقتضا مى‌کند که با دشمن اسلام موافقت نکنیم، قرآن ما اقتضا مى‌کند که در مقابل صف مسلمین با دشمن اسلام هم پیوند(پیمان) نشویم، ما این حرف‌ها را مى‌زنیم، مرتجع هستیم.؟».

امام(ره)، مسئله فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی را تا حدی مهم می‌دانستند که در وصیت‌نامه‌ خود هم این موضوع را فراموش نکردند و همانند روزهاى آغازین مبارزه علیه رژیم صهیونیستى موضع گرفتند و آمریکا و صهیونیسم جهانى را تروریسم بالذّات دولتى معرفى کردند و بحث «اسرائیل بزرگ» را خیالى ابلهانه نامیدند.

هم اکنون بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد و طی این سال‌ها نه تنها استکبارستیزی مردم و خشم آنها نسبت به رژیم جنایتکار کمتر نشده بلکه هرساله مردم بیشتری از کشورهای مختلف دنیا به این پویش ضد اسرائیلی می‌پیوندند و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هم همچون امام راحل همواره بر اهمیت مسئله فلسطین و مبارزه با رژیم جنایتکار اسرائیل تاکید داشته اند.

* تلاش صهیونیست‌ها برای عادی‌سازی روابط

وقتی یک ورزشکار ایرانی در مقابل ورزشکار رژیم صهیونیستی در میادین بین المللی حاضر نمی‌شود، جدای اینکه نشان می‌دهد ورزشکار ما برای حمایت از مظلومان چنین کاری کرده، این اقدام پیام مهمی هم برای مردم دنیا دارد و موجب نمایان شدن بیشتر جنایات رژیم اشغالگر قدس در دنیا می‌شود و این دقیقا چیزی است که صهیونیست‌ها نسبت به آن نگران هستند. 

بر همین اساس، رژیم کودک‌کش صهیونیستی مدتهاست تلاش دارد با حمایت برخی کشورهای منطقه و همچنین کشورهایی مثل آمریکا پروژه عادی سازی روابط را از طریق اقدامات مختلف و به خصوص ورزش پیش ببرد و در مسیر ورزشی هم هزینه‌های بسیاری را صرف کرده تا بتواند با طراحی های مختلف، ورزشکاران کشورهای مسلمان را در مقابل هم قرار دهد اما همواره در میادین ورزشی قهرمانان ایرانی با عدم رویارویی با ورزشکاران صهیونیسیت مانع تحقق این نقشه شده‌اند.

اگرچه تلاش اسرائیل برای عادی سازی روابط با آگاهی برخی کشورهای اسلامی و ملت‌های مسلمان ناکام مانده ولی سردمداران این رژیم کودک‌کش همچنان در تلاش هستند تا بتوانند با پیگیری این پروژه، روی جنایات خود سرپوش بگذارند و متاسفانه گاهی برخی از ورزشکاران ما هم در این مسیر خواسته با ناخواسته با آنها همراهی می‌کنند.

البته ورزشکاران و قهرمانان ایرانی همواره از رویایی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی خودداری کرده‌اند و آنها را به حساب نیاورده‌اند همین موضوع هم موجب شده تا نه تنها مردم کشورمان از این اقدام که در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و در راستای روحیه ظلم ستیزی ورزشکاران ایرانی است، تجلیل کنند، بلکه باعث شده تا این ورزشکارن نزد مردم آزادیخواه بسیاری از کشورها از محبوبیت خاصی برخودار شوند و از سویی هم الگویی شده‌اند برای سایر ورزشکاران کشورهای مسلمان.

با این حال رژیم صهیونیستی و مستکبران سعی می‌کنند صحنه‌هایی را طراحی کنند تا با استفاده از روش‌های مختلف ورزشکاران ایرانی و کشورهای مسلمان را در مقابل ورزشکاران و اسرائیلی و صهیونیست‌ها قرار دهند تا به نوعی بتوانند پروژه عادی سازی خود را پیش ببرند.

* چرا نمی‌توان اقدام مهدوی‌کیا را نادیده گرفت؟

بدون شک نمی‌توان پذیرفت ماجرای بازی نمادین ستارگان عرب و ستارگان جهان که با حضور مهدی مهدوی‌کیا برگزار شد، بدون برنامه‌ریزی صهیونیست‌ها و حامیان آنها انجام شده‌ باشد و قطعا پشت پرده این موضوع با پروژه عادی‌سازی مرتبط است،

استفاده از پرچم رژیم اشغالگر قدس روی لباس‌های ورزشی ورزشکاران، انتخاب آورام گرانت مربی سابق تیم ملی فوتبال رژیم اشغالگر قدس و دعوت از مهدی مهدوی‌کیا به عنوان بازیکن افتخاری به خوبی نشان می‌‌دهد هدف این بازی چیزی جز یک بازی نمادین و دوستانه است.

با این حال انتظار از مهدوی کیا که هنوز هم مشاهده صحنه گل وی به آمریکا موجب ایجاد حس غرور در مردم ما می‌شود، این بود با دقت بیشتری نسبت به این موضوع عمل می‌کرد و تکمیل کننده پازلی که جنایتکاران صهیونیستی طراحی کرده‌اند، نمی‌شد. 

* لابی صهیونیسم برای تحریم ورزش ایران

اقدام تامل برانگیز مهدوی‌کیا در حالی شکل گرفت لابی صهیونیسم به دنبال این است که ورزش ایران تحریم شود و با قدرت هم در این راستا فعالیت و هزینه می‌کند و در این زمینه از افراد و رسانه‌های ضدانقلاب هم کمک گرفته است.

بسیاری از مردم و ورزش‌دوستان ما که نسبت به این موضوع مطلع هستند بعد از انتشار اخبار این بازی، این مسئله را مطرح کردند که مهدوی‌کیا باید از بازی در این دیدار انصراف می‌داد یا حداقل مانند برخی از بازیگران عرب، پرچم اسرائیل غاصب را محو می‌کرد. 

* واکنش عجیب مهدوی‌کیا و سوال مهم از مسئولان وزارت ورزش

علیرغم واکنش‌های بسیاری که نسبت به این موضوع شد، مهدی مهدوی‌کیا نه تنها عذرخواهی نکردف بلکه در ابتدا تلاش شد تا این موضوع مهم را بی‌اهمیت نشان داده و یا با سخت تصاویر دست‌کاری شده مهدوی‌کیا را تبرئه کنند و در نهایت هم مهدوی‌کیا با واکنشی عجیب نشان داد در دادم بازی صهیونیست‌ها افتاده است.

اگرچه بی‌تفاوتی مهدوی‌کیا در ابتدا و واکنش عجیبش بعد از انتقادات بسیاری که به وی شد، قابل تامل است اما این سوال مطرح می‌شود که وزارت ورزش دولت انقلابی و مردمی سیزدهم چرا در این ماجرا سکوت کرده است؟ آیا مسئولان این وزارتخانه هم نسبت به موضوع توطئه‌های رژیم اشغالگر قدس علیه ورزش کشورمان و از آن مهم‌تر به اهمیت مسئله فلسطین و آرمان‌های انقلاب و جمهوری اسلامی نسبت به رژیم جنایتکار صهیونیستی بی اطلاع هستند؟ 

 انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اسرائیل اسلام امام خمینی رژیم اشغالگر قدس عادی سازی روابط کشورهای مسلمان رژیم صهیونیستی مبارزه با رژیم مسئله فلسطین رژیم جنایتکار صهیونیست ها مهدوی کیا روز قدس ملت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۳۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در قبال حماس کوتاه آمد؟

به گزارش خبرآنلاین مقامات رژیم صهیونیستی که می‌خواستند ناشناس باقی بمانند به نیویورک‌تایمز گفته‌اند تل‌آویو هم‌اکنون با آزادی ۳۳ اسیر صهیونیست در مرحله اول توافق آتش‌بس با حماس موافقت کرده است. تل‌آویو پیشتر برای آزادی ۴۰ اسیر پافشاری می‌کرد.

به نقل از ایسنا این مقامات گفته‌اند بخشی از این تغییر رویکرد و عقب‌نشینی به دلیل کشته‌شدن ۴۰ اسیر در حملات به غزه بوده است.

نیویورک‌تایمز نوشت این تغییر در موضع رژیم صهیونیستی انتظارات در خصوص توافق میان حماس و تل‌آویو بالا برده است.

روز یکشنبه هم «بنی گانتز» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی ضمن تهدید خروج از کابینه به ریاست «بنیامین نتانیاهو» تاکید کرد آزادی اسرای صهیونیستی مهم‌تر از حمله به رفح است.

در مدت اخیر نیز تظاهرات‌هایی در سرزمین‌های اشغالی برای فشار به نتانیاهو به‌منظور موافقت با آتش بس با مقاومت فلسطین و بازگرداندن اسرا شکل گرفته است.

یک مقام ارشد حماس روز دوشنبه اعلام کرد این جنبش در حال بررسی پیشنهاد جدیدی از سوی رژیم صهیونیستی است اما جزئیاتی در خصوص این پیشنهاد منتشر نکرد.

جنبش حماس از آغاز عملیات طوفان‌الاقصی تاکنون حدود ۲۴۰ صهیونیست را به اسارت گرفته است.

یک هیات از سوی رژیم صهیونیستی قرار است روز سه‌شنبه سفری به مصر داشته باشند تا مذاکرات بر سر توافق آتش‌بس در غزه را از سر بگیرند اما تاکنون حماس با شرکت در این مذاکرات موافقت نکرده است.

جنبش حماس تا بدین لحظه به درخواست‌ها برای اظهارنظر درخصوص پیشنهاد جدید رژیم صهیونیستی و احتمال سفر هیاتی از این جنبش به مصر پاسخ نداده است.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901147

دیگر خبرها

  • حماس : پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد
  • حمدان: پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی معادله جدیدی ایجاد کرد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در جغتای
  • وقتی مصاف حق و باطل ملاک تنفر و محبوبیت در جهان می‌شود
  • روایت جالب وحید شمسایی از روز پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی (فیلم)
  • بازیگران «نون خ 5» با مخاطبان گفتگو کردند
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی درباره حکم دادگاه لاهه
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی برای جلوگیری از صدور حکم ضدسران تل‌آویو
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی برای جلوگیر از صدور حکم ضدسران تل‌آویو
  • اسرائیل در قبال حماس کوتاه آمد؟