Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی خبرگزاری فارس: جمهوری اسلامی ایران سردمدار و پرچم‌دار ایستادگی در مقابل ظالمان به خصوص رژیم جنایتکار و کودک‌کش صهیونیستی است و بسیاری از ملت‌ها و کشورهای مسلمان و آزادیخواه دنیا امروزه با الگو گرفتن از انقلاب اسلامی علَم مبارزه با رژیم صهیونیستی را برافراشته‌اند.

از سویی امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب همواره صلح کشورهای اسلامی با رژیم غاصب اسرائیل و عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها را خیانت به اسلام و مسلمین دانسته‌اند و مسلمانان جهان را به مبارزه با این رژیم جنایتکار فراخوانده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی وقتی بحث پیمان صلح بین اسرائیل و مصر در سال ۱۹۷۹ میلادی مطرح شد، در پیامى رسمى صلح مصر و اسرائیل را خیانت به اسلام و مسلمین و برادران عرب نامیدند.

اوج صهیونیسم ستیزى امام راحل و حمایتشان از مردم فلسطین در تعیین روز قدس با عنوان روز جهانى مبارزه با مستکبران، ظالمان و صهیونیسم بود. امام در حرکتى ابتکارى و نمادین، آخرین جمعه‌ ماه مبارک رمضان را روز قدس نامیدند و در بخش‌هایى از پیام خود در همین راستا فرمودند: «روز قدس یک روز جهانى است، روزى نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد، روز مقابله‌ مستضعفین با مستکبرین است، روز حمایت از ملت‌هایى ] است[ که در زیر فشار ظلم آمریکا و غیر آمریکا بودند ... تمام ملت‌ها قیام کنند و این جرثومه‌ى فساد را به زباله‌دان‌ها بریزند ... روزى است که باید همّت کنید و همّت کنیم که قدس را نجات بدهیم و برادران لبنانى را از این فشارها نجات بدهیم ... روز قدس روز اسلام است، روز قدس روزى است که اسلام را باید احیا کرد و احیا بکنیم و قوانین اسلام در ممالک اسلامى اجرا بشود ... روز قدس فقط روز فلسطین نیست، روز اسلام است، روز حکومت اسلامى است ... روز امتیاز حق از باطل است، روز جدایى حق از باطل است».

سالها از روزی که امام راحل جمعه آخر ماه رمضان را با عنوان روز قدس نامگذاری کردند می‌گذرد و طی این سال‌ها ملت‌های مسلمان در روز قدس با لبیک به فرمان امام خمینی(ره) با برگزاری برنامه‌های مختلف خشم و انزجار خود را نسبت به رژیم صهیونستی و حامیان آنها نشان می‌دهند.

امام خمینى(ره) چه بعد و قبل از انقلاب همواره نسبت به اهمیت مسئله فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی تاکید کرده‌اند، یکى از محکم‌ترین و تندترین موضع‌گیرى‌هاى سیاسى امام در برابر شاه و اسرائیل، سخن‌رانى مشهور ایشان در مسجد اعظم قم، پس از آزادى از زندان بود. در این سخن‌رانى شاه را از توسعه‌ روابط نظامى و اقتصادى با اسرائیل بر حذر داشتند و به زیان‌آور بودن آن تأکید کردند. در ضمن، دولت‌هاى ترکیه و ایران را به دلیل جدایى از جمیع ممالک اسلامى، بسیار ملامت کردند و در بخشى از این سخن‌رانى، امام فریاد برآورند : «اى مردم عالم، بدانید ملت ما با پیمان ]با[ اسرائیل مخالف است، این ملت ما نیست، این روحانیت ما نیست، دین ما اقتضا مى‌کند که با دشمن اسلام موافقت نکنیم، قرآن ما اقتضا مى‌کند که در مقابل صف مسلمین با دشمن اسلام هم پیوند(پیمان) نشویم، ما این حرف‌ها را مى‌زنیم، مرتجع هستیم.؟».

امام(ره)، مسئله فلسطین و مبارزه با رژیم صهیونیستی را تا حدی مهم می‌دانستند که در وصیت‌نامه‌ خود هم این موضوع را فراموش نکردند و همانند روزهاى آغازین مبارزه علیه رژیم صهیونیستى موضع گرفتند و آمریکا و صهیونیسم جهانى را تروریسم بالذّات دولتى معرفى کردند و بحث «اسرائیل بزرگ» را خیالى ابلهانه نامیدند.

هم اکنون بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد و طی این سال‌ها نه تنها استکبارستیزی مردم و خشم آنها نسبت به رژیم جنایتکار کمتر نشده بلکه هرساله مردم بیشتری از کشورهای مختلف دنیا به این پویش ضد اسرائیلی می‌پیوندند و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای هم همچون امام راحل همواره بر اهمیت مسئله فلسطین و مبارزه با رژیم جنایتکار اسرائیل تاکید داشته اند.

* تلاش صهیونیست‌ها برای عادی‌سازی روابط

وقتی یک ورزشکار ایرانی در مقابل ورزشکار رژیم صهیونیستی در میادین بین المللی حاضر نمی‌شود، جدای اینکه نشان می‌دهد ورزشکار ما برای حمایت از مظلومان چنین کاری کرده، این اقدام پیام مهمی هم برای مردم دنیا دارد و موجب نمایان شدن بیشتر جنایات رژیم اشغالگر قدس در دنیا می‌شود و این دقیقا چیزی است که صهیونیست‌ها نسبت به آن نگران هستند. 

بر همین اساس، رژیم کودک‌کش صهیونیستی مدتهاست تلاش دارد با حمایت برخی کشورهای منطقه و همچنین کشورهایی مثل آمریکا پروژه عادی سازی روابط را از طریق اقدامات مختلف و به خصوص ورزش پیش ببرد و در مسیر ورزشی هم هزینه‌های بسیاری را صرف کرده تا بتواند با طراحی های مختلف، ورزشکاران کشورهای مسلمان را در مقابل هم قرار دهد اما همواره در میادین ورزشی قهرمانان ایرانی با عدم رویارویی با ورزشکاران صهیونیسیت مانع تحقق این نقشه شده‌اند.

اگرچه تلاش اسرائیل برای عادی سازی روابط با آگاهی برخی کشورهای اسلامی و ملت‌های مسلمان ناکام مانده ولی سردمداران این رژیم کودک‌کش همچنان در تلاش هستند تا بتوانند با پیگیری این پروژه، روی جنایات خود سرپوش بگذارند و متاسفانه گاهی برخی از ورزشکاران ما هم در این مسیر خواسته با ناخواسته با آنها همراهی می‌کنند.

البته ورزشکاران و قهرمانان ایرانی همواره از رویایی با ورزشکاران رژیم صهیونیستی خودداری کرده‌اند و آنها را به حساب نیاورده‌اند همین موضوع هم موجب شده تا نه تنها مردم کشورمان از این اقدام که در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و در راستای روحیه ظلم ستیزی ورزشکاران ایرانی است، تجلیل کنند، بلکه باعث شده تا این ورزشکارن نزد مردم آزادیخواه بسیاری از کشورها از محبوبیت خاصی برخودار شوند و از سویی هم الگویی شده‌اند برای سایر ورزشکاران کشورهای مسلمان.

با این حال رژیم صهیونیستی و مستکبران سعی می‌کنند صحنه‌هایی را طراحی کنند تا با استفاده از روش‌های مختلف ورزشکاران ایرانی و کشورهای مسلمان را در مقابل ورزشکاران و اسرائیلی و صهیونیست‌ها قرار دهند تا به نوعی بتوانند پروژه عادی سازی خود را پیش ببرند.

* چرا نمی‌توان اقدام مهدوی‌کیا را نادیده گرفت؟

بدون شک نمی‌توان پذیرفت ماجرای بازی نمادین ستارگان عرب و ستارگان جهان که با حضور مهدی مهدوی‌کیا برگزار شد، بدون برنامه‌ریزی صهیونیست‌ها و حامیان آنها انجام شده‌ باشد و قطعا پشت پرده این موضوع با پروژه عادی‌سازی مرتبط است،

استفاده از پرچم رژیم اشغالگر قدس روی لباس‌های ورزشی ورزشکاران، انتخاب آورام گرانت مربی سابق تیم ملی فوتبال رژیم اشغالگر قدس و دعوت از مهدی مهدوی‌کیا به عنوان بازیکن افتخاری به خوبی نشان می‌‌دهد هدف این بازی چیزی جز یک بازی نمادین و دوستانه است.

با این حال انتظار از مهدوی کیا که هنوز هم مشاهده صحنه گل وی به آمریکا موجب ایجاد حس غرور در مردم ما می‌شود، این بود با دقت بیشتری نسبت به این موضوع عمل می‌کرد و تکمیل کننده پازلی که جنایتکاران صهیونیستی طراحی کرده‌اند، نمی‌شد. 

* لابی صهیونیسم برای تحریم ورزش ایران

اقدام تامل برانگیز مهدوی‌کیا در حالی شکل گرفت لابی صهیونیسم به دنبال این است که ورزش ایران تحریم شود و با قدرت هم در این راستا فعالیت و هزینه می‌کند و در این زمینه از افراد و رسانه‌های ضدانقلاب هم کمک گرفته است.

بسیاری از مردم و ورزش‌دوستان ما که نسبت به این موضوع مطلع هستند بعد از انتشار اخبار این بازی، این مسئله را مطرح کردند که مهدوی‌کیا باید از بازی در این دیدار انصراف می‌داد یا حداقل مانند برخی از بازیگران عرب، پرچم اسرائیل غاصب را محو می‌کرد. 

* واکنش عجیب مهدوی‌کیا و سوال مهم از مسئولان وزارت ورزش

علیرغم واکنش‌های بسیاری که نسبت به این موضوع شد، مهدی مهدوی‌کیا نه تنها عذرخواهی نکردف بلکه در ابتدا تلاش شد تا این موضوع مهم را بی‌اهمیت نشان داده و یا با سخت تصاویر دست‌کاری شده مهدوی‌کیا را تبرئه کنند و در نهایت هم مهدوی‌کیا با واکنشی عجیب نشان داد در دادم بازی صهیونیست‌ها افتاده است.

اگرچه بی‌تفاوتی مهدوی‌کیا در ابتدا و واکنش عجیبش بعد از انتقادات بسیاری که به وی شد، قابل تامل است اما این سوال مطرح می‌شود که وزارت ورزش دولت انقلابی و مردمی سیزدهم چرا در این ماجرا سکوت کرده است؟ آیا مسئولان این وزارتخانه هم نسبت به موضوع توطئه‌های رژیم اشغالگر قدس علیه ورزش کشورمان و از آن مهم‌تر به اهمیت مسئله فلسطین و آرمان‌های انقلاب و جمهوری اسلامی نسبت به رژیم جنایتکار صهیونیستی بی اطلاع هستند؟ 

 انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اسرائیل اسلام امام خمینی رژیم اشغالگر قدس عادی سازی روابط کشورهای مسلمان رژیم صهیونیستی مبارزه با رژیم مسئله فلسطین رژیم جنایتکار صهیونیست ها مهدوی کیا روز قدس ملت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۳۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان

طی سفر ۳ روزه رئیس جمهور کشورمان به پاکستان، این دو کشور هشت توافق همکاری و تفاهم‌نامه در زمینه‌های مختلف امضا کردند که باعث تهدیدهای علنی سخنگوی وزارت خارجه آمریکا علیه پاکستان شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، وبگاه شبکه خبری المیادین نوشته است که ایران و پاکستان هر دو با نادیده گرفتن هشدارهای ایالات متحده به پاکستان در مورد توافقات تجاری خود با ایران، تعهد خود را با چندین توافق‌نامه و تفاهم‌نامه رسمی کردند و بر لزوم مشارکت قوی، رسیدگی به مسائل امنیتی مشترک و تقویت همکاری‌های اقتصادی تأکید کردند.

المیادین در ادامه نوشته است که اولین سفر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی به پاکستان در حالی انجام می‌شود که تنش‌ها در خاورمیانه بالا گرفته و گره اختلاف بین رژیم صهیونیستی و ایران در بالاترین حد خود قرار دارد. سفر رئیس جمهور ایران نشان‌دهنده پویایی پیچیده بین ایران، رژیم صهیونیستی و وضعیت جاری غزه است که نمادی از تلاش‌ها برای ایجاد روابط با کشور همسایه در میان تنش‌های منطقه ای است.

المیادین معتقد است که شرایط منطقه‌ای فعلی به سفر رئیس جمهور ایران اهمیت دیپلماتیک قابل توجهی بخشید. در این سفر، مقامات ایران و پاکستان در مورد مسائل مربوط به تجارت متقابل، تنش‌های مرزی و روابط انرژی و همچنین مسائل منطقه‌ای از جمله درگیری ایران و رژیم صهیونیستی و پیامدهای گسترده‌تر آن برای جنوب آسیا و خاورمیانه گفتگو کردند.

بیانیه مشترک

براساس گزارش این شبکه خبری، هر دو طرف چگونگی افزایش تنش‌های منطقه‌ای را در نتیجه درگیری‌های جاری رژیم صهیونیستی در غزه ارزیابی کردند. در مورد مسئله فلسطین، هر دو نظر یکسانی دارند. ایران و پاکستان در مخالف بر تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای توهین و تبعیض علیه مردم فلسطین هستند، توافق نظر دارند. در نتیجه جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه بیش از ۳۵ هزار کشته، ویرانی عظیم و یک بحران انسانی رخ داده است. تهران و اسلام آباد، رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی‌شناسند و هیچ ارتباطی با آن ندارند.

در پایان سفر رئیس جمهور ایران، وزارت امور خارجه پاکستان روز چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای مشترک اعلام کرد که دو کشور تصمیم گرفتند با تبادل مکرر دیدارهای بلندپایه برای تحکیم روابط برادرانه، تعاملات دوجانبه را بهبود بخشند.

المیادین درباره این بیانیه نوشته است که آنها تجاوزات و جنایات مستمر دیکتاتوری اسرائیل علیه مردم فلسطین، به ویژه محاصره ظالمانه غزه که باعث آواره شدن میلیون‌ها فلسطینی و کشتن و خسارات گسترده‌ای شده است را محکوم کردند. آنها خواستار آتش‌بس بی‌قید و شرط و فوری، کمک‌های بشردوستانه بدون محدودیت به جمعیت تحت محاصره غزه، بازگشت فلسطینی‌هایی آواره و مسئول دانستن رژیم صهیونیستی بابت این جنایات شدند. آنها همچنین بر حمایت خود از راه حلی عادلانه، فراگیر و طولانی مدت که بر اساس اهداف مردم فلسطین بنا شده است، تاکید کردند.

به گفته المیادین، دو طرف با اشاره به مرز مشترک به عنوان «مرز صلح و دوستی» بر اهمیت همکاری منظم و اشتراک دیدگاه‌ها بین مقامات سیاسی، نظامی و امنیتی پاکستان و ایران تاکید کردند. ایران و پاکستان برای تبدیل مرز پاکستان و ایران از «مرز صلح» به «مرز رفاه» توافق کردند که تجارت دوجانبه را طی پنج سال آینده به ۱۰ میلیارد دلار افزایش دهند. علاوه بر این، آنها بر نیاز به همکاری انرژی با تمرکز بر پروژه خط لوله گاز ایران-پاکستان (IP)، خطوط انتقال برق و تجارت برق تاکید کردند. به عنوان اعضای سازمان همکاری اقتصادی (ECO) و ابتکار کمربند و جاده (BRI)، دو کشور متعهد شدند که زیرساخت‌ها، اتصالات و همکاری‌های انرژی‌شان را افزایش دهند.

آنها همچنین موافق هستند که سازمان همکاری شانگهای (SCO) یک سکوی مهم برای ثبات و شکوفایی منطقه است و فرصت‌های جدیدی را برای اتصال، تجارت ترانزیتی و اقتصاد باز می‌کند. همکاری نزدیک و صمیمانه بین ایران و پاکستان در تمامی فرآیندهای سازمان همکاری شانگهای موجب خشنودی طرفین است. علاوه بر این، آنها بر اهمیت تشکیل جلسه فوری «گروه تماس سازمان همکاری شانگهای-افغانستان» برای هماهنگی ثبات و رشد اقتصادی تاکید کردند.

توافق‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه‌های امضا شده

در ادامه گزارش المیادین آمده است که ایران و پاکستان در سفر ۳ روزه رئیس جمهور ایران از ۲۲ تا ۲۴ آوریل، هشت توافق‌نامه و تفاهم‌نامه همکاری در زمینه‌های مختلف از جمله امنیتی، کمک‌های قضایی مدنی، دامپزشکی و بهداشت دام امضا کردند.

دو کشور تفاهم نامه‌ای برای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی و تفاهم‌نامه دیگری برای تبادل فیلم و همکاری بین وزارت اطلاعات و سازمان امور سینمایی و سمعی بصری ایران امضا کردند. همچنین تفاهم‌نامه‌هایی بین وزارت پاکستانی‌های خارج از کشور و وزارت کار ایران و بین اداره استاندارد و کنترل کیفیت پاکستان و همتای ایرانی آن امضا شد.

نقش قابل‌ستایش ایران

به گفته المیادین، نخست‌وزیر پاکستان بر لزوم همکاری برای پایان هر چه سریع‌تر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه تاکید کرد. شهباز شریف گفت: «پاکستان و ایران نگران وضعیت مردم غزه هستند و جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کنند. ما از همه کشورهای جهان می‌خواهیم که برای پایان دادن به جنایات غزه هر چه سریعتر همکاری کنند.»

وی افزود که «راه حل عادلانه و دقیق برای مسئله فلسطین ضروری است» و تاکید کرد که پاکستان برای حمایت خود از فلسطین شرطی قائل نخواهد شد. شریف همچنین تصریح کرد: «اسلام آباد بر همکاری با تهران در این زمینه تا تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس پافشاری خواهد کرد.»

ریاض حسین پیرزاده وزیر مسکن و کار فدرال پاکستان در گفتگو با خبرگزاری ایرنا با از موضع تزلزل‌ناپذیر ایران در برابر برنامه‌های رژیم اسرائیل قدردانی کرد با توجه به اینکه ایران چراغی درخشان در جهان اسلام است. وی تاکید کرد که سفر [سید ابراهیم] رئیسی، پیام روشنی به دشمنان مشترک ایران و پاکستان فرستاد.

به گفته المیادین، پیرزاده از کشورهای غربی و جناح‌های طرفدار رژیم صهیونیستی انتقاد تندی کرد و آنها را به رویکرد دوگانه در قبال حقوق بشر و برخورد با کشورهای مستقل متهم کرد. او ایده یک اتحاد منطقه‌ای را مطرح کرد که ایران، پاکستان، عربستان سعودی و ترکیه را برای تقویت منافع مشترک و مقابله با چالش‌هایی که با یکدیگر روبرو هستند، گرد هم آورد.

المیادین در ادامه گزارش خود با اشاره هشدارهای آمریکا به پاکستان نوشته است که واشنگتن اشاره‌هایی از «خطر احتمالی تحریم» در صورت افزایش همگرایی پاکستان و ایران کرده است. با توجه به امضای توافق دو کشور، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا سه‌شنبه گذشته گفت: «به هر کسی که به تجارت با ایران فکر می‌کند هشدار می‌دهیم که مراقب تحریم‌های احتمالی باشد.»

سخنگو وزارت خارجه آمریکا بدون خویشتن‌داری به اسلام‌آباد هشدار داد که از معاملات تجاری با تهران اجتناب کند و متعاقباً آن را تشویق کرد تا روابط تجاری و اقتصادی خود را با واشنگتن تقویت کند. این سخنگو اظهار داشت که پاکستان به شدت به آمریکا به عنوان یکی از شرکای تجاری اصلی خود متکی است.

از سوی دیگر، با توجه به پیوند تنگاتنگ اسلام‌آباد با تهران در سفر سه روزه رئیس‌جمهور ایران و توافق‌های امضا شده بین دو کشور، هشدار سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا را این طور می‌توان برداشت کرد که به دلیل خطر تحریم‌ها این روابط شکننده هستند.

به گفته المیادین، بیانیه وزارت امور خارجه ایالات متحده همزمان با برهه‌ای مهم در تاریخ پاکستان است، زیرا تقویت «روابط برادرانه» پاکستان با ایران و حمایت از رئیس‌جمهور این کشور، پس از درگیری‌های فرامرزی آنها در ژانویه رخ داده است. اقدامات منطقه‌ای ایران و درگیری‌های اخیر با رژیم صهیونیستی بر سر حمله به سفارت ایران در دمشق، با توجه به جایگاه ایران در صحنه بین‌المللی، اظهارات وزارت خارجه آمریکا را حائز اهمیت می‌کند.

واشنگتن از پاکستان چه می‌خواهد؟

المیادین در پایان نوشته است که وزارت امور خارجه آمریکا با توجه به معاملات تجاری پاکستان و ایران به «شمشیر داموکلس بالای سر آنها» اشاره کرد. این هشدار، خطرهایی را به پاکستان در رابطه با نزدیک شدنش به ایران گوشزد می‌کند. ایران در حال حاضر نظم جهانی هژمونیک ایالات متحده را به چالش می‌کشد.

واشنگتن به صراحت اعلام کرد که به نفع اسلام آباد است که از هرگونه معامله تجاری با ایران خودداری کند، و این نشان می‌دهد که موفقیت اقتصادی پاکستان به واشنگتن بستگی دارد و آمریکا مشتاق ادامه همکاری با آن است.

هشدار ایالات متحده همچنین بر لزوم دقت در سیاست منطقه‌ای و حفظ ثبات تاکید می‌کند. آنها فکر می‌کنند که توافقات پاکستان با ایران، به ویژه با توجه به نقش مسلط ایران در امور جهانی و خاورمیانه، پتانسیل ایجاد اختلالات قابل‌توجهی را دارد. ایالات متحده احتمالاً به دنبال نظارت بر تحولات منطقه و اطمینان از این است که ایران روابط دیپلماتیک آمریکا با پاکستان را تضعیف نکند.

بیانیه وزارت خارجه ایالات متحده هشداری در مورد پیامدهای اقتصادی و دیپلماتیک بالقوه برقراری روابط نزدیک با کشوری است که تحت تحریم های ایالات متحده است. پاکستان هنوز به این تهدیدها واکنش نشان نداده است و جالب است که ببینیم اسلام آباد چه واکنشی نشان می‌دهد و به رغم فشارهای آمریکا شهامت برقراری روابط دوستانه نزدیک با همسایه خود را داشته باشد.

کد خبر 749469

دیگر خبرها

  • وقتی مصاف حق و باطل ملاک تنفر و محبوبیت در جهان می‌شود
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان
  • تراکتور فردا سرمربی خود را معرفی می‌کند!
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو
  • روایت جالب وحید شمسایی از روز پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی (فیلم)
  • بازیگران «نون خ 5» با مخاطبان گفتگو کردند
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی درباره حکم دادگاه لاهه
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی برای جلوگیری از صدور حکم ضدسران تل‌آویو
  • تلاش لابی‌های صهیونیستی برای جلوگیر از صدور حکم ضدسران تل‌آویو
  • اسرائیل در قبال حماس کوتاه آمد؟