Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@15:20:12 GMT

مرز مسافری ایران-ترکیه ایزوله شد

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۹۴۳۷۲

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از ممنوعیت خروج ایرانی‌ها از مرز زمینی با ترکیه خبر داد. ناطقان: جواد هدایتی درباره مسدود شدن مرزهای کشور گفت: با توجه به شیوع سویه اومیکرون در کشور، ستاد ملی مقابله با کرونا دو گروه مصوبه داشت که به سازمان راهداری ابلاغ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در قدم اول، ممنوعیت ورود به کشور برای مسافران ورودی از کشورهای آفریقایی بود که سویه اومیکرون از ۸ کشور آفریقایی شروع شد و ورود اتباع این کشورهای آفریقایی به کشور ممنوع اعلام شد.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: در قدم دوم، ورود اتباع ایرانی مقیم کشورهای آفریقایی مذکور به داخل کشورمان بود که ستاد ملی مقابله با کرونا تصویب کرد ایرانیان مقیم کشورهای آفریقایی که بخواهند به ایران برگردند باید دو دوز واکسن تزریق کرده و تست پی سی آر ۳۶ و ۷۲ ساعته همراه داشته باشند.

وی تصریح کرد: اگر اتباع ایرانی که بخواهند از آفریقا وارد کشور شوند، علائم بیماری داشته باشند، باید دو هفته قرنطینه شوند ولی ورود اتباع خارجی اعم از آنهایی که تبعیت کشورهای آفریقایی را داشته باشند یا اینکه تبعه کشور دیگری باشند اما در این کشورهای آفریقایی اقامت داشته اند، به ایران، ممنوع است.

هدایتی یادآور شد: در قدم بعدی وزارت بهداشت ۴ کشور اروپایی که سویه اومیکرون در آنها شیوع داشته را پایش و ممنوعیت ورود آنها را ابلاغ کرد که ورود اتباع انگلیس، فرانسه دانمارک و نروژ بود؛ آن دسته از اتباع ایرانی هم که از این کشورهای اروپایی به ایران سفر می‌کنند، باید دو دوز واکسن را زده و تست پی سی آر همراه داشته باشند؛ اگر هم علائمی نشان دهند، باید دو هفته به قرنطینه بروند.

وی درباره مرزهای زمینی خروجی هم گفت: خروج اتباع ایرانی در قالب گردشگری به ترکیه ممنوع شده و فقط تحت عنوان گروه‌های ۷ گانه ای که در ابتدای شیوع کرونا تصمیم گیری شد که مجاز به تردد هستند، در حال حاضر هم مجدداً بر اساس تصویب ستاد ملی مقابله با کرونا، همین گروه‌ها امکان خروج از کشور به سمت ترکیه را دارند که شامل دانشجویان، دو تابعیتی‌ها، دیپلمات‌ها، سرمایه گذاران و موارد مشابه آن می‌شود.

مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بیان کرد: برای سایر مرزها هم اعلام شده که آماده باش بمانند تا بر اساس تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا یا ستاد استانی مقابله با کرونا که پیرو رصد و پایش مرزها انجام می‌شود، نسبت به ممنوعیت تردد از مرزها اقدام کنند.

وی درباره ورود اتباع افغانستانی و پاکستانی هم تأکید کرد: ممنوعیت یا محدود کردن تردد اتباع کشورهای همسایه شرقی کشورمان نیز ذیل مصوبات ستادهای مقابله با کرونای استان‌های هم مرز با این دو کشور قرار می‌گیرد. هنوز ستاد ملی مقابله برای سایر کشورها مصوبه‌ای نداشته و صرفاً برای تردد به ترکیه تصمیم گیری کرده است.

به گفته هدایتی، در مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، تصمیمی درباره ممنوعیت ورود اتباع ترکیه به ایران اتخاذ نشده و صرفاً خروج ایرانی‌ها از مرز به سمت ترکیه ممنوع اعلام شده است.

وی با تأکید بر اینکه عراق ویزای زیارتی عتبات برای زائران ایرانی صادر نمی‌کند، گفت: فعلاً ایرانی‌ها فقط می‌توانند هوایی و بدون نیاز به ویزا به زیارت عتبات عالیات بروند.

هدایتی درباره تردد ناوگان تجاری از مرزها اظهار کرد: صرفاً تردد کامیون‌ها به روال سابق است و بر اساس شرایط هر کشور، غربالگری‌ها شامل تزریق دو دوز واکسن یا همراه داشتن تست منفی پی سی آر کنترل و تردد انجام می‌شود. منبع: مهر برچسب ها: مرز مسافری ، ایران ، ترکیه ، ایزوله

منبع: ناطقان

کلیدواژه: مرز مسافری ایران ترکیه ایزوله ستاد ملی مقابله با کرونا کشورهای آفریقایی سازمان راهداری اتباع ایرانی داشته باشند ورود اتباع حمل و نقل باید دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۴۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد

سیدمحمدصادق قنادزاده، معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اهمیت تجارت با قاره آفریقا،  در نشست خبری گفت: بی‌شماری فرصت‌های ناشناخته تجاری در این قاره بر همه تجار مسلم شده است؛ به بیان دیگر این ذهنیت وجود دارد که آینده تجارت دنیا در آفریقا رقم خواهد خورد.

او با تاکید بر اینکه ملت و دولت‌های آفریقایی با ایران زاویه سیاسی ندارند، تصریح کرد: از بعد تجارت عقلانی، افزایش حجم مبادلات تجاری با کشورهای آفریقایی یک امر مسلم است همچنین مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری بر توسعه روابط تجاری و اقدامات ویژه با کشورهای آفریقایی تاکیدات ویژه دارند، در حالی که تجارت ایران با کشورهای این قاره در 4 دهه اخیر به محاق رفته است؛ از این‌رو در تلاشیم که غفلت از این بازارها را پوشش بدهیم.

قنادزاده بیان کرد:یکی از اهداف برگزاری دومین اجلاس بین‌ا‌لمللی ایران و آفریقا به نوعی شناخت توانمندی‌های صادراتی ایران است.

معاون سازمان توسعه تجارت ادامه داد:تراز تجاری کشورهای آفریقایی با سایر کشورها متوازن است، یکی دیگر از اهداف اجلاس این است که علاوه بر تامین نیازمندی‌های ایران از این قاره به نوعی توازن تجاری را متقارن و به هم نزدیک کنیم.

به گفته این مقام مسئول،تجارت ایران با این قاره بر صادرات چند کالا ویژه متمرکز است از این‌رو روند صادرات با این کشورها نوسان دارد. اما تردیدی نیست که ظرفیت تجارت دوجانبه می‌تواند به ده‌ها میلیارد دلار برسد. در حال حاضر کفه تجارت یک طرفه است، به همین دلیل چندان عدد مراودات تجاری بالا نمی‌رود، به عنوان نمونه تجارت امسال ایران با کشورهای آفریقایی یک و یک دهم درصد بود که سهم ایران از این تجارت یک درصد بود و سهم آفریقایی بسیار ناچیز بود.

قنادزاده ادامه داد: هدف‌گذاری‌های برای دنبال کردن کشت فراسرزمینی از سوی  کمیته تخصصی کشت فراسرزمینی وزارت کشاورزی، انجام شده است و امیدواریم که در حاشیه اجلاس با وزرای کشاوزری کشورهای آفریقایی در این زمینه به نتایج مطلوب برسیم.

معاون ارتقای کسب و کارهای بین‌المللی سازمان توسعه تجارت در خصوص تشریح دومین اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا گفت: این رویداد در فضایی برای برگزاری بیش از ۱۵۰ نشست رو در روی تجاری برای بخش خصوصی ایجاد کردیم.

او افزود: در حوزه آفریقا ضعف شناخت نسبت به پتانسیل‌های تجاری وجود دارد همچنین آفریقا سرزمین فرصت‌هاست و تلاش این است در دولت سیزدهم با دیپلماسی اقتصادی و سیاسی روابط تجاری دو کشور توسعه یابد.

قنادزاده تصریح کرد:در حوزه‌های معدنی، کشاورزی، تامین نهاده‌ها، تامین مواد اولیه، کشت فراسرزمینی ، نفت و پتروشیمی، عمران و خدمات فنی و مهندسی، تجهیزات پزشکی و دار‌و پتانسیل همکاری و سرمایه‌گذاری مشترک وجود دارد، 

به گفته ضیغمی،زیرساخت‌های حمل و نقل و ترانزیت با آفریقا در حال ارتقا است همچنین در مورد روابط بانکی و پولی و تضامین اقداماتی در دست اجراست.

 او گفت: آمار واقعی تجارت با آفریقا بسیار بیشتر از آمارهای موجود است همچنین، هدف ما ظرفیت‌سازی و ریل‌گذاری برای افزایش تجارت بخش خصوصی است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا
  • روسیه:مخالف استفاده از تحریم جهت مداخله در کشورهای آفریقایی هستیم
  • رسانه عبری زبان: کشورهای عربی مانع تلاش ترکیه برای ورود به پرونده غزه شدند
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد