Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه پروژه جمع‌آوری گازهای مشعل در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب طی مراسمی با حضور مدیرکل اچ‌اس‌ئی و پدافندغیرعامل وزارت نفت، مدیرکل محیط ‌زیست خوزستان و مدیران ارشد مناطق نفت‌خیز جنوب رونمایی شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، در این آیین که امروز (یکشنبه، پنجم دی‌ماه) برگزارشد، از پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل واحدهای بهره‌برداری مارون ۶، منصوری و مارون-۳ رونمایی شد که با هدف جلوگیری از سوزاندن ۱۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ میلیارد فوت مکعب گاز در سال اجرا شده است.

پروژه جمع‌آوری گازهای همراه مشعل واحد بهره‌برداری مارون ۶، طی قراردادی پنج‌ساله به شرکت ساخت تجهیزات گاز تامکار واگذار شده است تا این شرکت روزانه ۱۴ میلیون فوت مکعب گاز مشعل را از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب خریداری کند و برای استفاده در دیگر فرآیندهای صنعتی، فرآورش و به استفاده برساند.

پروژه بازیابی گازهای ارسالی به مشعل واحد بهره‌برداری مارون ۳ نیز طی قراردادی پنج‌ساله به شرکت هیربد نیرو واگذار شده است تا با سرمایه‌گذاری ۸ میلیون دلاری، روزانه ۱۲ میلیون فوت مکعب گازهای مشعل این واحد را جمع‌آوری کند.

پروژه بازیابی گازهای ارسالی به مشعل واحد بهره‌برداری منصوری نیز که در آستانه بهره‌برداری است طی قرادادی پنج‌ساله از سوی  شرکت هیربد نیرو اجرا شد که با سرمایه‌گذاری ۹ میلیون دلاری، جمع آوری روزانه ۷ میلیون فوت مکعب را هدف‌گذاری کرده است.

سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد دلاری وزارت نفت در جمع‌آوری گازهای همراه

مظاهر انصاری، مدیرکل اچ‌اس‌ئی و پدافندغیرعامل وزارت نفت در این آیین از سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد دلاری این وزارتخانه برای پروژه‌های جمع‌آوری‌گازهای همراه نفت خبر داد و گفت: اختصاص این رقم اعتبار نشان از اهتمام و توجه وزارت نفت به مسائل محیط زیستی این منطقه دارد.

وی اظهار کرد: با اجرای این پروژه‌ها از سوزانده شدن سالانه ۹ میلیارد مترمکعب گازهای همراه نفت و رها شدن سالانه ۳۳ میلیون تن دی‌اکسید کربن جلوگیری می‌شود که این رقم معادل سه تا چهار درصد کل تولید دی‌اکسید کربن کشور است که از این نظر کار بسیار بزرگی به شمار می‌آید.

مدیرکل اچ‌اس‌ئی و پدافندغیرعامل وزارت نفت افزود: تعدادی از این پروژه‌ها کوتاه‌مدت و تعدادی بلندمدت هستند که امیدواریم همه آنها تا پایان سال ۱۴۰۴ تکمیل شوند و برگ زرین دیگری در کارنامه افتخارات وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران ثبت شود.

انصاری با اشاره به سیاست‌های جدید این وزارتخانه در زمینه محیط زیست گفت: وزارت نفت برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بسته‌های پیشنهادی تازه برای کارهای نوآورانه و خلاقانه در نظر گرفته است.

وی افزود: پروژه‌های محیط زیست در زمینه مسئولیت‌ اجتماعی است و ما موظف و مسئولیم در جایی که زندگی می‌کنیم به مسائل محیط زیستی توجه داشته باشیم.

مدیرکل اچ‌اس‌ئی و پدافندغیرعامل وزارت نفت، رعایت اصل توسعه متوازن را در فعالیت‌های صنعت نفت یادآور شد و گفت: در طرح‌های توسعه باید برنامه‌ریزی داشت و بدون آن با مشکل روبه‌رو خواهیم شد و درصورتی‌که برنامه‌ریزی وجود داشته باشد به توسعه پایدار خواهیم رسید و محیط زیست آسیب نخواهد دید.

اجرای پروژه‌های محیط زیستی برای تکمیل زنجیره ارزش

علیرضا دانشی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب نیز در این آیین با بیان اینکه پروژه‌های محیط زیستی در این شرکت با هدف تکمیل زنجیره ارزش اجرا می‌شوند، اظهار کرد: پروژه‌ای که امروز افتتاح شد یکی از پروژه‌های با ارزش محیط زیستی است که انجام چنین پروژه‌هایی باید از دیرباز انجام می‌شد هرچند شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب پروژه‌های پرشماری را در این بخش انجام داده است.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد گازهای مشعل جمع‌آوری شده است و تلاش ما اکنون برای جمع‌آوری گازهای مشعل باقی مانده است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بیان کرد: در فصل نو مدیریت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب چه در حوزه مالی و چه در حوزه محیط زیستی، تلاش‌های ما برای تکمیل زنجیره ارزش خواهد بود.

دانشی ادامه داد: با ویژگی‌هایی که صنعت نفت دارد تحریم و نبود سرمایه نباید مانعی برای انجام چنین پروژه‌هایی باشند و می‌توان با ابتکار عمل و مدیریت صحیح وضع کنونی را بهبود بخشید.

وی با اشاره به ضرورت وجود مشعل گفت: وجود مشعل برای تأسیسات نفت و گاز اجتناب‌ناپذیر است و برای اطمینان از عملکرد یک سیستم فنی، به‌ویژه در زمان تعمیرات اساسی و قطع برق ضروری است اما باید برای همین موارد هم فکر و ایده جدید داشت.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به پروژه‌های دیگر برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: اکنون روزانه ۶۰۰ میلیون فوت مکعب گاز مناطق گچساران و آغاجاری با ارسال به پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج فارس جمع آوری می‌شود و در مناطق کارون و بخشی هم از مارون نیز برای جمع آوری روزانه ۲۵۰ میلیون فوت مکعب گاز پروژه داریم.

دانشی در پایان گفت: مزیت مهم این طرح‌ها این است که افزون بر جمع آوری گازهای همراه، صرفه اقتصادی و سودآوری برای کشور نیز دارد و همکاران ما باید برای حلقه‌های تکمیلی برنامه‌ریزی کنند تا بتوانیم صنعت نفت پاکی را در آینده شاهد باشیم.

منبع: شانا

کلیدواژه: جمع آوری گازهای همراه نفت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گازهای مشعل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب جمع آوری گازهای همراه جمع آوری گازهای مشعل میلیون فوت مکعب گاز بهره برداری محیط زیستی مشعل واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) مرگ جوجه‌ پنگوئن‌های امپراتور در پی ذوب بی‌سابقه یخ در قطب جنوب

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

پژوهشگران مرکز بریتانیایی نظارت بر قطب جنوب گفتند تحت تأثیر کاهش بی‌سابقه وسعت لایه‌های یخبندان دریا‌های جنوبگان در سال ۲۰۲۳، تولید مثل پنگوئن‌های امپراتور ساکن این مناطق به میزان حدود یک پنجم کاهش یافته است.

به گزارش فرارو، پنگوئن‌های امپراتور، پرجمعیت‌ترین گونه از این پرندگان و یکی از دو گونه پنگوئن ساکن جنوبگان هستند و برای تخم‌گذاری و پرورش جوجه‌های خود به لایه‌های یخبندان پیوسته به ساحل نیاز دارند.

پیتر فرتول، از پژوهشگران مرکز بریتانیایی نظارت بر قطب جنوب که با استفاده از ماهواره حیات وحش در این مناطق را بررسی می‌کند گفت: ورود زودهنگام جوجه‌های نورس به آب دریا باعث مرگ آن‌ها به دلیل یخ زدن یا غرق شدن شده است.

این کارشناس خاطرنشان کرد که احتمالاً چندین دسته بزرگ از پنگوئن‌های امپراتور که در سال ۲۰۲۲ تحت تأثیر قرار گرفته بودند محل تخم‌گذاری و پرورش جوجه‌های خود را تغییر داده‌اند. برخی از آن‌ها به مناطق جنوبی‌تر مهاجرت کرده که لایه‌های یخبندان بهتری دارند

روز ۲۵ آوریل، ششم اردیبهشت، روز جهانی پنگوئن است. این روز به ابتکار ایستگاه پژوهشی آمریکایی مک مودرو در جزیره راس، واقع در نزدیکی جنوبگان، نام‌گذاری شده است. مناسبت آن شروع دوره مهاجرت پنگوئن‌های آدلی به سمت قطب جنوب در همین روز است.

دیگر خبرها

  • حضور سرزده ماسک در چین | تسلای خودران در چین؟
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • مثلث برمودای ایران کجاست؟
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد
  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • (ویدئو) مرگ جوجه‌ پنگوئن‌های امپراتور در پی ذوب بی‌سابقه یخ در قطب جنوب
  • مهمترین فاکتورها برای تهیه لوله گازی چیست ؟
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس