Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، حمیدرضا طیبی روز یکشنبه در حاشیه آیین افتتاح ''نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی'' که با حضور محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: تولید پیشرفته‌ترین فناوری ها در ایران برای ما آسان شده است اما استفاده از این فناوری‌ها بسیار سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مجلس شورای اسلامی توقع داریم که حمایت ها و نظارت های لازم را در زمینه استفاده از فناوری های داخلی به عمل آورد.

وی با بیان اینکه توسعه فرهنگی، علم و فناوری و آموزش های مهارتی از زیرساخت های اساسی و اصلی پیشرفت هر کشور هستند، افزود: مدعی هستیم که توانایی رسیدن به دانش طراحی و ساخت برخی قطعات قطار سریع سیر با سرعتی معادل ۳۰۰ کیلومتر را طی یک سال داریم.

رییس جهاد دانشگاهی اظهار داشت: ما مدعی شدیم که می توانیم دکل ها و مته های حفاری را بسازیم و این کار را انجام دادیم. نهاد جهاد دانشگاهی همچنین تصمیم گرفت که در حوزه های فرهنگی، علمی و فناوری و آموزش های مهارتی توان کشور را بومی سازی کند و در این زمینه هم به موفقیت های بزرگی دست یافت.

به گزارش ایرنا، نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰ که به منظور معرفی و آشنایی بیشتر مدیران اجرایی و صنایع بزرگ با توانمندی‌های این نهاد برپا شده است، از صبح امروز یکشنبه ۵ دی ماه آغاز به کار کرده و تا پنجشنبه ۹ دی ماه ادامه خواهد داشت.

این نمایشگاه، ظهر امروز با حضور محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی در بوستان گفت وگو افتتاح شد. 

رییس مجلس با حضور در غرفه‌های مختلف این نمایشگاه، با توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف آشنا شد.

رییس جهاد دانشگاهی اسفند ماه سال گذشته از دستیابی به تکنولوژی پایه راه اندازی قطارهای پرسرعت خبر داد و گفت: هم اکنون در دنیا از قطارهایی با حداقل سرعت ۳۰۰ کیلومتر در ساعت استفاده می شود که راه اندازی این قطارها مستلزم دستیابی به فناوری های لازم در زمینه زیرساخت و ناوگان است.

وی نبود آزمایشگاه جامع در ایران را که مرجع ملی کیفیت و استانداردسازی قطعات و ماشین های پرسرعت باشد، به عنوان یک نقطه ضعف در جلب اعتماد سفارش دهنده محصولات دانست.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی شرکت دانش بنیان جهاد دانشگاهی افتتاح نمایشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شرکت دانش بنیان جهاد دانشگاهی مجلس شورای اسلامی شرکت دانش بنیان جهاد دانشگاهی افتتاح نمایشگاه مجلس شورای اسلامی جهاد دانشگاهی توانمندی ها فناوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، در این نشست افشین کسالائی در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیازهای تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محورهای اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه  مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترسازها ( ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند اهتمام ویژه
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه