Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان در آیین رونمایی از پروژه‌های محیط زیستی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: شرکت نفت و گاز اروندان، حدود ۳۷ درصد گازهای گلخانه‌ای استان خوزستان را منتشر می‌کند که این درصد، قابل توجه است و هنوز عقب افتادگی‌های زیادی را در این زمینه داریم.

محمدجواد اشرفی در آیین رونمایی از پروژه‌های محیط زیستی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب جهت جلوگیری از سوزاندن ۱۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ میلیارد فوت مکعب گاز همراه با نفت در سال، که امروز (۵ دی ماه) در منطقه عملیاتی شرکت نفت مارون برگزار شد، اظهار کرد: جمع‌آوری گازهای مشعل در تاسیسات نفتی از دو بعد اقتصادی و محیط زیستی دارای اهمیت بسیاری هستند. از نظر اقتصادی، ثروت ملی با سوزاندن این گازها به هدر می‌رود و از سوی دیگر، این سرمایه در مدار تولید قرار نمی‌گیرد و صنعت نفت ما را در رقابت با صنعت نفت کشورهای دیگر دچار مشکل کرده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بازگشت این گازها به چرخه تولید می‌تواند ارزش اقتصادی خوبی برای پتروشیمی‌ها داشته باشد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان ادامه داد: در این زمینه، از سال ۹۶ پروژه‌هایی آغاز شد و این طرح‌ها در سال ۹۹ با راه‌اندازی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس که در مقیاس جهانی دارای ارزش و اهمیت است، به اوج خود رسید.

اشرفی عنوان کرد: امروز نیز با افتتاح این پروژه‌ها از ورود و انتشار ۴۴ میلیون فوت مکعب گاز در جَو و اثرات منفی‌ای که بر محیط زیست داشت، جلوگیری می‌شود.

وی عنوان کرد: در نتیجه انتشار گازهای همراه در شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب و شرکت نفت و گاز اروندان، حدود ۲.۷ درصد گازهای گلخانه‌ای در جَو منتشر می‌شود که عدد قابل توجهی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان ادامه داد :شرکت نفت و گاز اروندان، حدود ۳۷ درصد گازهای گلخانه‌ای استان خوزستان را منتشر می‌کند که این درصد، قابل توجه است و هنوز عقب‌افتادگی‌های زیادی را در این زمینه داریم.

اشرفی گفت: در ماه‌های پایانی برنامه ششم هستیم اما به دلایل مختلف و از جمله تحریم‌ها، تلاش خوبی در این زمینه صورت نگرفت و به عبارتی رشد خوبی در این زمینه انجام نشد.

وی بیان کرد: باید با بهره‌گیری از شرکت‌های خصوصی بزرگ داخلی، دیپلماسی محیط زیستی و بهره‌گیری از فرصت‌ها و مشوق‌های بین المللی که ایجادشده، نگاه خود را تغییر دهیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان اینکه می‌توانیم با استفاده از انتقال تکنولوژی و فناوری‌ها در راستای کاهش مشکلات محیط زیستی اقدام کنیم، اظهار کرد: در معاهده پاریس، مقرر شد تا جمهوری اسلامی ایران تا سال ۲۰۳۰، ۴ درصد از گازهای گلخانه‌ای خود را کاهش دهد البته این موضوع تا کنون به دستگاه‌های اجرایی کشور ابلاغ نشده است.

اشرفی گفت: ما بر اساس آموزه‌های دینی و سیاست‌های کلی نظام مکلف به رعایت مسائل زیست محیطی هستیم و فارغ از تصمیماتی که در خارج از کشور گرفته می‌شود، باید بتوانیم مشکلات محیط‌زیستی را برطرف کنیم.

وی افزود: اگر بتوانیم از تسهیلاتی که بانک‌های جهانی برای مسائل و مشکلات محیط زیستی در نظر می‌گیرند، بهره‌ ببریم، می‌توانیم به کاهش ۴ درصدی گازهای گلخانه‌ای برسیم و شاهد کاهش آسیب‌های زیست محیطی باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان انتشار گازهای گلخانه ای نفت و گاز محیط زیست مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان درصد گازهای گلخانه ای محیط زیستی پروژه ها شرکت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۴۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، آقای خبیر ۱۲ سال است که پرندگان را از بازار پرنده فروشان در شیراز خریداری می کند و به محیط زیستشان باز می‌گرداند.

او معتقد است پرنده نباید در قفس باشد آنها را به جای دور از دسترس انسان‌ها می‌برد و آزاد می‌کند.
این دوستدار محیط زیست می‌گوید: سال‌هاست با طبیعت مانوس است و آزاد کردن پرندگان نشانه دوستی و مهربانی او به طبیعت است.
آقای خبیر علاقه و احترامش به محیط زیست را به فرزندانش هم آموخته است، پسر او گاهی با پدر همراه می‌شود و آنها علاوه بر آزادی پرندگان با جمع آوری زباله‌ها، دامن طبیعت را پاک می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • حداقل چند درصد اقتصاد جهان وابسته به ذخایر ژنتیکی است؟
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست