Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@21:03:50 GMT

وضعیت گونه‌های حیات وحش کشور مساعد نیست

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۹۵۴۳۰

وضعیت گونه‌های حیات وحش کشور مساعد نیست

‌معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست گفت، وضعیت گونه‌های حیات وحش کشور مساعد نیست.

به گزارش ایمنا به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی و پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار با رویکرد ارائه راه حل‌های نوآورانه و دانش محور برای ارزیابی، پایش و نظارت در مدیریت مناطق چهارگانه با هدف رفع مشکلات محیط زیستی موجود در بوم‌سازگان‌های طبیعی و تنوع زیستی کشور به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون محیط‌زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه پژوهش می‌تواند ما را در بخش محیط‌زیست طبیعی و تنوع زیستی یاری کند، افزود: معاونت محیط‌زیست طبیعی می‌تواند تمام امکانات خود را برای انجام طرح‌های پژوهشی در اختیار پژوهشکده محیط‌زیست و توسعه پایدار قرار دهد.

حسن اکبری با بیان اینکه وضعیت گونه‌های حیات وحش کشور مساعد نیست، تصریح کرد: با توجه به رسالت و وظایفی که در حوزه محیط‌زیست طبیعی داریم، برای جلوگیری از انقراض گونه‌ها نیاز است بخشی از اعتبارات را به حوزه اجرایی اختصاص دهیم تا بتوانیم موانع را رفع کنیم و بخشی دیگر را به حوزه پژوهش اختصاص دهیم، تا برای رسیدن به راه حل‌های لازم در جهت حفظ گونه‌های جانوری و گیاهی کشور هزینه شود.

رئیس پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار نیز در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با بیان اینکه پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار نقش بازوی علمی و پژوهشی سازمان را دارد، گفت: مأموریت داریم تا معضلات و مشکلات حوزه‌های مختلف سازمان حفاظت محیط زیست را اخذ و با استفاده از ظرفیت‌های پژوهشکده، بخشی از این مشکلات را با تحقیق و پژوهش حل کنیم.

روانبخش شیردم اظهار کرد: همه تلاش خود را می‌کنیم تا با همکاری و پتانسیل موجود در معاونت محیط زیست طبیعی بتوانیم محورهای این تفاهم نامه را عملیاتی کنیم.

وی گفت: رویکرد پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار، یک رویکرد همکاری محور است جهت رفع نیازهای سازمان حفاظت محیط زیست و ما آمادگی داریم تا در حوزه‌های مختلف با توجه به توانمان چالش‌ها و معضلات محیط زیستی را از طریق پژوهش شناسایی و رفع کنیم.

کد خبر 544562

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست وضعیت گونه های حیات وحش کشور گونه های حیات وحش کشور محيط زيست شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۵۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف سلاح عجیب از شکارچیان حیات وحش/ عکس

به گزارش خبرآنلاین؛محمد امین حسینی، رئیس محیط زیست گچساران، با اعلام این خبر افزود: این شکارچیان از یک هفته گذشته تاکنون از سوی محیط بانان در گچساران شناسایی و دستگیر شدند.

همشهری در خبری نوشت:وی تصریح کرد: از این شکارچیان متخلف ۲۹ قطعه لاشه کبک و پنج قبضه سلاح شکاری ساچمه زنی و بادی کشف شد.

حسینی جریمه شکار غیرمجاز هر قطعه کبک با توجه به نوع جنسیت از سه میلیون تا ۹ میلیون ریال ذکر کرد.

وی گفت: کبک، تیهو ، گرگ، خرس، کل و بز از مهمترین گونه های حیات وحش در زیستگاه های حیات وحش گچساران است.

حسینی از مردم و دوستداران محیط زیست خواست هرگونه موارد زیست محیطی را محیط بانان و یا به سامانه ارتباطی مردمی ۱۵۴۰گزارش دهند.

کشف لاشه ۲ راس کل وحشی

مسئول روابط عمومی محیط زیست گچساران نیز اظهار کرد: همچنین در این مدت با هماهنگی دادستان و همکاری پلیس اطلاعات انتظامی لاشه ۲ راس کل وحشی در منزل شحصی از اهالی روستاهای گچساران کشف شد.

داوود حبیبی گفت: پرونده متخلفان برای بررسی و صدور حکم تحویل مراجع قضایی این شهرستان شد.

وی ابراز کرد: ماموران یگان حفاظت محیط زیست بطور شبانه روزی در مناطق تحت مدیریت و آزاد شهرستان حضور دارد و با متخلفان زیست محیطی بدون اغماض طبق قانون برخورد خواهد گرد.

شهرستان گچساران ۵۲ هزار هکتار منطقه حفاظت شده دارد .

کوه خامی کوه سرخ و کوه دیل جزو مناطق حفاظت شده شهرستان گچساران محسوب می شوند که ۱۱ نفر محیط بان از آنها محافظت می کنند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903989

دیگر خبرها

  • مشاهده خرس قهوه‌ای و ۲ توله‌اش در اقلید + ویدئو
  • مشاهده یک خرس قهوه‌ای و ۲ توله‌اش در اقلید +فیلم
  • مشاهده یک خرس قهوه‌ای و ۲ توله اش در اقلید
  • سلاجقه: بررسی وضعیت معدن «کامو» در اولین فرصت / وزیر صمت پای کار است +فیلم
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • کشف سلاح عجیب از شکارچیان حیات وحش/ عکس
  • هشت شکارچی متخلف حیات وحش گچساران دستگیر شدند
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • ادامه تورهای گردشگری‌ طبیعی به محیط زیست آسیب می‌رساند
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق