Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمدرضا پور ابراهیمی داورانی با تشریح نشست امروز-یکشنبه-کمیسیون متبوع خود گفت: در نشست امروز کمیسیون گزارشی در زمینه وضعیت واگذاری‌ها طی سال‌های اخیر، چالش‌ها و پیشنهادات برنامه‌ای ارائه شد.

به گزارش ایرنا، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: هدف ما این است که بتوانیم چارچوب جامعی در زمینه ساماندهی کاهش سهم دولت در اقتصاد را از طریق ظرفیت‌های خصوصی‌سازی پیگیری کنیم، بر اساس گزارش ارائه شده در نشست امروز کمیسیون اقتصادی، اهداف پیش‌بینی شده سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورابراهیمی با تاکید بر اینکه بخشی از واگذاری‌ها، جابجایی بین وزارتخانه‌ای بود، عنوان کرد: تنها در مجموعه مالکیتی شرکت‌ها جابجایی شکل گرفته و اساسا تصمیم خاصی در بهبود عملکرد، تولید و شرایط اقتصادی بنگاه‌های اقتصادی شاهد نیستیم.

وی با اشاره به اینکه سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی اهداف و شاخص‌های بسیار مهم و خوبی داشته است، ادامه داد: نشست مشترکی در کمیسیون اقتصادی با حضور رئیس سازمان خصوصی‌سازی، رئیس سازمان اموال تملیکی، خزانه‌دار کل کشور، مجموعه وزارت اقتصاد، وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود تا بر اساس آسیب شناسی ها شده، ساختار جدیدی در حوزه خصوصی سازی تدوین شود.

نماینده مردم کرمان با بیان اینکه مدیریت دارایی‌های دولت از مهم‌ترین سر فصل‌های خصوصی سازی است، تصریح کرد:  واگذاری سهام شرکت‌ها، اموال دولت، مجوزها و مولد سازی دارای‌های دولت باید در دستور کار قرار بگیرد زیرا برای اقتصاد کشور ظرفیت سازی می‌کند.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام دولت در اختیار سازمان برنامه و بودجه است، عنوان کرد: بر اساس برآورد انجام شده بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان از اموال دولت بلاتکلیف است، لایحه دولت در زمینه مشارکت عمومی - خصوصی هم اجرایی نشده است.

وی با تاکید بر اینکه باید زمینه برای ایجاد تحولات ساختاری فراهم شود، عنوان کرد: احکام باید به قدری جامع باشند تا در حوزه نظارتی نیاز به لغو اقدامات گذشته وجود نداشته باشد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: امیدوارم نشست مشترکی که در آینده برگزار می‌شود گام بلندی برای بهبود شرایط، کاهش سهم دولت در اقتصاد، رویکرد مولدسازی و امکان ایجاد ظرفیت‌ها برای بخش خصوصی در مسیر توانمندسازی اقتصاد کشور باشد.

 
 
  
  
 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۵۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد

ایسنا/کردستان معاون و نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، گفت: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت های زیادی برای جامعه داشته است.

مهرداد عظیمی امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت) در مراسم گرامیداشت هفته کارگر در مجتمع فجر سنندج، با اشاره به اینکه کردستان، برگ های زرین تاریخ کشور را به خود اختصاص داده و نقش مهم مردمان این دیار در پایداری انقلاب بی بدیل است، اظهار کرد: نیروی انسانی درخشان مهمترین ظرفیت استان کردستان علاوه بر ظرفیت‌های خدادادی است.

وی معرفی درست و به جای ظرفیت های انسانی استان را رسالت مهم رسانه های استان ذکر کرد و افزود: ظرفیت های برجسته کردستان و آیین های سنتی این دیار در این برهه زمانی به همت دولت به بالاترین جایگاه خود رسیده و به همگان معرفی شده است.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تبریک هفته کارگر، عنوان کرد: کارگران مجاهدان عرصه اقتصادی هستند و در شرایطی که دشمنان در صدد تنگ کردن عرصه اقتصادی به مردم هستند، رهبر معظم انقلاب شعار سال را بر پایه اقتصادی انتخاب کرده و مشارکت مردم را مبنای تحقق آن قرارداده است.

وی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، ادامه داد: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت‌های زیادی برای جامعه داشته است.

عظیمی، توجه به کارگران به ویژه کارگران ساختمانی اعلام کرد که دولت مکلف شد که بخشی از اعتبارات عمرانی سالانه دستگاه های اجرایی تحت عنوان تملک دارایی را صرف آموزش مهارت کارگران کنند و این امر از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی، کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود و در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد