Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور ونزوئلا در گفت‌وگو با «المیادین» اظهار کرد مردم ونزوئلا در برابر حملات وحشیانه امپریالیسم آمریکا و متحدانش مقاومت کرده‌اند و اکنون در مورد روابط با برخی کشورها از جمله ایران و سوریه صحبت می‌کنند.

به گزارش ایسنا، «نیکولاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا اظهار داشت که کشورش در نتیجه کار مستمر شاهد روند بهبود اقتصادی است و سال 2021 اولین سالی است که کشورش از آغاز تحریم‌های امپریالیسم آمریکا، رشد اقتصادی به ثبت رسانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مادورو گفت: نه تنها مقاومت کردیم، بلکه تأکید کردیم که بر اساس کار گروهی باید پیشرفت کنیم. بر این اساس ونزوئلا به تدریج در حال پیشرفت واقعی اقتصادی است و می‌خواهد بر اساس کار جمعی و گروهی و با فعال کردن همه بخش‌های اقتصادی پیشرفت کند.

وی گفت: من به عنوان رئیس جمهور باید در حد این ملت قهرمان می‌بودم. فیدل کاسترو، رئیس فقید کوبا به رئیس جمهور چاوز می‌گفت که انسان باید در هر شرایطی مبارزه کند و معتقد بود که باید تا آخرین نفس مبارزه کرد. ما مردمی هستیم که در برابر حملات امپریالیسم آمریکا و متحدانش در جهان مقاومت کرده‌ایم.

رئیس جمهور ونزوئلا که با شبکه المیادین گفت‌وگو می‌کرد، افزود: خوان گوایدو رهبر مخالفان، نوعی «فرانکنشتاین» سیاسی است که شکست خورد. امپریالیسم هم معتقد است که ونزوئلا متعلق به آن است و از طریق سبک استعماری خود می‌تواند رئیس‌جمهوری را منصوب کند. باید امپریالیسم و ​​فرانکشتاین آنها را در باتلاق رها کرد.

رئیس جمهور ونزوئلا در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با المیادین به موضوع فلسطین اشاره کرد و گفت: هیچ کس در جهان وجود ندارد که از ما بخواهد تا دست از فلسطین برداریم. فلسطین جایگاه بسیار والایی دارد و جنایتکاران تمامی این جنایاتی که در حق ملت فلسطین انجام می‌دهند، روزی باید تاوان آن را بدهند.

وی ادامه داد: حمایت من از فلسطین همه جانبه است و تا ابد ادامه خواهد داشت. ما از جهانیان می‌خواهیم که فلسطین را به حال خود رها نکنند. جنایات اسرائیل علیه مردم فلسطین بی سابقه است و قتل زنان و کودکان غیر قابل توصیف است.

مادورو با تاکید بر اینکه فلسطین مستحق حمایت مستحکم و شجاعانه حاکمان کل جهان است، گفت: فلسطین فریاد کمک می‌زند. فلسطین از شما می‌خواهد که از آن حمایت کنید، زیرا هر روز در معرض جنایات و کشتار جوانان است.

رئیس جمهور ونزوئلا در بخش دیگری از این مصاحبه به روابط ونزوئلا و سوریه اشاره کرد و بشار اسد، رئیس جمهور سوریه  را «مردی شجاع، قهرمان و مبارز» خواند. وی گفت: سرنوشت (سوریه) این بود که یک جنگ تروریستی را تحمل کند.

وی افزود: مردم سوریه در طول 11 سال گذشته رنج‌های زیادی را متحمل شده‌اند و آنها می‌دانند که چگونه استقامت کنند و چگونه پیروز شوند. ارتش سوریه به همراه مردم سوریه و بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در این کشور قیام خواهند کرد. سوریه دوباره و به طور کامل آزاد خواهد شد.

مادورو تأکید کرد که جهان عرب و کل جهان از چگونگی احیای سوریه در سال‌های آینده شگفت‌زده خواهند شد.

مادورو در ادامه به روابط خوب کشورش با ایران اشاره کرد و گفت: روابط با جمهوری اسلامی ایران همیشه خوب بوده است، چه در دوره احمدی‌نژاد، چه در دوره حسن روحانی و چه اکنون در دوره ابراهیم رئیسی.

او گفت که با ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران بر سر مجموعه‌ای از برنامه‌های جدید به توافق رسیده است: کمیته بین دولتی دو کشور در حال کار بر روی این پروژه‌های جدید است.

رئیس‌جمهور ونزوئلا در ادامه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران را تحسین کرد و ایشان را «مردی با درایت و برخوردار از هوش بالا» خواند.

مادورو همچنین شهید سردار سلیمانی را مردی شجاع و خوش‌بین در زندگی توصیف کرد  و گفت: خدا را شکر می‌کنم که با ایشان آشنا شدم.

وی خاطرنشان کرد: «سردار سلیمانی با تروریسم و ​​جنایتکارانی که به مردم محور مقاومت حمله کردند، مقابله کرده بود. او مرد شجاعی بود.»

مادور از سفر سردار سلیمانی در سال ۲۰۱۹ و در جریان «جنگ برق» امپریالیسم علیه ونزوئلا به این کشور خبر داد و گفت: سلیمانی در آن زمان به ونزوئلا آمد و درباره زمینه‌های مختلف کهربایی از جمله سیستم برق، صحبت کردیم و همه چیزهایی که با او صحبت کردیم اجرا شد.

رئیس جمهور ونزوئلا بر لزوم بلند کردن مجدد صدا در محکومیت جنایت ترور قهرمان شهید سردار سلیمانی تأکید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مادورو نیکلاس مادورو ونزوئلا حضرت آيت الله خامنه ای رئیس جمهور ونزوئلا سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری

 آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری،رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر امروز دوشنبه در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور اظهار داشت: تحریم‌ها عاملی شد تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

وی گفت: البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» پرداخت، بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشور‌ها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند، حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

حسینی بوشهری افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آنها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امید‌های آینده حوزه هستند؛ اما به خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند، باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

در ابتدای این جلسه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، با تشریح جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده از آن را داشت.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت، بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود و غرب از این محصول برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

وی با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • مادورو: سرکوب جوانان دانشجو در آمریکا را محکوم می‌کنیم
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند
  • تصاویری از رهبر انقلاب در خلیج فارس
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • ماجرای حضور آیت‌الله خامنه‌ای در خانه شهید شیرودی
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • پرچم فلسطین بر گردن اولین رئیس جمهور آمریکا! | عکس
  • تصاویری از نشست خبری همایش بین المللی اندیشه های قرآنی آیت الله العظمی خامنه ای