Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: ۱۰۰ هزار نفر معادل ۹ درصد از جمعیت استان مرکزی هنوز نوبت نخست واکسن کووید ۱۹ را دریافت نکرده‌اند.

به گزارش برنا از اراک ، دکتر علی علیمحمدی اظهار کرد: ۱۷.۵ درصد از جمعیت استان مرکزی نیز معادل ۲۰۰ هزار نفر نوبت دوم واکسن را دریافت نکرده‌اند اما در مقابل  ۶۰۰ هزار نفر معادل ۱۱ درصد جمعیت استان مرکزی، نوبت سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: خوشبختانه میزان مراجعه شهروندان استان مرکزی به مراکز واکسیناسیون نسبت به هفته قبل ۵۰ تا ۷۰ درصد افزایش یافته است که مهمترین دلیل آن  شیوع اُمیکرون است.

رییس مرکز بهداشت استان مرکزی در ادامه خاطرنشان کرد: افرادی که واکسن نزده‌اند با توجه به دستورالعمل‌ها از دریافت برخی خدمات عمومی مانند اموربانکی، اداری، حمل و نقل و درمانی باز می‌مانند.

دکتر علیمحمدی در پایان با اشاره به اینکه دریافت واکسن مسئولیت اجتماعی است و افرادی که واکسن دریافت کرده‌اند سایر افراد را برای تزریق واکسن تشویق کنند تا سطح ایمنی عمومی جامعه افزایش یابد، گفت: تاکنون بیش از یک میلیون نفر در استان مرکزی دُز نخست، ۹۸۳ هزار و ۹۹۶ نفر دُز دوم و ۱۱۶ هزار و ۶۴۵ نفر دُز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا استان مرکزی واکسیناسیون حمل و نقل جامعه کرونا اراک واکسن کرونا اراک استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۷۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری
  • تنها ۸ درصد از فعالان اقتصادی گلستان شناسه «یکتا» دریافت کردند
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور