Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس اتحادیه تریکو و پوشاک کرمانشاه خواستار تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر واحدهای صنفی عرضه پوشاک تاناکورا -لباس خارجی دست دوم- شهر کرمانشاه شد.

حسین بیات در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه اکنون حدود یک سال است که دیگر اجازه تمدید جواز کسب واحدهای عرضه پوشاک تاناکورا داده نمی‌شود و بخش مجوز این راسته صنفی در سامانه مربوطه بسته شده، گفت: این کار با هدف ساماندهی و تعیین تکلیف این مغازه‌ها صورت گرفته، اما تا کنون هیچ اقدامی در این زمینه انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تاکید شده که این واحدها باید جواز خود را به عرضه لباس‌های نو تغییر دهند، اما استقبالی از سوی واحدهای عرضه تاناکورا برای نوفروشی وجود ندارد و آنها روال قبل خود را ادامه می‌دهند و اتحادیه هم نمی‌تواند در چنین شرایطی برای آنها مجوز فروش لباس نو صادر کند.

رئیس اتحادیه تریکو و پوشاک کرمانشاه یادآور شد: به علاوه بازار پوشاک نو هم کشش و ظرفیت اضافه شدن این تعداد واحد صنفی جدید را ندارد.

بیات با بیان اینکه برخورد لازم هم برای ساماندهی این واحدها صورت نمی‌گیرد، خاطرنشان کرد: اتحادیه قدرت اجرایی برای ساماندهی واحدهای عرضه پوشاک دست دوم را ندارد و باید سایر دستگاه‌ها مانند مرکز بهداشت که به سلامت این لباس‌ها ایراد دارد و یا سازمان صمت در این قضیه ورود کنند.

رئیس اتحادیه تریکو و پوشاک کرمانشاه از مکاتبات فراوانی که برای تعیین تکلیف این موضوع انجام شده یاد کرد و گفت: هم اکنون حدود 400 واحد صنفی که در زمینه عرضه پوشاک تاناکورا در کرمانشاه فعالیت دارند که رسته کار آنها فقط هم به پوشاک محدود نمی‌شود، بلکه انواع کیف، کفش ، عینک و ... را هم می‌فروشند.

به گفته بیات، عمده این واحدها در محدوده پارکینگ‌های میدان آزادی، پاساژ ولیعصر و خیابان‌های تعاون و مسکن هستند و هر روز هم به تعداد آنها اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه اکنون به دلیل عدم تمدید جواز این واحدهای صنفی عمده آنها بدون مجوز فعالیت می‌کنند، تاکید کرد: این امر مانع از امکان نظارت بر این واحدها می‌شود، به علاوه اتحادیه هم از حق عضویت سالانه این تعداد واحد صنفی محروم است.

رئیس اتحادیه تریکو و پوشاک کرمانشاه خواستار تعیین تکلیف هرچه زودتر این واحدها شد و گفت: حداقل تا زمانی که این واحدها ساماندهی می‌شوند، اجازه بدهند مجوز آنها را تمدید کنیم.

بیات اضافه کرد: البته این موضوع مربوط به کرمانشاه نیست و در سراسر کشور بنا به ایراداتی که به بهداشت این لباس‌ها وارد شده امکان تمدید جواز کسب برای واحدهای تاناکورا وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كرمانشاه تاناكورا پوشاک تاناکورا تعیین تکلیف عرضه پوشاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۸۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد

به گزارش   ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

????معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • جریمه یک واحد صنفی قصابی به دلیل گرانفروشی
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد
  • ممنوعیت فروش لباس‌های نامتعارف در واحد‌های تجاری
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • گرانفروشی برای یک واحد قصابی در کرمانشاه گران تمام شد
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • به عنوان یک مطالبه عمومی ایجاد یک سکو دائمی برای عرضه پوشاک عفیفانه ضروری است
  • دستگیری باند سرقت از مغازه و فروشگاه‌های پوشاک