Web Analytics Made Easy - Statcounter

مالک شریعتی نماینده مردم تهران در مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر درباره روند مذاکرات وین، اظهار داشت: هنوز اتفاق جدیدی در مذاکرات نیفتاده است و نمی‌توان خیلی وارد جزئیات آن شد.

شریعتی بیان کرد: با وجود این، دو نکته مثبت در روند جدید مذاکرات وجود دارد که قابل توجه است. در وهله اول، تیم مذاکره‌کننده کشورمان به هیچ وجه مذاکرات را از صفر شروع نکردند، گذشته را کنار نگذاشتند، همان متون قبلی را مبنای عمل خود قرار دادند و اصلاحات خودشان را روی متون قبلی اعمال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بخش‌هایی از مذاکرات تعیین تکلیف نشده بود که پیشنهاداتی در این باره در نظر گرفته شده است. همچنین اصلاحاتی در برخی از متون قبلی مذاکرات بر اساس رویکرد دولت جدید اعمال شده است و از سوی تیم مذاکره کننده کشورمان دنبال می‌شود.

شریعتی تأکید کرد: توجه تیم مذاکره کننده فعلی ایران به متون قبلی مذاکرات از این جهت حائز اهمیت است که تا چندی پیش تیم مذاکره کننده دولت سیزدهم متهم می‌شدند به اینکه روند گذشته مذاکرات را به صورت کامل متوقف کرده و کار را از ابتدا آغاز کرده‌اند اما مشخص شد اینگونه نیست.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف دولت از مذاکرات لغو کامل تحریم‌هاست، گفت: نکته مهم دیگر آن است که در مذاکرات جدید، ایران کاملاً فعالانه عمل می‌کند و متن مورد نظر و پیشنهادی کشورمان در مذاکرات در حال بررسی است. این در حالی است که در دولت سابق، متن مذاکرات را طرف غربی ارائه می‌داد و ما درباره پیشنهادات آنان نظر می‌دادیم اما الان رویه تغییر کرده است.

وی درباره آینده مذاکرات، گفت: غربی‌ها اراده‌ای برای عمل به تعهداتشان ندارند و کشورهای اروپایی ثابت کردند که به صورت مستقل عمل نمی‌کنند. موید این مسئله آن است که اخیرا یکی از کشورهای اروپایی، نامه آمریکایی‌ها را در مذاکرات قرائت کرد که این اقدام توهین به کشورهای اروپایی بود و نشان داد آنان موضع مستقلی در مذاکرات ندارند.

کد خبر 5384701 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: مالک شریعتی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مذاکره مجلس شورای اسلامی حسین امیرعبداللهیان حسن ایرلو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هیئت دولت محمد مخبر شورای نگهبان ایران لایحه بودجه 1401 سیدابراهیم رئیسی باکو حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی صحن مجلس محمد باقر قالیباف تیم مذاکره کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۸۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهاد‌های قبلی است + جزئیات توافق پیشنهاد شده
  • عضو ارشد حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از قبلی هاست | خواستار ورود دو کشور به عنوان ضامن توافق شدیم
  • حماس: پیشنهاد توافق کنونی بهتر از پیشنهادهای قبلی است
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • هشدار فرشاد مومنی به روسای قوا : تا کار به فاجعه نکشیده رویه‌ها را تغییر دهید
  • رعایت کرامت مرزنشینان و ساحل‌نشینان خط قرمز دولت است
  • اراده‌ای قوی برای ادای نماز + فیلم
  • «شهر آفتاب مهتاب» اتفاقی آوانگارد در تئاتر دهه ۴۰
  • سوئیس: روسیه به مذاکرات صلح اوکراین دعوت نشده است
  • کارزار بین‌المللی در اعتراض به اقدامات دولت ایتالیا علیه یک روزنامه/ سه خبرنگار در خطر صدور حکم نُه سال زندان قرار گرفته‌اند