Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه پژوهشی فرآورده‌های بیولوژیک دامی سازمان جهاد دانشگاهی تهران از آغاز تست مزرعه واکسن بیماری ویبریوزیس برای ماهی «سی‌باس» خبر داد و گفت: تحقیقات برای تولید این واکسن در گروه پژوهشی فرآورده‌های بیولوژیک دامی انجام و سپس نمونه جهت تست مزرعه تولید شد. این واکسن با کمک یکی از تولیدکنندگان ماهی «سی‌باس» مراحل تست مزرعه را آغاز کرده و نتایج اولیه بسیار امیدوار کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر احمد عرفان‌منش در گفت‌وگو با ایسنا، در نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰ در غرفه سازمان جهاد دانشگاهی تهران اظهار کرد: سازمان جهاد دانشگاهی تهران برنامه منسجمی برای تحقیقات بر روی داروها و فرآورده‌های بیولوژیک ویژه آبزیان به‌عنوان یکی از محورهای پژوهشی مهم و استراتژیک کشور، دارد و تاکنون موفق به تولید دو واکسن استرپتوکوکوزیس و یرسینیوزیس برای ماهی قزل‌آلا شده و تولید انبوه آن‌ها نیز انجام می‌شود.

این متخصص میکروبیولوژی دامپزشکی گفت: واکسن‌ها به‌عنوان ابزار پیشگیری از بیماری‌ها در انسان و حیوانات استفاده می‌شود. با توجه به برنامه کشور برای توسعه آبزی‌پروری جهت تأمین پروتئین مورد نیاز جمعیت رو به افزون کشور، فعالیت در حوزه بهداشت آبزیان از نیازهای ضروری کشور تشخیص داده شده و تولید واکسن آبزیان می‌تواند قدم بسیار موثری در جهت پیشگیری از بیماری‌های آبزیان و کاهش تلفات مزارع پرورش ماهی باشد

دکتر عرفان‌منش با بیان این‌که واکسن‌های ساخته شده توسط جهاددانشگاهی(استرپتوکوکوزیس و یرسینیوزیس) در دو طرح پیشین مربوط به ماهی قزل‌آلا بود، در ادامه خاطرنشان کرد: چون بحث‌های بهداشتی و درمانی در میان پرورش‌دهندگان این نوع ماهی همگام با مباحث پرورش توسعه نیافته است، استفاده از واکسن در میان مزرعه‌داران قزل‌آلا با استقبال کافی روبرو نشده و در موارد متعددی تلفات ماهی بسیار زیاد شده و صدمات مالی جبران‌ناپذیری به صاحبان مزارع وارد می‌شود.

تأسیس کلینیک آبزیان قدمی موثر در ترویج آموزش‌های تخصصی حوزه آبزی‌پروری

دکتر عرفان‌منش تأسیس کلینیک آبزیان در سازمان جهاد دانشگاهی تهران را قدمی موثر برای ارتقای دانش کشور در حوزه آبزی‌پروری دانست و خاطرنشان کرد که این کلینیک برنامه‌های خوبی برای ارائه آموزش‌های تخصصی در حوزه آبزی‌پروری و شناخت و درمان بیماریهای ماهیان در دست اجرا دارد.

وی تصریح کرد: این کلینیک آماده همکاری با دستگاه‌های اجرایی و مسئول کشور در زمینه آبزی‌پروری جهت افزایش سواد تخصصی پرورش‌دهندگان ماهی است.

براساس این گزارش، نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰ که به‌منظور معرفی و آشنایی بیشتر مدیران اجرایی و صنایع بزرگ با توانمندی این نهاد، از صبح یکشنبه ۵ دی‌ماه در مرکز نمایشگاهی بوستان گفت‌وگو آغاز به کار کرد و تا پنج‌شنبه ۹ دی ماه ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دستاوردهای جهاد دانشگاهی سازمان جهاد دانشگاهی تهران سازمان جهاد دانشگاهی تهران آبزی پروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۸۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود