Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از روزنامه چینی گلوبال‌تایمز، تحلیلگران روز یکشنبه گفتند که باوجود چالش‌هایی از جمله شیوع گاه به گاه کووید-۱۹، کیفیت و کمیت بالای هواپیما، خواسته‌های نیروهای هوانوردی همه شاخه‌های ارتش چین (PLA) را برآورده می‌کند.

با فرود آخرین هواپیمای جنگی بر روی باند فرودگاه در ایستگاه پرواز آزمایشی شرکت هواپیماسازی «شن یانگ» زیر نظر شرکت دولتی صنعت هوانوردی چین (AVIC) در ۱۵ دسامبر، این شرکت تولید و ماموریت‌های پرواز آزمایشی سال را ۱۶ روز قبل از تاریخ به پایان رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت دولتی صنعت هوانوردی چین در بیانیه‌ای که روز جمعه در حساب رسانه‌های اجتماعی خود منتشر شد، اعلام کرد که سال به پایان می‌رسد و تعداد هواپیماهایی که این شرکت در سال جاری تولید و تحویل داده، یک رکورد را شکسته است.

این شرکت مستقر در «شنیانگ»، جت جنگنده J-۱۵ که برای نشستن و برخاستن بر روی ناو هواپیمابر طراحی شده را به همراه جنگنده چند منظوره J-۱۶ می‌سازد. آنها همچنین مسئولیت توسعه جت جنگنده رادارگریز FC-۳۱ را هم بر عهده دارند.

یک نسخه به شدت ارتقاء یافته از J-۱۵ اخیرا توسط شرکت شنیانگ رونمایی شد و جنگنده  الکترونیک J-۱۶ که J-۱۶D نامیده می‌شود هم برای نخستین مرتبه در نمایشگاه هوایی چین ۲۰۲۱ در ماه سپتامبر به نمایش درآمد.

از سوی دیگر شرکت چانگه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این شرکت که بالگردهایی از جمله بالگرد تهاجمی Z-۱۰ و هلیکوپتر حمل و نقل Z-۸ را تولید می‌کند، در ۱۵ دسامبر ماموریت‌های تولید و تحویل را به پایان رسانده است. آنها همچنین اعلام کردند که

ژی آن که سازنده هواپیمای حمل و نقل بزرگ Y-۲۰، است،  آخرین دسته پرواز آزمایشی را در روز چهارشنبه، ۹ روز مانده به پایان سال، به اتمام رساند.

تانگ چانگونگ، طراح ارشد Y-۲۰، در نمایشگاه ایرشو چین ۲۰۲۱ فاش کرد که این هواپیما در آن زمان آزمایش‌های پروازی را با دو نوع موتور توسعه یافته داخلی انجام داده است.

یک نوع تانکر هوایی Y-۲۰ نیز برای اولین بار در ماه نوامبر در یک رزمایش در نزدیکی جزیره تایوان مشاهده شد.

شرکت صنایع هوایی چندو که به‌عنوان سازنده جت جنگنده رادارگریز J-۲۰ و جت جنگنده J-۱۰ شناخته می‌شود، در ۱۰ دسامبر در پستی در شبکه‌های اجتماعی فاش کرد که این شرکت اخیراً به دلیل بالا بودن تولیدهایش، رکوردهایی را در زمینه تحویل هواپیما شکسته است.

صنایع هوایی شانژی، تولیدکننده طیف گسترده‌ای از هواپیماهای ماموریت ویژه از جمله هواپیمای هشدار اولیه KJ-۵۰۰ و هواپیمای جنگی ضد زیردریایی Y-۸، آخرین مرحله را برای تکمیل هدف تحویل سالانه انجام می‌دهد.

شرکت دولتی صنعت هوانوردی چین که تمامی شرکت‌های سازنده هواپیماهای نظامی زیر نظرش کار می‌کنند گفت که کارخانه‌های دیگر نیز در راه تکمیل تولید هستند و خبرهای خوبی در چند روز آینده خواهد آمد.

بیشتر بخوانید:

ژاپنی‌ها کدام ناو هواپیمابر چین را زیر نظر گرفته‌اند؟

در زمانی که ارتش چین در تلاش است تا یک نیروی حمله هوایی قدرتمند با بالگردهای پیشرفته بسازد، نیروی دریایی هم در حال آماده‌سازی هواپیماها و هلیکوپترهای بال ثابت برای ناوهای هواپیمابر و کشتی‌های تهاجمی آبی خاکی خود است. یک کارشناس نظامی مستقر در پکن روز یکشنبه به گلوبال تایمز گفت که صنعت هوانوردی چین برای ایجاد یک نیروی استراتژیک بیشتر، نقش مهمی را با برآوردن این خواسته‌های بالا ایفا می‌کند.

کد خبر 645918 برچسب‌ها تایوان چین دفاع - جنگنده هواپیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تایوان چین دفاع جنگنده هواپیما صنعت هوانوردی چین جت جنگنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۸۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، دولت اوکراین تصمیم خود برای تغییر در وضعیت حکومت نظامی را که از فوریه ۲۰۲۲ میلادی در این کشور اجرایی شده، به شورای اروپا اعلام کرد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین با امضای این فرمان تصمیم پارلمان کشورش برای گسترش حکومت نظامی در این کشور را تایید کرد. 

این فرمان که در ۲۳ آوریل صادر شد، شامل ایجاد مناطق نظامی در خط مقدم است که برخی از مناطق اشغالی را نیز دربرمی‌گیرد. در این مناطق اشغالی دولت اکنون این اختیار را دارد که بطور موقت اموال عمومی را برای اهداف نظامی تصرف کند.

شهر زاپوریژیا واقع در جنوب اوکراین از جمله این مناطق است که از زمان حمله روسیه در فوریه ۲۰۲۲ تا حد زیادی ویران شده است و بسیاری از دارایی‌ها در جریان بیش از دو سال نبرد سنگین تخریب یا رها شده‌اند.

بر اساس قانون حکومت نظامی که از ۲۴ ماه فوریه ۲۰۲۲ اجرایی شده، فرماندهی نظامی اوکراین می‌تواند آزادی رفت‌وآمد شهروندان را محدود و اموال خصوصی یا مشترک را برای نیازهای دولتی مصادره کند.

تعلیق بندهای حقوق بشری کنوانسیون اروپا در اجرای حکومت نظامی

دولت اوکراین در راستای افزایش تدابیر حکومت نظامی خود، در اوایل ماه آوریل شورای اروپا را از تعلیق برخی از بندهای کنوانسیون اروپایی حقوق بشر و آزادی  مطلع کرد.

بر اساس این درخواست، دولت اوکراین مفاد این کنوانسیون مانند مصون ماندن مسکن، محرمانه بودن مکاتبات، عدم مداخله در زندگی شخصی و خانوادگی، آزادی رفت و آمد و انتخاب آزادانه محل سکونت و عدم استفاده و تصرف دارایی‌ها را رعایت نخواهد کرد.

در حالی که این تغییرات مطابق با کاربردهای معمول در حکومت نظامی است، اما برجسته کردن آنها می‌تواند در تضاد با تضمین‌های حقوق بشری باشد که اوکراین می‌بایست در جهت درخواست عضویتش در اتحادیه اروپا انجام دهد.

مقابله با فرار مشمولان

فرمان جدید همچنین شامل محدودیت‌هایی در انجام خدمات کنسولی برای اوکراینی‌های خارج از کشور است که در صورت عدم به‌روزرسانی مدارک مربوط به ثبت نام نظامی‌شان اعمال خواهد شد. به این ترتیب مردان مشمول خدمت اجباری برای تمدید پاسپورت یا تهیه سایر مدارکشان در زمان حضور در خارج از کشور، ممکن است با مشکل مواجه ‌شوند.

دیده‌بان حقوق بشری هلسینکی در اوکراین از این تصمیم به ویژه برای اوکراینی‌هایی که نیاز به کمک اضطراری یا فوری از نمایندگان کنسولی در خارج از کشور دارند، انتقاد کرده است.

با این حال دیمیترو کولبا، وزیر خارجه اوکراین از این تصمیم در حساب کاربری خود در «ایکس» دفاع کرد و نوشت: «مردی در سن سربازی به خارج از کشور می‌رود و سپس بازگردد و بخواهد از این کشور خدمات دریافت کند. اینطور نمی‌شود. در کشور ما جنگ است.»

این اقدام چند هفته پس از آن صورت می‌گیرد که زلنسکی برای تقویت ارتش این کشور، قانونی را امضا کرد که حداقل سن خدمت اجباری را از ۲۷ سال به ۲۵ سال کاهش می دهد.

بر اساس مقررات حکومت نظامی، مردان در اوکراین ابتدا به خدمت نظامی عادی فراخوانده می‌شوند و سپس می‌توانند توسط دولت برای جنگ در خط مقدم بسیج شوند.

راهکار اوکراین برای دمیدن جان تازه به ارتش با فرض تشدید جنگ از سوی روسیه

اوکراین برای تقویت نیروهایش در جبهه‌های جنوبی و شرقی به نیروهای تازه‌نفس نیاز دارد. این در حالی است که روسیه با تسلیحات و نیروهای نظامی بیشتری که در اختیار دارد همچنان به تلاش‌های خود برای تصرف اراضی اوکراین ادامه می‌دهد.

از زمان تهاجم گسترده روسیه، میلیون‌ها نفر از شهروندان اوکراین عمدتا به کشورهای اروپایی همسایه گریخته‌اند.

آژانس آمار اتحادیه اروپا (یوروستات) می‌گوید ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار اوکراینی در کشورهای اتحادیه اروپا زندگی می‌کنند که حدود ۸۶۰ هزار نفر از آن‌ها را مردان بالای ۱۸ سال تشکیل می‌دهند.

 

دیگر خبرها

  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • چرا سوخو-۳۵ روسیه از اف-۱۶ آمریکا پیشرفته تر است؟
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها
  • افزایش قدرت در حوزه نظامی عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • دوئل جنگنده‌ها؛ افعی آمریکایی بهتر است یا مهاجم روسی؟
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند