Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛ «هوشنگ بازوند» در جلسه پیگیری مسائل اجتماعی کشور که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار داشت: در این جلسه موضوعات آسیب های اجتماعی در تعدادی از استان ها از جمله استان کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت و همچنین به بازبینی آسیب های اجتماعی و بحث خودکشی پرداخته شد و ما برنامه هایی که در راستای کاهش این آسیب ها در استان تدوین کردیم را ارائه دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: با وجود اینکه استان کرمانشاه یکی از استان های دارای مشکل در زمینه آسیب های اجتماعی است اما خوشبختانه طی سال های گذشته با کاهش خودکشی روبرو بودیم و در این زمینه برنامه ای با همکاری دانشگاه ها از جمله دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی و سمن ها برای کاهش این آسیب اجتماعی تدوین کردیم که بسیار کارساز و اثر بخش بوده است.

وی علل موثر در پدیده خودکشی را اختلالات روانی، تعارضات خانوادگی، اعتیاد، بیکاری و ابتلا به بیماری های لاعلاج عنوان کرد و ادامه داد: برای هر کدام از این علل با توجه به شرایط موجود راهکارهای مناسب تدوین شده و سازمان ها و دستگاه های ذیربط موظف هستند که این موضوعات را پیگیری کنند.

وی از تهیه اطلس کاهش آسیب های اجتماعی از جمله خودکشی در استان متناسب با مقابله با عوامل این پدیده اجتماعی خبر داد و گفت: در این جلسه از مسولان کشوری خواستیم که اعتبارات لازم را به منظور اجرای این برنامه راهبردی به استان اختصاص دهند و از سازمان های مردم نهاد و سمن ها انتظار داریم که در این زمینه به کمک استان بیایند تا شاهد کاهش هر چه بیشتر این آسیب ها در کرمانشاه باشیم.

بازوند تصریح کرد: آسیب های اجتماعی نه تنها برای استان بلکه برای کشور یک چالش است که نیاز به یک برنامه مدون، عملیاتی و میدانی دارد که این مهم در دستور کار برنامه های استان قرار دارد.

وی همچنین توسعه نشاط اجتماعی را عاملی مهم برای غلبه بر آسیب های اجتماعی برشمرد و گفت: بحث نشاط اجتماعی بسیار مهم است زیرا اگر جامعه ای با نشاط اجتماعی روبرو باشد حتماً در این جامعه با کاهش آسیب های اجتماعی روبرو خواهیم بود و در همین راستا سند ارتقا نشاط اجتماعی در استان تهیه و تدوین شده است.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه استراتژی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی با محوریت دانشگاه علوم پزشکی، آموزش و پرورش، بهزیستی و دانشگاه های استان تدوین شده است، افزود: در سال ۱۳۹۶ باوجود اینکه با یک زلزله بسیار بزرگ روبرو بودیم اما در کنار بازسازی منازل مسکونی مردم، به بازسازی روح و روان مردم زلزله زده نیز توجه کردیم.

بازوند با بیان اینکه مقابله با آسیب های اجتماعی نیاز به عزم ملی دارد، اظهار داشت: قوه مجریه به تنهایی نمی تواند به مقابله با این آسیب ها بپردازد بلکه برای مقابله جدی تر نیازمند تلاش و کمک سایر قوا نیز می باشیم.

وی همچنین به مهمترین اقدامات طی چند سال گذشته در استان برای کاهش آسیب های اجتماعی اشاره کرد و مهمترین این اقدامات را تدوین طرح استرتژی کاهش آسیب های اجتماعی با استفاده از همه ظرفیت های داخلی، عقد قرارداد با سازمان های دولتی، فنی و حرفه ای و بهزیستی برای توانمندسازی سرپرستان خانوارها، افزایش تاب آوری مردم و عقد قرارداد با سمن ها و سازمان های مردم نهاد و فعال سازی برنامه کاهش آسیب های اجتماعی ذکر کرد.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی استانداری کرمانشاه هوشنگ بازوند دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی استانداری کرمانشاه هوشنگ بازوند آسیب های اجتماعی استانداری کرمانشاه هوشنگ بازوند دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کاهش آسیب های اجتماعی نشاط اجتماعی تدوین شده سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه

عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت : تعهد اشتغال استان کرمانشاه در سال گذشته ۴۰ هزار و ۱۵۴ نفر بوده که ۱۱۶ درصد تحقق داشته است و یکی دیگر از موارد مهم در سنجش اشتغال ایجاد شده افزایش بیمه‌شدگان اجباری در نهاد‌های بیمه‌گر است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه گفت: امسال تعهد اشتغال در نظر گرفته شده برای استان کرمانشاه بر اساس اعلام وزارت کار ۲۶ هزار فرصت است که سهم هر دستگاه و شهرستان در آن دیده شده و به صورت ویژه برای صمت، گردشگری و کشاورزی تکالیف بیشتری مشخص شده است.

محمدی تصریح کرد: امسال سهم اشتغال به صورت کشوری کاهش یافته که توانایی و میزان تحقق هر استان توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیده شده است.

وی ادامه داد: بر اساس نرخ بیکاری فصلی اعلام شده نرخ بیکاری در استان کرمانشاه افزایش یافته، اما میانگین سالانه نرخ بیکاری در استان قطعا کمتر خواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: یکی از برنامه‌های اصلی استانداری کرمانشاه در بحث اشتغال طی سال گذشته احیای واحد‌های راکد بوده که طی آن ۲۰ واحد صنعتی و بیش از ۲۰ واحد کشاورزی بر اساس برنامه مدون مجدد به چرخه تولید بازگشتند و این مهم نیز امسال در اولویت قرار دارد.

محمدی عنوان کرد: یکی از برنامه‌های اصلی امسال با تاکید استاندار کرمانشاه برای گردشگری و توریست سلامت به صورت ویژه از کشور عراق برنامه‌ریزی شده و همچنین افتتاح چندین طرح بزرگ صنعتی مانند بیواتانول و تکمیل زنجیر ارزش صنایع کشاورزی را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: منطقه آزاد تجاری قصرشیرین با وجود آن که دیرتر از سایر مناطق مصوب جدید به استان کرمانشاه ابلاغ شد، اما برنامه‌های لازم با سرعت بیشتری اجرا شد و مدیرعامل و هیأت مدیره منطقه آزاد نیز طی هفته گذشته انتخاب شدند و پس از تصویب طرح جامع آماده واگذاری زمین و سرمایه‌گذاری هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های منطقه آزاد تجاری قصرشیرین به دلیل اینکه در حوزه بخش خصوصی قرار دارد باید بخش زیادی توسط سرمایه‌گذاران تأمین شود و دولت نیز کمک‌هایی را خواهد داشت.

محمدی گفت: به دنبال تأسیس صندوق توسعه برای منطقه آزاد قصرشیرین هستیم که بتوانیم مشارکت مردم را در حوزه سرمایه‌گذاری داشته باشیم که رهبر معظم انقلاب بر آن مشارکت مردم در اقتصاد تاکید دارند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • تحقق کامل تعهد اشتغال استان کرمانشاه
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • دلجویی معاون استاندار کردستان از کارگران آسیب‌دیده سنندج