Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@00:20:02 GMT

اسلام‌هراسی و ادامه حملات به مسلمانان در هند

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۹۹۱۳۳

اسلام‌هراسی و ادامه حملات به مسلمانان در هند

به گزارش ایرنا، در سال ۲۰۲۰، اسلام هراسی در مناطق مختلف هند گسترش یافت. افزایش تبلیغات ضد اسلامی، نفرت علیه مسلمانان، نقض حقوق مسلمانان و متهم کردن آن‌ها به گسترش ویروس کرونا در هند و اقدام پلیس علیه دانشجویان و فعالانی که در تظاهرات مسالمت آمیز علیه اصلاحات بحث برانگیز قانون شهروندی شرکت کرده بودند، همه نمونه‌های اسلام هراسی در هند در طول سال گذشته هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مقصر جلوه دادن مسلمانان در گسترش کرونا در هند
بطور مثال پایگاه تحلیلی "اوراسیا ریوو"ی آمریکا در این خصوص نوشت، گروه اسلامی جماعت تبلیغی در ماه مارس ۲۰۲۰ برنامه ای را در محله نظام الدین در دهلی نو برگزار کرد. در این برنامه مذهبی دست کم ۷ هزار و ۶۰۰ تن از مسلمانان هندوستان و یک هزار و ۳۰۰ نفر از کشورهایی همچون  مالزی و اندونزی شرکت کردند. 
این برنامه مذهبی در شرایطی برگزار شد که شیوع ویروس کرونا در هند در مراحل اولیه خود بود و قرنطینه در این کشور به تازگی آغاز شده بود. اما این برنامه باعث شد که بسیاری از گروه‌های تندروی هندو که مخالف مسلمانان این کشور هستند، تمام جامعه مسلمان هند را مقصر اصلی در شیوع کرونا در این کشور جلوه دهند. 
اما در میان شیوع ویروس کرونا، اخبار و اطلاعات جعلی حتی سریع‌تر از این ویروس در جامعه یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفری هند منتشر شد. اکثر این اخبار جعلی در ارتباط با شیوع ویروس کرونا علیه مسلمانان هند بود. 
مهمترین تیترهای اخبار جعلی در هند که با هدف انتقاد از مسلمانان تنظیم شده بودند شامل " مرد مسلمان با آب دهان خود میوه‌ها را به ویروس کرونا آلوده می‌کند"، "مسلمانان از دسترسی هندوها به کمک‌های غذایی جلوگیری می‌کنند"، "کارگر مسلمان در رستوران، غذای مشتریان را به کرونا آلوده می‌کند"، "مسلمانان خارجی در مساجد شهر پاتنا مخفی شده اند"، "مسلمانان به صورت جمعی عطسه می‌کنند تا ویروس کرونا را منتشر کنند" و "مسلمانان مبتلا به کرونا یک راهب هندو را مورد ضرب و شتم قرار دادند" می‌شوند. 
هدف از این تیترهای خبری افزایش نفرت و خشونت در هند در میان شیوع کرونا بود. این اخبار باعث تشویش اذهان عمومی علیه مسلمانان هند شد. سپس تصاویر مختلفی از حمله به مسلمانان در رسانه‌های اجتماعی هند منتشر شد. 
در یکی از تصاویر منتشر شده در سال گذشته، یک گروه ۲۲ نفره از هندوهای افراطی به مسجدی در ایالت کارناتاکا حمله کردند و با ضرب و شتم قرار دادن سه فرد مسلمان آن‌ها را به انتشار ویروس کرونا متهم کردند.
نشریه "گاردین" نیز در گزارشی دیگر اشاره کرد که در طول سال گذشته گروه‌های خیریه اسلامی که مشغول کمک به فقیران در مدت قرنطینه سراسری هند بودند نیز مورد حمله قرار گرفتند. در ایالت اروناچال پرادش واقع در شمال شرق هند، راننده‌های کامیون مسلمان از سوی هندوهای افراطی مورد حمله قرار گرفتند. 
در سال ۲۰۲۰ تصویری منتشر شد که یک افسر پلیس به یک فرد مسلمان حمله می‌کند و فریاد می‌زند که به خاطر مسلمانان است که کرونا در هند شیوع پیدا کرده است. 
هندوهای تندرو به این بهانه که مسلمانان مقررات قرنطینه را نادیده می‌گیرند آن‌ها را در سراسر این کشور مورد ضرب و شتم قرار دادند. در میان افزایش حملات به مسلمانان، یک شهروند مسلمان در ایالت هاریانا به این اتهام که به دستور دولت این کشور مبنی بر خودداری از خاموش کردن چراغ خانه خود به نشانه حمایت از تلاش‌های دولت در مبارزه با کرونا، خودداری کرد از سوی چند هندوی تندرو با چاقو مورد حمله قرار گرفت و زخمی شد. 
سال گذشته دولت هند از شهروندان این کشور خواسته بود روز پنجم ماه آوریل در اقدامی نمادین برای مبارزه با کرونا چراغ‌های خانه خود را خاموش و به مدت ۹ دقیقه شمع یا چراغ تلفن همراه خود را روشن کنند. 
در ماه فوریه سال ۲۰۲۰، دهلی نو شاهد شورش‌های ضد مسلمانان بود که به مرگ ۵۴ نفر انجامید. عامل بروز ناآرمی‌ها ماه فوریه تصویب قانون جدید تابعیت بود. 

تخریب مساجد و کسب و کار مسلمانان در هند 
در ماه آبان سال جاری و در موج تازه‌ای از خشونت‌های ضدمسلمانان در هند، حداقل ۶ مسجد و بیش از ۱۲ خانه و مغازه متعلق به مسلمانان در ایالت تریپورا واقع در شمال شرق این کشور که توسط دولتی وابسته به حزب حاکم باهارتیا جانتا پارتی (بی جی پی) اداره می‌شود، به آتش کشیده شد. 
این حملات توسط گروه‌های تندرو هندوتوا و باجرانگ دال در سراسر ایالت تریپورا و به بهانه تلافی خشونت‌های مذهبی در بنگلادش انجام شد. 
عکس‌ها و ویدئوهایی که به طور گسترده در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد نشان داد که هندوهای تندرو درحالی که لباس زعفرانی بر تن دارند، شمشیر به دست، علیه مسلمانان شعار سر می‌دهند. 
بنا به گزارش نشریه "هندو پوینت" هند، در ماه گذشته مساجد کریشناگر، درمانگر، پانیساگر، چاندراپور توسط گروهی از هندوهای افراطی تخریب شده است. 
شرکت کنندگان در تجمعی که توسط ویشوا هندو پریشاد سازماندهی شده شد، شیشه‌های پنجره و دوربین‌های مداربسته مسجد کریشناگر را شکستند. همچنین یک مسجد در پانیساگر در ناحیه تریپورای شمالی توسط یک گروه تندرو هندو به آتش کشیده شد. 
در کیلاشاهار، محلی در نزدیکی شهر آگارتالا، پایتخت تریپورا، گروهی که یک مسجد را احاطه کرده بودند، شعارهای مذهبی هندو سر دادند و پرچم زعفرانی (نشان شجاعت و هندواتوا) را نصب کردند. 
در همان محل، گروه‌های هندو پرچم زعفرانی را در مقابل خانه‌ای متعلق به عبدالمنان، تاجر برجسته مسلمان منطقه قرار دادند. 

فراخوان قتل عام مسلمانان، اوج نفرت علیه این اقلیت در هند 
اما در دو هفته گذشته تصاویری در رسانه‌های اجتماعی هند منتشر شد که اوج نفرت علیه مسلمانان در این کشور را از سوی گروه‌های تندرو هندو نشان داد. 
به گزارش شبکه "الجزیره" قطر، پلیس هند روز جمعه اعلام کرد که تحقیقات در خصوص انتشار سخنان نفرت انگیز علیه مسلمانان در طول یک برنامه هفته گذشته با حضور گروهی از رهبران هندو در شهر هریدوار، در ایالت شمالی اوتاراکند را آغاز کرده و در این مورد پرونده تشکیل داده است. 
شرکت کنندگان در این برنامه خواستار کشتار دسته جمعی و استفاده از سلاح علیه مسلمانان شدند. 
بر اساس ویدئویی که در فضای مجازی منتشر شد، یکی از سخنرانان در این برنامه به جمعیت حاضر می‌گوید که مردم نباید نگران زندانی شدن به خاطر کشتن مسلمانان باشند. 
در این برنامه حداقل یکی از اعضای حزب حاکم بهاراتیا جاناتا پارتی (بی جی پی) حضور داشته است. این حزب متهم به تشویق احساسات ضد مسلمانان و دیگر اقلیت‌ها در هند از زمان در دست گرفتن قدرت در سال ۲۰۱۴ است. 
اما حزب بی‌جی پی اتهامات خود را رد می‌کند. 
اسدالدین اویسی، یک نماینده پارلمان هند در توییتی نوشت که اظهارات تحریک آمیز در این ویدئو "نمونه روشنی از تحریک به نسل کشی" است. 
دولت هند تاکنون در مورد این رویداد اظهار نظری نکرده است. 
پاربودهناند گیری یک رهبر تندروی هندو که در گذشته تصاویر او با رهبران حزب بی‌جی پی منتشر شده است در این برنامه گفت: مانند میانمار، پلیس، سیاستمداران، ارتش و هر هندویی در هند باید اسلحه بدست گرفته و این پاکسازی را انجام دهند. گزینه دیگری باقی نمانده است. 
اشاره او به پاک‌سازی مسلمانان روهینگیا در کشور میانمار به دست ارتش این کشور است که منجر به کشته شدن صدها هزار نفر و آوارگی بیش از دو میلیون نفر از شهروندان آن کشور شده است. 
در پی تصویب قانون جدیدی شهروندی از سوی دولت، جامعه هند از ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ ناارام شد. بر اساس این قانون شهروندان غیرمسلمان برای دریافت شهروندی هند در اولویت قرار می‌گیرند. مسلمانان معتقدند این اقدام دولت هند تلاش برای تبدیل این کشور به ملتی هندو مذهب بوده است. 
درحالی که هند همیشه به عنوان یک کشور ۷۲ ملت شناخته شده است که در آن پیروان مذاهب مختلف بدون اختلاف در کنار یکدیگر زندگی می‌کرده‌اند. 

تغییر قوانین در برخی از ایالت‌های هند برای محدود کردن اقلیت‌ها 
در سال‌های اخیر، با افزایش اسلام‌هراسی و به بهانه افزایش جمعیت مسلمانان در هند، ایالت‌های این کشور قوانینی تصویب کرده‌اند که ازدواج‌های بین ادیان را غیرقانونی و تغییر دین برای ازدواج را نیز جرم اعلام می‌کنند. 
ده‌ها مرد جوان مسلمان درایالت اوتار پرادش که بیشترین جمعیت مسلمان این کشور را دارد و از سوی یوگی ادیتیانات سروزیر تندروی هندو این ایالت رهبری می‌شود به دلیل ازدواج با زنان هندو در زندان به سر می‌برند. در رسانه‌های جمعی و شعارهای سیاسی هند، فرد متهم به تغییر دین یک هندو از طریق ازدواج همیشه مسلمان جلوه داده می‌شود و از آن به عنوان «جهاد عشقی» یاد می‌شود. 

پیش بینی تنش‌های مذهبی در هند چیست؟ 
"ایندیان اکسپرس" هند روز دوشنبه در پی انتشار این آخرین تصاویر از موج اسلام هراسی در این کشور در این خصوص نوشت: به احتمال زیاد شاهد کشتارهای بیشتری به نام دین و ظهور افراد افراطی بیشتر در هند خواهیم بود. تندروها در هند احساس کرده‌اند که می‌توانند آزادانه فعالیت کنند. این امر برای هند خوب نیست، به خصوص در زمانی که سیاست مداران این کشور مسیر تندروهای هندو را هموار ساخته‌اند. 
مسیحیان نیز در هند از این حملات در امان نبوده‌اند. خشونت هدفمند از سوی گروه‌های دارای قدرت سیاسی یک نگرانی جدی و فوری در هند است.

برچسب‌ها اسلام هراسی هند دهلی نو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اسلام هراسی هند دهلی نو اسلام هراسی هند دهلی نو مسلمانان در هند علیه مسلمانان کرونا در هند ویروس کرونا اسلام هراسی سال گذشته منتشر شد بی جی پی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری، طی پیامی ۱۱ اردیبهشت ماه، روز جهانی کارگر را به تلاش گران عرصه تولید و توسعه کشور، تبریک گفت و اظهار کرد: تحرک و کوشش کارگران و کارآفرینان برای به حرکت آوردن چرخ های تولید، صنعت و اقتصاد کشور، خوداتکایی، عزت، استقلال و خوکفایی را به ملت ایران تقدیم کرده است.

فخاری بیان کرد: هر کجا که این قشر صبور و زحمتکش حضور یافت، مشاهده کردیم که چگونه راه پیشرفت، فراهم و علم و دانش به کار گرفته و دستاوردهای شگرف رقم خورده است.

استاندار تهران با اشاره به اینکه کارگران و کارآفرینان عزیز در شرایط سخت تحریمی و جنگ اقتصادی، پای کار سازندگی و رونق تولید در کشور ایستادند و اجازه ندادند که موتور حرکت پیشرفت میهن عزیزمان متوقف شود، افزود: شرایط دشوار کرونا نیز عرصه دیگری برای پایمردی کارگران بود، آنان در زمان عصیان کرونا جان بر کف گرفتند و نگذاشتند کارخانه ها و خط تولید در کشور دچار خدشه شود.

وی در ادامه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای کارگر و ادای احترام به ارواح بلند آنان، این روز را به همه کارگران اثربخش، زحمتکش و عزیز کشور، خاصه کارگران ارزشمند، متعهد و مسوولیت پذیر استان تهران و خانواده های محترم آنان تبریک گفت.

استاندار تهران با اشاره به شعار سال که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است عنوان کرد: نقش کارگران و کارآفرینان در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور بی بدیل و انکار ناپذیر است و امیدوارم با همدلی، همراهی و همت همیشگی زحمتکشان عرصه کار و اقتصاد شاهد تحقق این شعار باشیم.

کد خبر 6092707

دیگر خبرها

  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • اسلام هراسی پای شهردار مسلمان لندن را هم گرفت
  • خون مسلمان در اسلام حرمت دارد/ حکام کشورهای عربی نسبت به مسلمانان بی گناه بی تفاوت نباشند
  • امام خمینی (ره) به اسلام و مسلمانان شخصیت بخشید
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • واکنش اتحادیه جهانی علمای مسلمان به خیزش دانشجویان در حمایت از فلسطین
  • فشار دولت اوکراین به مسلمانان برای سکوت در نسل‌کشی غزه + سند
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است