Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اقتصادی رئیس جمهور طی نامه‌های جداگانه ضمن ابلاغ سرفصل وظایف هر یک از دستگاه‌های دولتی در چارچوب نقشه راه رشد غیرتورمی از آن‌ها خواست تا ظرف یک ماه برنامه‌های عملیاتی خود را ارائه کنند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اواخر آبان ماه بود که وزارت اقتصاد از نقشه راه رشد غیر تورمی رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح تنها برخی محورهای کلی را در برداشت و براساس توضیحات ارائه شده از سوی وزارت اقتصاد باید با همکاری دیگر دستگاه‌های کشور به یک برنامه عملیاتی تبدیل شود.

برهمین اساس محسن رضائی معاون اقتصادی رئیس جمهور طی نامه‌های جداگانه وظایف هر یک از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولت را به آنها ابلاغ کرده تا برنامه‌های عملیاتی خود را برای بررسی و تصویب در ستاد هماهنگی اقتصادی ارائه کنند. با توجه به تاریخ ارسال و زمان تعیین شده در نامه‌ها، دستگاه‌های اجرایی کشور باید برنامه مورد نظر خود را تا تاریخ 22 دی ماه 1400 تدوین کنند.

سرفصل وظایف وزارت اقتصاد و دارایی در نقشه راه رشد غیر تورمی به شرح زیر است:

- رفع موانع ورود به کسب و کار با همکاری دستگاههای صادر کننده مجوز کسب و کار

- افزایش منابع بودجه و تأمین مالی غیرتورمی کسری بودجه با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و معاونت حقوقی ریاست جمهوری

- کاهش اصطکاک‌های تولید با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، معاونت حقوقی ریاست جمهوری و قوه قضائیه

- تقویت تأمین مالی زنجیره‌ای با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

سرفصل وظایف سازمان برنامه و بودجه در نقشه راه رشد غیر تورمی به شرح زیر است:

- کاهش مصارف بودجه با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت راه و شهرسازی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان اداری و استخدامی کشور.

- اخذ و ارزیابی پیشنهادهای دستگاه‌های اجرایی در خصوص پروژه‌های پیشران بخش‌های اقتصادی و ارائه پیشنهاد برای پروژه‌های مصوب به معاون اول محترم رئیس جمهور.

- مدیریت افکار عمومی جهت کنترل انتظارات تورمی با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران.

سرفصل وظایف بانک مرکزی در نقشه راه رشد غیر تورمی به شرح زیر است:

- بهبود تراز ارزی و کاهش نوسانات ارزی با همکاری سازمان برنامه و بودجه کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت امور خارجه و ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز

- تقویت سازوکارهای نظارت بانکی

- هدایت اعتبارات به سمت تولید باهمکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت امور اقتصادی و دارایی

- اصلاح اساسی رابطه نفت با بانک مرکزی با همکاری وزارت نفت

- پیمان سپاری ارزی با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت

- پیمان پولی دو و چندجانبه با همکاری وزارت امور خارجه

سرفصل وظایف وزارت صنعت، معدن و تجارت در نقشه راه رشد غیر تورمی به شرح زیر است:

- بازارسازی و اصلاح شبکه توزیع داخلی و خارجی با همکاری ستاد تنظیم بازار، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت خارجه

- افزایش پیش‌بینی پذیری اقتصاد با همکاری وزارت نیرو، وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

- توسعه صادرات با همکاری وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت امور خارجه و سازمان برنامه و بودجه کشور

- معرفی و تبیین پروژه‌های پیشران وزارت صنعت، معدن و تجارت و ارائه آنها به سازمان برنامه و بودجه کشور

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محسن رضایی رشد اقتصادی تورم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران وزارت امور اقتصادی و دارایی سازمان برنامه و بودجه کشور همکاری وزارت معدن و تجارت وزارت صنعت نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید سه‌شنبه صبح (۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت و محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برگزار می‌شود.

شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم با هدف تأمین پایدار و رفع ناترازی گاز کشور و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی، اقدام‌هایی گسترده را طرح‌ریزی و اجرا کرده است. در این زمینه می‌توان به امضای قرارداد و اجرای طرح‌های توسعه فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی، توسعه گام نخست میدان گازی کیش، پروژه‌های جمع‌آوری گازهای مشعل، طرح ضربتی توسعه میدان‌های گازی شرکت نفت مناطق مرکزی و.... اشاره کرد.

شرکت ملی نفت ایران برای تحقق این اهداف و توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدام‌ها، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج همیشه فارس با تخمین حجم سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلار و ۴۰۰ میلیون دلار و با هدف تولید حدود روزانه ۱۲۸ میلیون مترمکعب گاز با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا می‌شود.

پیش‌بینی می‌شود با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای کامل قراردادهای طرح‌های یادشده، ضمن افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی، ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

بر اساس برنامه‌ریزی‌ها یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری یادشده برای انجام مسئولیت اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفت‌خیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تأمین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های به مطالعه و توسعه بالادستی میدان‌های گازی کشور می‌پردازند که گامی مؤثر برای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته‌شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

بر اساس این گزارش، تفاهم‌نامه‌های توسعه میدان‌های گازی «زیره و خارتنگ» و ساختار اکتشافی «دارنگ»، توسعه میدان‌های گازی «سفید زاخور، سفید باغون و هالگان»، توسعه مخازن «خامی زیلایی و کارون» و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، توسعه میدان گازی «عسلویه غربی» و ایستگاه تقویت فشار کنگان، توسعه مخازن «خامی شهیدان، زیلایی و کارون»، توسعه میدان‌های گازی «میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید» و توسعه میدان‌های گازی «اهواز و مارون خامی» با حضور وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و مدیران ارشد صنعت نفت امضا می‌شوند.

کد خبر 6092488

دیگر خبرها

  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • هرگونه استعلام تفکیک اراضی در سامانه استعلامات ثبتی انجام شود
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید