Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: جلسه نمایندگان مسیحی، کلیمی و زرتشتی مجلس با رئیس‌جمهور در اولین فرصت برگزار خواهد شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور به مناسبت میلاد حضرت مسیح علیه السلام طی نشستی با نمایندگان آشوری و ارمنی در مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسینی در این نشست که در دفتر دولت در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، ضمن تبریک سالروز میلاد پیامبر اولوالعزم حضرت عیسی روح الله، با اشاره به آیات صریح قرآن از جمله سوره مریم درباره حضرت عیسی و حضرت مریم سلام الله علیها، نکاتی را درخصوص مبانی مشترک اعتقادی و اخلاقی ادیان ابراهیمی از جمله اسلام و مسیحیت مطرح کرد.

حسینی در ادامه این نشست، ضمن ابلاغ سلام رئیس جمهور به نمایندگان اقلیت‌های دینی در مجلس گفت: ان شاءالله در اولین فرصت جلسه نمایندگان مسیحی، کلیمی و زرتشتی مجلس با رئیس‌جمهور برگزار می‌شود.

حسینی همچنین از خاطرات خود در سفر به واتیکان و ارمنستان شهر اچمیادزین و دیدار با اسقف اعظم ارامنه و نیز فعالیت‌های فرهنگی در دوران مسئولیت ارشاد، نکاتی را یادآور شد.

در ادامه آرا شاوردیان نماینده ارامنه شمال کشور هم در این نشست با حمایت از سیاست‌های کلی نظام گفت: مسیحیان و مسلمانان در ایران بسیار پیوند محکمی دارند و ۱۳۴ شهید دفاع مقدس از مسیحیان در دوران مقدس هستند.

وی با اشاره به اهمیت همبستگی میان مسلمانان و مسیحیان گفت: ما در تمام عرصه‌ها به عنوان یک ایرانی مسیحی خواهان توسعه و سربلندی و استقلال کشور عزیزمان هستیم.

شارلی انویه تکیه نماینده مسیحیان آشوری هم در ادامه این نشست تاکید کرد: وجود نمایندگان ارمنی، آشوری، کلدانی، کلیمی و زرتشتی به عنوان اقلیت دینی در مجلس یک فرصت بسیار گرانبهاست و در دیدار‌های رسمی رئیس‌جمهور آمادگی داریم در کنار آیت الله رئیسی حضور داشته باشیم چرا که معتقدیم حضور اقلیت‌ها در کنار رئیس جمهور در دیدار‌های خارجی می‌تواند جنبه مثبتی داشته باشد و دست شبکه‌های بیگانه و معاند را برای سوءاستفاده ببندد، چون آن‌ها دنبال فرصت می‌گردند از اختلاف ادیان در ایران استفاده کنند.

وی افزود: سال گذشته یک شبکه سعودی اعلام کرد برگزاری جشن‌های کریسمس در ایران ممنوع است و به این خبر استناد می‌شد، ولی ما قویاً این موضوع را تکذیب کردیم و گفتیم ادیان و اقلیت‌های دینی در ایران برای برگزاری مراسم و جشن‌های مذهبی و آیینی خود کاملاً آزاد هستند.

نمایندگان همچنین از دیدار رئیس جمهور با خانواده شهدای مسیحی تشکر کردند و خواهان عرضه و معرفی بیشتر آثار هنری ایرانی از جمله سریال حضرت مریم و مردان آنجلس به مسیحیان جهان شدند.
گفتنی است در پایان جلسه معاون پارلمانی رئیس‌جمهور با اهدای گل به نمایندگان ارمنی و عاشوری ایام سال نو میلادی و تولد حضرت مسیح را به هموطنان مسیحی و مسیحیان تبریک گفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور میلاد حضرت عیسی میلاد حضرت مسیح آیت الله رئیسی آیت الله رئیسی نمایندگان اقلیت های دینی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک»، «غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • دوره آموزشی تقنینی و نظارتی نمایندگان منتخب برگزار می‌شود
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • پخش زنده| نشست وزرا و معاونان رئیس‌جمهور در حاشیه جلسه دولت
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • مجلس هفته آینده جلسه علنی ندارد