Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاهش فوتی‌های کرونا گفت: رایزنی مؤثر شخص رئیس‌جمهور با سران کشورهای دیگر برای واردات واکسن کرونا از جمله اقداماتی بود که انجام شد؛ آن‌هایی که ادعا می‌کردند "زبان دنیا را بلدند" نتوانستند این کار را کنند! - اخبار اجتماعی -

دکتر مهرداد ویس‌کرمی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم با اشاره به تأثیر واکسیناسیون کرونا در کاهش آمار فوتی‌ها در کشور اظهار کرد: یکی از اقدامات جهادی دولت سیزدهم، افزایش چشمگیر واردات واکسن کرونا به کشور بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افزایش پوشش واکسیناسیون باعث شد ایمنی نسبی و قابل قبولی در جامعه ایجاد شود؛ برخی از مشکلاتی که در حال حاضر در زمینه کرونا با آن مواجه هستیم، مربوط به عدم مشارکت مردم در امر واکسیناسیون است.

این عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سؤال که «در دولت دوازدهم این رایزنی‌ها و اقدامات برای افزایش واردات واکسن کرونا انجام نمی‌شد؟» متذکر شد: چند کار باعث افزایش واردات واکسن در دولت سیزدهم شد؛ رایزنی مؤثر شخص رئیس‌جمهور با سران کشورهای دیگر برای واردات واکسن کرونا از جمله اقداماتی بود که انجام شد؛ آن‌هایی که ادعا می‌کردند زبان دنیا را بلدند نتوانستند این کار را کنند! اختصاص بودجه لازم برای واردات واکسن کرونا نیز در دولت جدید به خوبی انجام شد؛ علت دیگر افزایش واردات واکسن کرونا نیز تعیین کردن ضرب‌الاجل برای مقابله با کرونا بود؛ معتقدم در دولت قبلی اراده لازم برای انجام این کارها وجود نداشت.

واردات واکسن هزینه‌ها را کاهش داد

کرمی با بیان این‌که واردات و تزریق واکسن کرونا در کشور، هزینه‌های کشور را کاهش داد، گفت: با فوت افراد مبتلا به کرونا، نیروهای انسانی را از دست می‌دهیم و آسیب‌های اجتماعی، مادی و روانی به خانواده‌ها وارد می‌شود و بنابراین هزینه - اثربخشی واکسیناسیون بالاست.

کاهش چشمگیر فوتی‌های کرونا با واکسیناسیون

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که در اواخر دولت حسن روحانی و تا پیش از انجام واکسیناسیون کرونا، فوتی‌ها به 700 نفر در روز رسیده بود، ادامه داد: در حال حاضر به دلیل افزایش پوشش واکسیناسیون کرونا، تعداد فوتی‌ها به کمتر از 50 نفر رسیده است و امیدواریم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همراهی مردم در امر واکسیناسیون، میزان فوتی‌ها کاهش بیشتری نیز پیدا کند.

نماینده مجلس یازدهم درباره افرادی که از واکسن زدن امتناع می‌کنند، گفت: عرف، شرع و عقل به ما می‌گوید باید واکسن کرونا را تزریق کنیم؛ مراجع تقلید ما نیز واکسن کرونا تزریق کرده‌اند و عجیب است که برخی از افراد حتی از مراجع نیز در این زمینه پیروی نمی‌کنند.

حتی مولتی‌ویتامین نیز ممکن است عارضه داشته باشد

وی با اشاره به این‌که مصرف هر دارویی ممکن است عوارضی در بر داشته باشد، تأکید کرد: عوارض دارویی مربوط به همه داروها و واکسن‌ها است و صرفاً به واکسن کرونا مربوط نیست؛ واکسن‌های فلج اطفال، کزاز و ... و حتی یک داروی مولتی ویتامین نیز ممکن است عارضه داشته باشند اما این عوارض در مقابل اثرات آن‌ها چشمگیر نیست؛ مردم نباید تحت تأثیر برخی تبلیغات، با تزریق واکسن کرونا مخالفت کنند.

کمتر از یک‌ماه برای مقابله با "اومیکرون" زمان داریم/ تصمیم‌گیری درباره تزریق واکسن کرونا به کودکانموج جدید کرونای "دلمیکرون" در راه است؟!افزایش 7برابری واردات واکسن کرونا در دولت سیزدهم؛ مرگ‌ومیر 2رقمی نتیجه واکسیناسیون میلیونی + نموداراجرای 93 درصدی نسخه‌نویسی الکترونیک/ فرصت طلایی 2 هفته‌ای برای تزریق دوز سوم واکسن کرونا

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس کمیسیون آموزش و تحقیقات پروتکل های بهداشتی بهداشت و درمان واکسن کرونا ویروس کرونا مجلس کمیسیون آموزش و تحقیقات پروتکل های بهداشتی بهداشت و درمان واکسن کرونا ویروس کرونا واردات واکسن کرونا فوتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است