Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، «مولوی عبدالکبیر» معاون سیاسی نخست وزیر طالبان در دیدار با شماری از نمایندگان شیعیان افغانستان تاکید کرد که در نظام آینده این کشور تمامی اقوام مشارکت خواهند داشت.

بر اساس اعلام دفتر نخست‌وزیری طالبان، مولوی عبدالکبیر در این دیدار ضمن قدردانی از حمایت شیعیان از طالبان گفت که افغانستان خانه مشترک همه اقوام است و در نظام آینده تمام این گروه‌ها شرکت خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود به خواسته و پیشنهادات شیعیان در سطح رهبری طالبان بحث خواهد شد در صورت لزوم برای حل مشکلات این افراد با والیان تماس گرفته می‌شود.

معاون سیاسی نخست وزیر طالبان تاکید کرد که  تامین امنیت، ایجاد فضای رفاه و آسایش برای مردم، مسئولیت دولت است.

این در حالی است که پیش از این مولوی عبدالکبیر در دیدار با سید محمد علی جاوید رهبر حزب حرکت آزاد افغانستان گفته بود که طالبان زمینه مشارکت را برای افغان‌های اهل تشیع فراهم می‌کند.

مقامات طالبان بارها اعلام کردند که به دنبال تشکیل دولت فراگیر با حضور تمام اقوام هستند. 

طالبان در آخرین اقدام یک نفر از اساتید شیعه را به معاونت وزیر اقتصاد منصوب کرده است.

در این راستا، «ذبیح‌الله مجاهد»، سخنگوی مرکزی طالبان اعلام کرده بود که که دکتر عبداللطیف نظری براساس فرمان رهبر این گروه به‌عنوان معاون نیروی انسانی وزارت اقتصاد تعیین شده است.

وی تاکید کرد که نظری به‌نمایندگی از شیعیان در این پست گماشته شده و قابلیت و تجربه خوبی در عرصه‌ اقتصاد دارد.

روز گذشته نیز «شیرمحمدعباس استانکزی»، معاون سیاسی وزیر خارجه طالبان امروز در همایشی در کابل که با حضور علمای اهل تشیع برگزار شد، گفت: آمریکا از نگاه نظامی در افغانستان شکست خورده، اما در میدان سیاست و اقتصاد هنوز با افغانستان در جنگ قرار دارد.

معاون وزیر خارجه طالبان با بیان اینکه آمریکا نباید در امور داخلی افغانستان دخالت کند، گفت: آمریکا در روز روشن به افغانستان حمله کرد و در تاریکی شب از این کشور فرار کرد.

انتهای پیام/ ر

منبع: فارس

کلیدواژه: طالبان شیعیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۰۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری

 آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری،رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر امروز دوشنبه در دیدار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور اظهار داشت: تحریم‌ها عاملی شد تا به خود متکی باشیم و از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنیم.

وی گفت: البته این بدان معنا نیست که از تحریم استقبال می‌کنیم؛ اما اگر این محدودیت‌ها نبود، قطعا توجه به ظرفیت‌های داخلی پیدا نمی‌کردیم و به خاطر وابستگی شدید به دیگران، اعتماد به نفس خود را از دست می‌دادیم.

امام جمعه قم در بخش دیگری از سخنان خود به زوایای پیچیده علمی عملیات «وعده صادق» پرداخت، بیان داشت: پس از این عملیات نگاه کشور‌ها به ما تغییر کرد و تا حد زیادی تحت تأثیر این عملیات پیچیده و حرکت قدرتمندانه قرار گرفتند، حتی برخی از افرادی که با این انقلاب همسو نبودند نیز بعد از این موفقیت به خود آمدند.

حسینی بوشهری افزود: این موفقیت در سایه توکل به خدا و امید به آینده میسر شد و معتقدم اگر امید در نسل جوان ما جوانه بزند و نسل جوان به جای پرداختن به جذابیت‌های کاذبی که دنیای غرب برای آنها ایجاد کرده است با امید به آینده تلاش کند، موفقیت و پیشرفت را در پی خواهد داشت.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت ارتباط حوزه‌های علمیه با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه وجود دارد و طلاب فاضل و اندیشمند زیادی داریم که امید‌های آینده حوزه هستند؛ اما به خاطر مشکلات اقتصادی کشور، طلاب نیز در حوزه مسکن و معیشت دچار مشکل هستند، باید شرایطی فراهم شود که این نخبگان بتوانند بدون دغدغه بدرخشند.

در ابتدای این جلسه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس جمهور، با تشریح جایگاه علم و فناوری در معادلات امروز دنیا ابراز داشت: عملیات «وعده صادق» دو ویژگی دارا بودن فناوری واقعی و دوم شجاعت در استفاده از آن را داشت.

روح‌الله دهقانی فیروزآبادی علم و فناوری را یکی از مهم‌ترین ارکان پیشرفت، توسعه و رشد کشور عنوان کرد و اظهار داشت: علم در گذشته بیشتر جنبه زینتی داشت، بعد از انقلاب صنعتی، علم یک محصول داد که عبارت از فناوری بود و غرب از این محصول برای بهره کشی از طبیعت و ثروت آفرینی استفاده کرد؛ اما در دهه‌های اخیر علم از عوامل ایجاد اقتدار و قدرت آفرین است.

وی با اشاره به اهمیت علوم اجتماعی خاطر نشان کرد: از سال گذشته سعی کردیم به فضای تولید علوم اجتماعی بیشتر توجه کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • طالبان خطاب به روسیه: حکومت افغانستان فراگیر است | دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • ترکیه از نخست‌وزیر هلند برای دبیرکلی ناتو حمایت می‌کند
  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند
  • دولت بسترساز جهش تولید است