Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق کردستان گفت: با همکاری مردم در مصرف بهینه انرژی برق، شرکت توزیع برق کردستان موفق به کسب رتبه دوم در برنامه‌های پاسخگویی بار در تابستان امسال شد.

هیوا خرم امروز(دوشنبه_۶دی)اظهارکرد:به دنبال کاهش ظرفیت انرژی برق در نیروگاه‌های کشور، از سال ۹۷ موضوع مدیریت مصرف بار در سطح وزارت نیرو به‌صورت جدی دنبال می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه کمبود نیروی برق سریع قابل جبران نیست چراکه ساخت نیروگاه جدید و ایجاد ظرفیت بیشتر مستلزم زمان طولانی‌تری است، گفت: طی دو الی سه سال اخیر عواملی همچون کاهش بارندگی‌ها، افزایش گرمای هوا و توسعه فعالیت‌های غیرمجاز ماینرها منجر شد تا موضوع مدیریت مصرف بار به‌عنوان بهترین راه ممکن در صرفه‌جویی مصرف انرژی برق در سطح کشور اعمال شود.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق کردستان با اشاره به اینکه شدت مصرف انرژی در کشور دو تا سه برابر استاندارد جهانی است افزود: درراستای مصرف بهینه از انرژی برق، مدیریت بار در مقایسه با احداث نیروگاه کم‌هزینه‌تر و بهترین راه‌حل موجود است.

وی با تأکید بر اینکه برنامه‌های مدیریت بارناشی ازانرژی برق سه سال متوالی است که در سطح کشور درحال انجام است، بیان کرد: با همت مردم استان و صرفه‌جویی در مصرف برق، شرکت توزیع برق کردستان در برنامه‌های پاسخگویی بار در تابستان سال ۱۴۰۰، موفق به کسب رتبه دوم در کشور شد.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق کردستان با اشاره به اینکه کردستان سال گذشته در این برنامه مدیریت بار رتبه سوم را از آن خودکرده بود، اعلام کرد: امسال نیز جهت مصرف بهینه برق،۷۲۳۳ تفاهم‌نامه با مشترکین بخش‌های مختلف منعقد شد.

وی با اشاره به اینکه بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها در بخش کشاورزی ۹۴ مگاوات و در بخش صنعت نیز ۲۳ مگاوات کاهش دیمانده ثبت شد، خاطرنشان کرد: همچنین در بخش اداری نیز ۵ مگاوات و در بخش تجاری ۶٫۵ مگاوات کاهش بار در استان به ثبت رسید.

خرم تصریح کرد: درمجموع امسال کردستانی ها در بخش های مختلف ۱۳۰ مگاوات در مصرف برق صرفه جویی کردند که تنها نتیجه همکاری مردم در مدیریت مصرف برق است.

وی با تأکید بر اینکه مدیریت مصرف و مدیریت بار هم برای وزارت نیرو و هم برای مشترکین سودآور است افزود: باصرفه جویی در مصرف برق مشترکین مشمول پاداش شده و همچنین خاموشی‌ها در سطح کشور نیز کاهش می‌یابد.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق کردستان با اشاره به اینکه امسال ۷ میلیاردو ۸۰۰ میلیون تومان به مشترکین همکار در مدیریت بار استان پاداش داده شده است،اضافه کرد: بیشترین این پاداش با ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مربوط به بخش کشاورزی بوده است.

خرم عنوان کرد: با توجه به مدیریت بار به ثبت رسیده در استان، کردستان نسبت به برخی ازاستان‌های دیگر خاموشی کمتری داشت که همه این‌ها نتیجه همکاری همه‌جانبه مشترکین با این شرکت است.

وی ضمن قدردانی از مشترکین، از آنان خواست همچون گذشته و در فصل زمستان نیز نهایت همکاری را با شرکت توزیع برق استان کردستان داشته باشند.

درحال حاضر بیش از ۷۰۱ هزار مشترک برق در استان کردستان وجود دارد که۸۲ درصد آن مربوط به بخش خانگی است که سهم آنها از مصرف برق در استان ۴۵ درصد می باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مدیریت مصرف مصرف برق مدیریت بار انرژی برق صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۱۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • اجرای طرح تعویض کنتورهای فرسوده در استان مرکزی
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد