Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@17:15:58 GMT

خبرخوش برای سرمایه گذاران رمزارز

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۰۱۹۰۹

خبرخوش برای سرمایه گذاران رمزارز

اعلام خبر توقف فعالیت مراکز استخراج رمز ارزها تا نیمه اسفند موجب شد تا به منظور حمایت از سرمایه گذاری‌های صورت گرفته در این بخش معاون هماهنگی و محیط کسب و کار خواستار حفظ حقوق فعالان اقتصادی در این حوزه شود و خبر خوشی به فعالان این بخش دهد. ناطقان:  براساس برنامه ریزی صورت گرفته مقرر شد تا در دوره سرد سال تا 15 اسفند ماه استخراج رمزارزها متوقف شود، اقدامی که دراستای تامین برق منازل مسکونی صورت گرفته اما مشکلاتی را برای سرمایه گذران به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





به همین منظور مهدی نیازی معاون هماهنگی و محیط کسب و کار در این خصوص در نامه ای به رییس هیات عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در نامه ای با موضوع «همکاری با فعالین و سرمایه گذاران استخراج رمزارز» آورده؛ با توجه به ابلاغ وزیر وقت کشور مبنی بر ممنوعیت فعالیت استخراج رمزارز تا پایان شهریور ماه که به دلیل مشکل کمبود برق صورت گرفته بود، به اطلاع می رساند به علت استمرار و تداوم شرایط یاد شده، در حال حاضر امکان فعالیت ها و کسب درآمد برای سرمایه گذاران و فعالین استخراج رمزارز که دارای مجوز بوده و یا در مراحل دریافت مجوز از این وزارتخانه هستند امکان پذیر نیست. به همین منظور دستور فرمایید، در راستای حمایت از سرمایه گذاری های صورت گرفته در این بخش و حفظ حقوق فعالان اقتصادی این حوزه که به علت شرایط غیراردای دچار محدودیت در فعالیت شده‌اند و تا زمان تعیین تکلیف فعالیت استخراج رمز ارز، شرکت شهرک‌های صنعتی استان ها در امهال نحوه پرداخت اقساط و وصول چک های بهره برداران و سرمایه گذاران استخراج رمزارز حداکثر مساعدت لازم را به عمل آورده و از اعمال شرایط سخت گیرانه خوداری کنند.  

همچنین روسای سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانی نیز با استفاده از ظرفیت های موجود مساعدت و همکاری لازم را دراین خصوص بعمل آوردند.

منبع:اکوایران
برچسب ها: رمزارز ، ناطقان ، سرمایه ، فعالان ، حقوق

منبع: ناطقان

کلیدواژه: رمزارز ناطقان سرمایه فعالان حقوق استخراج رمزارز سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۱۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تسریع شود
  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • برای استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز جرایم سنگینی تا بیش از ۱۰۰ برابر نرخ انرژی در نظر گرفته شده
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز نقره‌داغ می‌شوند
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید