Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رامین صادقی ظهر دوشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل اظهار کرد: این طرح‌ها شامل طرح‌های با اشتغالزایی بالاست که بسیاری از این تسهیلات از محل بند الف تبصره ۱۸ پرداخت می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بالغ بر ۳۰۰ طرح تولیدی در استان اردبیل در دست اجراست، تصریح کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با حمایت از این طرح‌های تولیدی قصد دارد تا با افتتاح آنها تحول عظیمی در حوزه اشتغال و اقتصاد استان اردبیل ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل به تحول بزرگ ایجاد شده در حوزه تولید با راه‌اندازی این واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: بالغ بر ۶۵ هزار بیکار تحصیل‌کرده شایسته این استان نیست و ما سعی داریم در حد توان و وسع خود با ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی اشتغالزا، بخشی از نیازمندی اشتغال استان را برطرف کنیم.

صادقی از بهره‌برداری ۱۵۰ طرح تولیدی تا پایان سال در اردبیل خبر داد و افزود: تسهیلات واحدهای تولیدی و صنعتی از ۵ محل اعتبارات سفر رئیس جمهور، رونق تولید، طرح تام، سفر مدیران عامل بانک‌های کشور و بند الف تبصره ۱۸ قابل پرداخت است که تا به حال تعداد متقاضیان تسهیلات ۱۸۲ مورد با میزان تسهیلات یک‌هزار و ۸۱۵ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به اینکه ۱۷ واحد تولیدی بالغ بر ۱۳۵ میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده‌اند، ادامه داد: از ۵ محل از جمله اعتبارات سفر رئیس جمهور، رونق تولید، طرح تام، سفر مدیران عامل بانک‌های کشور و بند الف تبصره ۱۸ تسهیلات به واحدهای تولیدی اعطا می‌شود، خاطر نشان کرد: تا به حال تعداد متقاضیان تسهیلات ۱۸۲ مورد با میزان تسهیلات یک‌هزار و ۸۱۵ میلیارد تومان است.

صادقی همچنین از تصویب ۶۱۲ میلیارد تومان اعتبار برای ۹۹ واحد تولیدی در اردبیل خبر داد و بیان کرد: در جلسات ستاد رفع موانع تولید، کارگروه‌های اقتصاد مقاومتی و اشتغال مشکلات واحدهای تولیدی مطرح و نسبت به رفع این موانع اقدام می‌شود تا هیچ واحد تولیدی مشکل‌دار در استان وجود نداشته باشد.

وی اضافه کرد: یکی از اهداف ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان راه‌اندازی طرح‌های جدید و در کنار آن احیا و راه‌اندازی واحدهای تولیدی راکد و رفع مشکلات و موانع موجود بر سر راه آنها است و برای محقق شدن آن نیازمند همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی استان است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: رفع موانع تولید، حفظ و ایجاد اشتغال جدید و پایدار تضمین‌کننده توسعه اقتصادی استان است و با توجه به اولویت‌گذاری دولت درباره جهش تولید و ایجاد اشتغال، سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با تعامل و همکاری دستگاه‌های اجرایی استان مشکلات و موانع قانونی موجود را بررسی و در صدد مرتفع کردن آن است.

کد خبر 5385365

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان صنعت معدن و تجارت اردبیل تسهیلات رامین صادقی طرحهای اشتغالزایی اشتغال واحد های تولیدی واحدهای صنعتی سفر استانی اقتصاد مقاومتی ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه کرمانشاه بارش برف قاسم سلیمانی آمار کرونا گرگان سانحه تصادف واکسن کرونا 9 دی زلزله برف روبی شیوع کرونا معدن و تجارت استان واحدهای تولیدی میلیارد تومان استان اردبیل سازمان صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۱۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پسندیده جانشین رئیس کل دادگستری تهران در ستاد اقتصاد مقاومتی، همراه با بابک ترکی معاون قضائی رئیس کل دادگستری و رئیس اداره تصفیه امور ورشکستگی از نمایشگاه معرفی توانمندی‌های صادراتی کشور با عنوان «ایران اکسپو ۲۰۲۴» بازدید کرد و در مراسم اختتامیه این رویداد حضور یافت.

پسندیده در آئین اختتامیه برگزاری نمایشگاه «ایران اکسپو ۲۰۲۴» با اشاره به برنامه‌های ابلاغی رئیس کل دادگستری استان تهران در زمینه حمایت از تولید و سرمایه گذاری مشروع گفت: برای تعامل بیشتر با بخش خصوصی، اعتقادی که امروز در همه دستگاه‌های قضائی و اجرایی از جمله دادگستری استان تهران وجود دارد مبنی بر حضور بخش خصوصی در سیاست گذاری‌های مرتبط با نظام اقتصادی و اتاق فکری که سیاست‌های اقتصادی برای واحدهای تولیدی اتخاذ می‌کند، است.

پسندیده با بیان اینکه بخش خصوصی باید در نیازسنجی واحدهای تولیدی، ایجاد، تدوین و ابلاغ مقررات حضور داشته باشد و برای این امر پیشنهاد می‌شود تا اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی در حوزه واحدهای تولیدی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود.

وی گفت: اینکه می‌گوئیم باید از بخش خصوصی حمایت شود منظور حمایت همه جانبه است و این مورد زمانی صورت می‌گیرد که این بخش در همه ارکان سیاست و مقررات گذاری، علاوه بر بخش اجرا در میدان نیز حضور داشته باشد.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران با اشاره به اصل ۴۴ قانون اساسی عنوان کرد: این قانون برای ورود حداکثری بخش خصوصی در حوزه سیاست‌گذاری و اجرا است و بدین منظور نیست که بخش خصوصی فقط بنگاه‌دار و شرکت دار باشد، هرچند که آن‌ها هم باید در حوزه سیاست گذاری و مقررات‌گذاری حمایت شوند.

جانشین رئیس کل دادگستری تهران در ستاد اقتصاد مقاومتی با بیان اینکه دادگستری در موضوع حمایت از بخش خصوصی از هیچ کوششی دریغ نکرده است یکی از اقدامات دادگستری در حوزه تحقق شعار سال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» را تشکیل کارگروه‌هایی عنوان کرد که پایه این کارگروه‌ها بخش‌های خصوصی هستند.

در بخشی از بازدید مسؤولان قضائی دادگستری کل استان تهران در حوزه حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری از پاویون واحدهای تولیدی صادراتی در ششمین نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ نیز بازدید به عمل آمد و همچنین واحدهای تولیدی به بیان مسائل و مشکلات مرتبط با تأمین مواد اولیه و صادرات محصولات به بازارهای خارجی به ویژه موضوعات گمرکی و استاندارد و ثبت برند پرداختند.

پسندیده ادامه داد: واحدهای تولیدی باید نگاه نوآورانه و فناوری به تولید برای ارتقا کیفیت و توان بیشتر رقابتی برای ورود به بازارهای خارجی و افزایش صادرات داشته باشند که خوشبختانه نمایشگاه اکسپو فرصت بسیار مغتنمی برای معرفی توان تولیدی کشور به دنیا با توجه به استقبال صورت گرفته از سوی کشورهای شرکت کننده در این نمایشگاه بوده است.

جانشین رئیس کل دادگستری استان تهران در ستاد استانی اقتصاد مقاومتی، با اشاره به نام گذاری شعار سال جاری به «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر انقلاب، تاکید کرد: یکی از روش‌های بسیار مهم در تحقق حداکثری این شعار، توسعه و تعمیق تولید داخلی از طریق ایجاد زیرساخت‌های لازم و رفع موانع حضور واحدهای تولیدی در بازارهای خارجی با هدف صادرات و رقابت با تولیدکنندگان خارجی است.

پسندیده برگزاری نمایشگاه معرفی توانمندی‌های صادراتی کشور را گامی بزرگ در تحقق شعار سال ارزیابی کرده و اظهار داشت: با برگزاری نمایشگاه‌هایی از این قبیل، امکان تعامل بازار داخلی با بازارهای خارجی در وضعیت حداکثری و با بازدهی قابل قبول فراهم می‌شود.

کد خبر 6097226

دیگر خبرها

  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل