Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سعید ابوعلی، معاون دبیرکل اتحادیه عرب در امور فلسطین و اراضی اشغالی در خصوص اقدامات تنش‌آمیز رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی خاطرنشان کرد، برگزاری نشست هفتگی دولت اسرائیل در روز (یکشنبه) در جولان سوریه به مثابه نقض آشکار اصول و قوانین بین‌المللی و شورای حقوق بشر و توافقنامه‌های ژنو است و هدف از آن تصویب طرح خصمانه شهرک‌سازی تحت عنوان "پایتخت تکنولوژی انرژی‌های تجدید پذیر" با هدف هدر دادن منابع اقتصادی جولان و سوء استفاده از آن به نفع رشد و توسعه اقتصاد اشغالگران، تقویت اشغالگری خود بر جولان و همچنین تصویب طرح بزرگ تاسیس ۳۳۰۰ واحد مسکونی جدید در شهرک‌های جدیدی است که طی پنج سال آتی در دو شهرک "اسیف" و "میطار" احداث خواهد شد و همچنین تاسیس ۴۰۰۰ واحد مسکونی در شهرک‌های کنونی برای جذب شهرک‌نشینان و افزایش تعداد آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدی البلد گزارش داد، ابوعلی همچنین تاکید کرد، این اقدام جدید استعمارگرایانه اسرائیلی در راستای شهرک‌سازی در اراضی جولان پس از تکمیل اقدامات خطرناک سابق در اراضی جولان اشغالی سوریه اتخاذ شده که کمتر از تشدید و توسعه چارچوب شهرک‌سازی بی‌سابقه در اراضی فلسطینی و تروریسم شهرک‌نشینان نیست که شاهد افزایش هدفمند حمایت از ارتش رژیم اشغالگر و آنچه در سرتاسر نقاط کرانه باختری طی این روزها و همچنین تجاوزات روزافزون علیه ملت فلسطین و ملت سوریه در جولان اشغالی و همچنین به چالش کشیدن تمامی قطعنامه‌ها و قوانین بین‌المللی مربوطه است.

معاون دبیرکل اتحادیه عرب در امور فلسطین و اراضی اشغالی همچنین اظهار داشت، دبیرخانه اتحادیه عرب مجددا بر ماهیت عربی جولان اشغالی سوریه و حق ملت سوریه در حاکمیت این بخش از اراضی عربی این کشور و حق آنها در برخورداری از منابع طبیعی آن براساس قطعنامه‌های بین‌المللی مربوطه تاکید می‌کند.

وی همچنین تاکید کرد، شهرک‌سازی همچنان از نظر قانونی و حقوقی امری باطل است و انتقال شهرک‌نشینان به اراضی اشغالی نادیده گرفتن اصول حقوقی باثبات و اقدامی است که توسط قوانین بین‌المللی جرم تلقی شده وطبق کنوانسیون چهارم ژنو به طور قطعی ممنوع است.

سعید ابوعلی از جامعه جهانی خواست تا با اینگونه اقدامات استعمارگرایانه رژیم صهیونیستی مخالفت کرده و آنها را محکوم کند و اسرائیل را تحت فشار قرار دهد تا به تمامی قطعنامه‌های قانونی بین‌المللی  به ویژه قطعنامه ۲۴۲ شورای امنیت در سال ۱۹۶۷، قطعنامه ۳۳۸ سال ۱۹۷۳ و قطعنامه ۴۹۷ سال ۱۹۸۱ و همچنین قطعنامه‌های مجمع عمومی سازمان ملل پایبند باشد که همگی آنها بر لزوم عقب‌نشینی کامل اسرائیلی از تمامی اراضی اشغالی فلسطینی و عربی از جمله جولان اشغالی سوریه تاکید دارند.

کد خبر 646044 برچسب‌ها اسرائیل اتحادیه عرب فلسطین

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اسرائیل اتحادیه عرب فلسطین اراضی اشغالی جولان اشغالی اتحادیه عرب بین المللی شهرک سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۳۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیئت مصری برای مذاکره درباره اسرا به اراضی اشغالی می‌رود

به گزارش العربی الجدید، یک هیئت مصری به سرپرستی عباس کامل، رئیس اداره اطلاعات مصر، قرار است امروز جمعه برای نهایی کردن مذاکرات آتش بس و آزادی اسرا در درگیری‌های جاری در غزه به تل آویو سفر کند. 

کامل در این سفر با دیوید بارنیا، رئیس موساد و تزاچی هانگبی، مشاور امنیت ملی دیدار خواهد کرد. در این گزارش همچنین آمده است که مصر قصد دارد با تضمین توافق آتش‌بس از تهاجم به رفح جلوگیری کند.

اسرائیل تایمز اخیرا اعلام کرده است که اگر حماس ۴۰ اسیر صهیونیست را زنده آزاد کند، با آتش بس موقت در غزه موافقت خواهد کرد. با وجود گزارش‌های ضد و نقیض، همین رسانه مدعی شد که حماس در مرحله اولیه آتش بس حاضر به پذیرش این خواسته است.

دیروز رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تل‌آویو مایل است در صورت توافق با حماس بر سر آزادی اسرا و آتش‌بس در خصوص قصد خود برای حمله به رفح تجدید نظر کند. همچنین، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم با طرح‌های ارتش برای حمله به رفح موافقت کرده، اما هنوز برای اجرای آن چراغ سبز نشان نداده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • کاهش شدید معاملات مسکن در شمال اسرائیل/ درِ فروش و اجاره تخته شد
  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • حمله موشکی حزب الله به شهرک المناره در فلسطین اشغالی
  • فیلم/ انتقال بقایای موشک ایران توسط بالگرد اسرائیلی
  • آنتونی بلینکن بار دیگر به تل‌آویو سفر می‌کند
  • هیئت مصری برای مذاکره درباره اسرا به اراضی اشغالی می‌رود
  • حزب‌الله لبنان کاروان نظامی اشغالگران را در کمین پیچیده‌ای به دام انداخت
  • حمله پهپادی و موشکی نیرو‌های مسلح یمن به اهداف اسرائیلی
  • حمله پهپادی و موشکی ارتش یمن به یک کشتی اسرائیلی
  • شلیک ۳ موشک از جنوب لبنان به سمت پایگاهی اسرائیلی