Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس سازمان صمت استان گیلان، گفت: پروانه پایانه صادرات محصولات کشاورزی شهرستان مرزی بندر آستارا از سال ۱۳۹۸ صادر شده است و آغاز عملیات احداث این پروژه چشم انتظار اختصاص زمین می باشد.

فرهاد دلق پوش، در جلسه شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم بندر مرزی آستارا که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: آستارا ظرفیتی به اندازه یک کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه وجود گمرک زمینی، منطقه ویژه اقتصادی بندر و راه آهن سبب شده است تا این منطقه به دروازه طلایی ورود و خروج اروپا مشهور شود، ادامه داد: این شهر کوچک است ولی امکانات موجود در آن می طلبد تا همه زیرساخت‌ها به شکل شایسته ایجاد و تقویت شود.

وی با تأکید بر اینکه آستارا نیازمند طراحی جدید با الگوهای پیش رفته است، افزود: الگو برداری از بنادر مهم جهان برای ارتقاء کیفیت زیرساخت های این شهر از الزامات است.

دلق پوش، در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به موقعیت های ملی و بین المللی آستارا، خاطرنشان کرد: این شهر در مسیر ترانزیت بین المللی و نوستراک قرار دارد و تغییرات ایجاد شده در آن در اقتصاد کشور تحول ایجاد می کند.

وی با بیان اینکه ۸۵ درصد کل صادرات استان گیلان از مرزهای سه گانه آستارا انجام می‌شود، تصریح کرد: صادرات ۷۰۰ میلیون دلاری کالا در سال جاری برای این شهرستان هدف گذاری شده است که باید به آن برسیم.

وی با تأکید بر اینکه پروانه پایانه صادرات محصولات کشاورزی آستارا در سال ۱۳۹۸ صادر شده است، یادآور شد: متأسفانه ایجاد این پایانه چشم انتظار اختصاص دو هکتار زمین است که تاکنون محقق نشده است.

رئیس سازمان صمت گیلان در بخش دیگر سخنان خود با تأکید بر اینکه باید حاشیه ها را کنار بگذاریم و شهرستان و استان را در مسیر توسعه هدایت کنیم، خاطرنشان کرد: بخش اعظم ایجاد زیرساخت ها باید از منابع محقق شود و بخش دیگر نیز در گرو بکارگیری امکانات استانی و شهرستانی است.

وی در پایان با اشاره به معضل فاضلاب این شهرستان، توضیح داد: آب، مهمترین بحران جامعه امروز جهانی است و اگر فکری اساسی برای رفع این چالش در شهرستان نکنیم به طور یقین با مشکل مواجه خواهیم شد.

دلق پوش با اشاره به اینکه از یک دهه گذشته مجوزهای مرتبط با احداث دو سد چلوند و ملاهادی در این شهرستان نیز صادر شده است، افزود: به دلایل نامعلوم عملیات احداث این دو پروژه مهم تا به امروز به طول کشیده است.

وی اضافه کرد: فاضلاب و تأمین آب آستارا در حال حاضر به یک ذغدغه تبدیل شده است و به دلیل اینکه با سلامتی و زندگی مردم سر و کار دارد باید به شکل کامل مرتفع شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها پايانه مرزي شهرستان آستارا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۳۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود

توسعه مراکز معاینه فنی در پایتخت با توجه به افزایش روزافزون تعداد وسایل نقلیه یکی از مهم ترین نیازهای تهران محسوب می شود. در همین رابطه سیدمحمدمهدی میرزایی قمی، سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در گفت‌وگو با همشهری آنلاین از رایزنی با سازمان پایانه‌ها برای ایجاد یک مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین در پایانه شرق و همچنین ایجاد دست‌کم یک مرکز معاینه فنی سبک در یکی از مناطق از مناطق ۴، ۵ یا ۲۲ تا پایان امسال خبر داد.

میرزایی قمی در تشریح برنامه‌های امسال ستاد معاینه فنی در زمینه توسعه مراکز و نوسازی تجهیزات گفت: بالغ بر ۱۵ سال است که مراکز معاینه فنی شهرداری تهران به لحاظ کمی، کیفی و توسعه‌ای تغییری نداشتند، به این معنا که نه تعداد مراکز افزایشی داشته و نه تجهیزات مراکز بعد از ۱۵ سال نوسازی و اورهال شده است. به همین دلیل امسال دو برنامه در دست داریم؛ یکی برنامه توسعه مراکز است و موضوع بعدی خرید و نوسازی تجهیزات تمام مراکز معاینه فنی که تا پایان امسال اجرا خواهد شد.

او با اشاره به اقدامات انجام شده برای توسعه مراکز معاینه فنی، توضیح داد: در این زمینه از یک سو رایزنی اولیه با مناطق مختلف شهرداری انجام دادیم تا زمین‌های مستعدی را که از لحاظ متراژ، دسترسی و موقعیت قرارگیری، با ضوابط مراکز معاینه فنی‌ مطابقت دارد انتخاب کنیم و از سوی دیگر در تلاشیم که خرید خطوط معاینه فنی چه سبک و چه سنگین انجام شود تا توسعه خطوط را دست‌کم به تعداد یک مرکز معاینه فنی سبک تا پایان سال داشته باشیم.

او به نتایج مثبت رایزنی‌ها با مناطق ۴، ۵ و ۲۲ اشاره کرد و افزود: حداقل در یکی از این مناطق تا پایان سال یک مرکز معاینه فنی سبک احداث خواهد شد.

مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین در پایانه شرق

سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در توضیح برنامه‌های امسال ستاد به ایجاد یک مرکز معاینه فنی خودروهای سنگین اشاره کرد و گفت: به منظور ایجاد یک مرکز معاینه فنی سنگین رایزنی با سازمان پایانه‌ها انجام شده که در صورت امکان بخشی از فضای پایانه شرق برای این منظور در اختیار ستاد معاینه فنی قرار گیرد.

او، ساخت این مرکز معاینه فنی را باعث ایمنی بیشتر سفرهای برون‌شهری دانست و ادامه داد: پایانه شرق، یک پایانه برون شهری است و اکثر ترددها در این پایانه مربوط به وسایل نقلیه سنگین و برون‌شهری است. به هیمن دلیل در صددیم در پایانه شرق یک مرکز معاینه فنی ایجاد کنیم که تامین زمین آن با سازمان پایانه‌ها و در پایانه شرق باشد و تجهیز و ایجاد خط معاینه فنی سنگین هم توسط ستاد معاینه فنی انجام شود.

نوسازی تجهیزات مراکز

میرزایی قمی، برنامه دیگر ستاد معاینه فنی برای امسال را به‌روزرسانی تمامی تجهیزات مراکز معاینه فنی عنوان کرد و افزود: بنا داریم بعد از ۱۵ سال تمامی تجهیزات مراکز کنونی را با تجهیزات جدید شامل دستگاه‌های تست مربوط به ایمنی و دستگاه‌های تست آلایندگی به روزرسانی کنیم.

کد خبر 848167 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهردارى تهران معاينه فنى خودرو

دیگر خبرها

  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • احداث ۱۳ مجتمع دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • احداث بوستان ۲۲۰۰۰ متری در منطقه ۱۶
  • تعیین عوارض ۶۰درصدی برای صادرات سیب‌زمینی
  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • پیش‌بینی برداشت ۳۰ هزار تن گندم مازاد از مزارع آبدانان